tiistai 31. elokuuta 2010

11 yötä ennen H-herätystä!

Kyllä, se on sitten aika kohta :D Mä en välillä malta enää odottaa!

Eilen sitten iltatreenin jälkeen energiat loppui ja väsähdin. Autossa kotimatkalla oli aivan kauhea olo. Selviydyin kotiin asti pysähtymättä. Perillä piti mennä makuulle hetkeksi ja rauhoittua. Sitten rupesin tekemään tän päivän eväät ja kyllä itkin siellä veitsi kädessä. Siis en ole oikeä en jaksaisi tehdä jotain, nyt piti alistua ja todeta etten jaksa. Tuntui etten jaksa pitää silmiä auki, mutten jaksa nukkuakaan. ja pakkohan oli eväitä saada valmiiksi. Ei ne voi jättää tekemättäkään! Ihan ihme olo, joka onneksi ei kestänyt kuin korkeintaan tunnin. Sitten join minttuteetä ja menin nukkumaan. Hyvin kyllä meni yö ei siinä mitään ja herättyään oli ihana aurinkoinen aamu! Ja tänään kolmanneksi viimeinen 1700 kcalorin päivä joten aamupuuroakin sai syödä tuplamäärän :D

Tänään oli loman jäkeen ensimmäinen työpäivää ja töitä on nyt parisen viikkoa ennen seuraava loma pätkää.

Oikeastaan mulla ei ole nyt edes mitään sanottavaa/kirjoitettavaa. Treenit menee ihan hyvin. Pyöryttää ja väsyttää välillä vähemmän välillä enemmän. Keskittyminen on kanssa hieman huonohko.
Pakkotoiston kuvat

sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kaksi kohmeista viikkoa luvassa? +mitat

Helsingissä käyty, valmentaja tavattu, palautetta saatu, kuvauksissa käyty sekä ikean reissu tehty. Ikean en mene enää ikinä. Kaikki muu oli todella kivaa. Tai no olihan ikean reissukin mukavaa, tällä kertaa vaan innostuin, innostuin hieman liika :) Piti katsoa kaverille tapetit, mutta tapetteja kun ei ollut ostettiin sitten kaikkea muuta pientä joista oli lasku sitten kuitenkin muodostunut. Ja nyt kun on muutenkin vain menoja eikä tuloja niin jälkeenpäin hieman jäi sellainen ajatus että olis pitänyt hillitä itsensä! Noh, sinne meni ja olin nauttinut ajasta sekä noiden pikkutavaroiden tuomasta avusta arjessa. Tänäänkin oli ihana käyttää eilen ostamani suppiloa, kun sellainen vielä puuttui minulta :D

Treenien suhteen jatketaan sama rata ja kaloritkin pysyy samana. Ei siis enää mitään muutoksia! Olen jo etukäteen jotenkin ajatellut että oikea kituminen olisi vielä edessäpäin, yllätyksenä tuli että mikään ei enää muutu. Kisaviikko on tietty erilainen, mutta muuten kaikki on entisellään. Kiva hommahan tuo on. Työtkin alkaa tiistaina niin on kiva ettei tarvitse enää nostaa mitään treeniintesiteettiä eikä määriä, ehtii suhteellisen hyvi nhoita nuo kaikki kisavalmisteluihin liittyvät hommat :)

Maijalta sain mukavan kannustavan fiiliksen mukaan matkaani joten tästä on hyvä jatkaa kohti kisoja :D

Sitten pakkotoiston Miken kanssa käytiin kuvaamassa. Noph olen niin keltanokka mallina että mulle tuli kauheat suorituspaineet siinä hetkenä. Ei siitä sitten kuitenkaan sen enmpää, kuvat on jokatapauksessa otettu ja niitä odotellaan julkaistaan tuonne http://www.pakkotoisto.com/home ihan lähiaikoina.

raakakuva kuvauspaikalta kuva
Mittojakin voisi vähäsen päivittää (lukemat järjestyksessä 27.4, 1.7 ja tänään 29.8):
  • ympärys rinnan alla 86 cm--->82cm --->83cm
  • vyötärö 83 cm--->76cm -->72cm
  • reisi 62cm--->58cm-->53cm
  • lantio 106 cm--->101cm -->92,5cm
  • pohje 39,7 cm--->39,5cm -->37cm
  • hauis 31,4 cm--->29cm -->26cm

Nyt olen ollut otsikon perusteellakin aivan jäässä jatkuvasti. Sormet on kylmät ja nenä jääkylmä. Kyllä muutaman housut on jalkaan pistettävä jotta pärjää tuolla ulkosalla! Mutta näillä mennään ja nyt on vaan väsymystä eileisetä hieman! Huomenna päivä uus ja uusilla voimilla eteenpäin :D



keskiviikko 25. elokuuta 2010

Namia!

Tämä viikko on hauska. Olen tiistaina eli eilen käynyt Kouvolassa ja kokeiltiin kisameikkausta. Olin todella tyytyväine lopputulokseen ja nyt on yksi huoli vähemmän, kisavalmisteluja ajatelleen :) Kiitos J!

Perjantaina olen menossa Suomen pääkaupunkiiin tapamaan valmentajaani ja siinä sitten kuntoa katsellaan ihan tosissaan "sillä silmällä" :D Painohan on tänään liikahtanut taas alaspäin suuntaan eikä mulla ole mitään stressiä mennä näytille! Nyt jos milloinkaan ollaa todella alhaisissa lukemissa, silloin bulimian sairastelun aikoihin paino oli noin kiloa verran pienempi kuin nyt eli kyllä on pieni tyttö tää nyt. No katsotaan ja otetaan vastaan kaiken tästä. Nautinnollista touhua!
Helsinkiin jään yön yli ja siellä sitten onkin lauantaina kuvaukset, joista lähden ajamaan varmaankin suoraan kotiin päin. Työtkin alkaa ensi viikon tiistaina joten nyt kannattaa ottaa kaiken tästä irti ja saada levättyä hyvin!

Tänään salilla jalkoja. Ei mitään painoja enää oikeasti laita enkä liikeitäkään. Laitan vähän taas päivän ruokia näytille. Siitä puhe mistä puute?!

Eli tässä on siis yhteensä:
  • 300 gramma broileria
  • 60 gramma porkkana
  • 175 gramma kaalia
  • 72 gramma keltaista paprika
  • 27 gramma punasipulia
  • 10 gramma neitsyt oliiviöljyä
  • 10 gramma luomu rypsiöljyä
  • hieman suola, pippuria, timjamia, currya sekä paprikajauhetta
Ruoka 3
Ruoka 1
Ruoka 2





                                                                                                                                                          Näistä aineksista siis syntyy kolme todella maukasta sekä erilaista(!) ateria :) Kyllä lomalla kelpaa olla kun on aikaa kaiken tälläiseen! Kuvat meni hassuun järjestykseen, mutta selitän hieman.
Eli kuvassa joka esittää ruoka 3, on kaali-kana(jossa myös seassa osa sipuleista) keittoa jonka söin lounaaksi aamupalasta seuraavaksi atreiaksi.
Ruoka 1 on höyryytettyä kanaa, kaalia sekä porkkana. Niitä höyryytin sillä tavalla että keitto oli porissut alla (eipä mee mikään ravintoainetippa hukkaan :D)
Ruoka 3 on paistettua kanaa, höyryytettyä paprikaa sekä porkkana lisukkeena oliiviöljyssä ja suolassa "marinoituneita" punasipuleita.
Kaikkiin noihin lisäsin siis myös yhteensä 20 gramma öljyä. Ja on kyllä hyvät ruoat, maistuu aivan varmasti myös EI dieettiläiselle! Tai sitten vaan luulen niin.

Välipala
Välipala onkin ollut kanssa ihana tänään. Eli pinjansiemenia, kurpitsansiemenia, hasselpähkinä, cashewpähkinä sekä mukaan mahtui myös parapähkinä! Sen kanssa tuollaista kahvia, sen ostin maistiaiseksi ja se osoittautui aika hyvänmakuiseksi <3

Ja aamupalaksi syön tietenkin puuroa pikkasen, raejuustoa ja lesitiiniraetta. Iltapalaksi taas rahkaa sekä ananasta/muuta hedelmää sekä lesitiiniä. Aamupala sekä iltapala on kyllä aika sama kuin treenikaudellakin ollut. Hyvät ovat kaikki ateriat, annokset tietty saisi olla hieman suuremmat, mutta makuhermot saa nautintoa ja se onkin tärkeintä! Nälkähän on ja pysyy, se on sellaista ja suuremman osan ajasta ei haittaa.

Kävin ennen salia kaupassa ja olin ihan jäässä kun pääsin sieltä pois. treenamaan lähteminen tuntui omituiselta kun käsiltä lähti melkein tunto kun olin sen verran kylmissään. MUTTA, sain hyvän jalkatreenin tehtyä ja se on se tärkein homma tässä! JESS :DDD

Ai niin, aamupäivällä kävin vielä pesemässä yhden maton ja kyllä siinä oli homma kun se on sellainen todella karvainen iso villa matto. En edes kerro olisinko saanut sen enää sieltä pesu altaasta pois, jos ystävällinen kanssapesijä ei olisi tullut apuun!

Ei muuta kun odottamaan Kauhukeittiön alkua :D
Huomenna jatketaan!

lauantai 21. elokuuta 2010

Näinkin voi käydä joskus


Eilen käytiin kavereiden kanssa vähän ulkona. Viimeinen terassi istuskelu saattoi olla kyseessä. Join teetä, kahvia, jäävettä(!) ja vichy vettä sitruunalla. Jokaista meni yksi kappale ja viimeisen drinkkin kanssa kävi kehnosti kun lasi meni rikki :) olin juonut siitä hieman ja sitten yritin sitruunasta supistella pikkasen lisämakua painaten lusikalla sitä lasin reuna vasten, sitten se lasi poksahti. Nolona tein sen tiskille ja luulin että olisi kyseessä ihan oma liiallinen voimankäyttö, mutta baarimikon mukaan illan aikana on jo mennyt useampikin lasi rikki :) Sain uuden veden join sen iloisesti ja lähdin kotiin hieman yhdentoista jälkeen. Kotiin saavuttuaan olin aivan jäässä, joten villasukat jalkaan ja kolmen peiton alle nukkumaan. Ja sainkin nukuttua melkein 11 tuntia :) Tänään on luvassa pienet grilli bileet ja sen jälkeen elokuva katselua kaverin kanssa.

perjantai 20. elokuuta 2010

Kevyesti niin kevyesti :)

Nyt on ollu kevyt-palauttava-viikko ja jatkuuhan se vielä huomenna sekä ylihuomennkin! Tarpeeseen tosiaan tuli ja se onkin viimeinen noin löysää viikko ennen kisoja :) Ja olen lomalla ja olen edelleenkin ottanut todella chillisti. Keskiviikkona on ollu niistäkin pienistä treeneistä mitä tällä viikolla on ollut huili päivää, joten oli hyvä sauma suunnata tuonne Viipuriin seikkailemaan.

Tuli käytyä kaupoissa (yritin etsiä strasseja pukuuni sekä kiviä, ei löytynyt hyviä ja ne mitä löysin olivatkin liian kalliita) joten tilasin tänään täältä Suomesta niitä :) Päivän kohokohta oli kun käytiin Monrepo´s puistossa.
Hauska kieltomerkki ettei saa kaivat sydämiä puihin :D


















No siellä kyllä sain kaikki dieetti energiat käytettyä lämmöntuottamiseen, sillä olin unohtanut että enää ei ole niin helteistä ja olin lyhythihainen paita päällä. Puisto sijaitsee suomen lahden rannalla ja siellä oli puhaltanut aika kylmä tuuli..brr oli kädet ihan kohmeiset eikä sormet taipuneet kun käveltiin takaisin autolle. Autossa oli kuitenkin termari sekä eväät! Kyllä oli kylmyys unohtunut ja olo oli taas erikoisen hyvä.

Kyllä oli kaiken kaikkiaan mahtava päivä! Välillä mie en edes muista olevani dieetillä. Mietinkin välillä että otanko tämän liian helposti, miksen ole kärsinyt niin paljon kuin olen luullut? Miten tämä loppu aika vielä menee? Viime viikkohan oli suoraan helvetistä, kyllä mä sen muistan. Mutta kyllä tähän on silti enemmän mahtunut hyviä loisto hetkiä kuin niitä suoraan helvetistä päiviä. Vaikka unettomaat yöt ovat todella raskaita ja nälkäisenä pää tokkurrassa on todella vaikea lähteä treenamaan ja tehdä oikeasti kovan treenin. Mutta eihän itekeminen auta. Eteenpäin vaan loppuun asti. Toivottavasti en joudu näitä sanoja katumaan kun ensi viikolla alkaa kovat treenit :D Mutta mulla onkin tässä pieni "väliporkkana" eli ensi viikonloppuna saan ehkä pitää pienenpienenpienen tankkauspäivän, sinänsä en kaipa mitään muuta kun leipäpalasen siitä olen nyt haaveilut tämän ajan mitä olen ollut ilman :)

Mutta kisoihinkin asti on enää kolmisen viikkoa ja silloinhan saa hetkeksi ainakin löysätä vyötä sekä päätä :)

Mukava viikonloppua!

Taustalla Ludwigstein eli kuolleiden saari sekä Ludwigsteinin hautakappeli

tiistai 17. elokuuta 2010

Jämptisti eteenpäin


Nonniin nyt on oikeasti se h-hetki todella lähellä! Mieli on suhteellisen rauhallinen, olisin luulluut että olisin paljon enemmän jännittynyt! Asentoja on vaan harjoitettava paljon ja vieläkin enemmän. Hymyileminen näyttää olevan todella vaikeata, asento harjoitusten yhteydessä. Olen aivan liika ne yksin peilin edessä vääntänyt, niin tulos on se että tuijotan itsensä peilistä, mutta hymy unohtuu kokonaan.

Harjoitellaan lisää vaan ei siinä muu auta! Olenkin eilen saanut poseerausharjoituksiin yleisöä. Josta oli todella ISO apu!!! Toivottavasti saan toistekin pienimuotoisen yleisön paikalle :) Kiitoksia kaikille osallistujille!

Nyt on kevyt viiko menossa sekä ensimmäinen lomaviikko ja olen ottanut aivan rennosti. Herännyt ilman herätyskelloa milloin huvittaa yritin välttä aikatauluttamistakin edelleen.


sunnuntai 15. elokuuta 2010

Sunnuntaita taas vietetään

Hermeliinin näköinen pupuliini
 luomutilassa jossa käytiin
Yö oli taas hieman hankala. Jotain psykosomaattisia oireita kait kun käsiä kramppaili. Nukahdin lopulta vain sen jälkeen kun otin pureskeltavan c-vitamiinin kielen alle ja annoin sen sulaa, siitä nälkä kait hieman rauhoittui ja sain unta. Onneksi se on makeutettu ksylitolilla niin ei hampaat ihan tippu tuollaisten temppuilujen jälkeen. Enkä aio ottaa tuota tavaksi, yöllä vaan olin niin väsynyt enkä keksinyt muuta.

Aamulla heräsin ja keho oli aivan täynnä nestettä. Mikäköhän mua nyt pöhötti? Join mukillisen PepsiMaxia yöllä nälkään ja aika paljon vettäkin meni yön aikana, eiköhän se oli sitten siinä se syy...

Tein aamuaerobisen 1,5 tuntia ja sitten aamupala nassuun! Tänään oli hiutaleita 40g, raejuustoa 100g, mehukeittoa 100g sekä lesitiiniä 5g. Laitan nuo määrät nyt ylös sillä on tullut aika paljon kysymyksiä tuon ravinnon suhteen :D

Erikoisinta on se että nyt kun on mukana 1300kcalorin päivä tuo 1700kcalorin tuntuu suorastaan juhlapäivältä! Pari viikkoa sitten taas juuri nuo 1700kcalorin päivät olivat just ne "nälkäpäivät" jotka oli hieman hankalat välillä. Kehoni on siis aika hyvin sopeutuvainen tilanteeseen. Kyllä jaksan ihmetellä kehon toimintaa, joka päivä tulee jotakin uutta tietoa!

Eilinen oli aivan mahtava päivää! Oli ilo olla todella hyvässä seurassa suuremman osan päivästä. Tosiaan käytiin luomutilassa Juhan, sekä muutaman muun kaverin kanssa. Lähdettiin Lappeenrannasata ja poljettiin polkupyörillä Ilottulaan. Siellä oli kaikennäköisiä eläimiä joita saimme ihmetellä sekä vihanneksia ja marjoja luomuna. Mulle tarttui mukaan kuvassa näkyvä ihanan pirtsakan keltainen kesä kurpitsa :D Marjoja mulla jo olikin omasta takaa joten ne suosiolla jätin seuraaville poimijoille. Kurkut olivat aivan ihanan näköiset sekä tuoksuiset. Muille matkaan tarttui myös punajuurta ja porkkana naatteineen, pensasmustikoita ja mustaviinimarjoja.




Paluumatkalla käytiin vielä uimassa ja siellä otettiin hieman vettä lähteestä.
Sitten perille päästyään tehtiin porukalla pirtelön ja kyllä siinä oli kiusausta. Oli nimittäin niin mahtavat tuoksut että minunkin oli pakko hieman maistaa. Siihen tuli lähdevettä, punajuurinaatteja, kurkkua, mustikka ja hmm, ei tainnut muuta tullakkaan. Siis oli todella hyvä tuoksu sekä maku! Ulkonäostä sitten jokainen voi itse miettiä ja luokitella mielikuvituksen mukaan.



Hauska päivää oli kaiken kaikkiaan ja päivän lopuksi katsottiin kaverin kanssa vielä Sherlock Holmes elokuvan, jonka olin jo kerran katsonut silloin kun oli syöpöttelypäivä ja loppuhan jäi multa näkemättä silloin, koska nukahdin. Nyt on katsottua alusta loppuun ja oli kyllä hyvä leffa. Hieman kömpelö loppu mielestäni.


Juha oli muuten poiminut juttuja omaan Wild Runnin blogiin meidän nettikeskustelusta. Hyviä juttujahan näköjään tulee minunkin päähän aina välillä :D Sieltä voipi käydä lukasemassa! Ja muutenkin siellä on hyviä juttuja esimerkkiksi raakaravinnosta sekä juoksusta. Kannataa siis tsekata.

lauantai 14. elokuuta 2010

Paino häviää

Heih, sain tänään nukuttua melkein kahdeksan tuntia aika hyvää syvää unta :D Jee!!!
Ehkäpä nyt kroppa alkaa tottumaan tähän oloon!? No hieno juttu joka tapauksessa. olen iloinen ja olo on näin aamupävälläkin vielä voimakas.

Eilen illalla työpäivän jälkeen kävin salilla tekemässä takareisi pumppi treenin jonka perään intervallin vielä. Jaksoin ihan okosti. otin vielä kuvankin pukkarissa ennen kuin lähdin pois :)
Tälläinen robootti sieltä tuli, hihi. Aika lihaton ja kulmikas niinkuin taisinkin aikisemmin mainita. Mutta hyvin on mennyt paino alaspäin ja kohta jo pääsen nauttimaan aikaansaannoksistani! Olen tyytyväinen  kun jaloistakin alkaa huomat lohkot. olen lukenut että ensimmäisellä dieetillä on todella vaikeata vetää itsensä sen verran kireäsen kuntoon että säihkeet näkyisi, joten olen iloinen että sain edes jalat pikkasen lohkeilemaan :D

Tänään on lepo päivää joten minä hullu lähden pienelle palauttavalle pyöräily lenkille. Mennään, jos nyt kaikki  menee nappiin käymään luomutilalla! En omista polkupyörää ja sainkin ihanalta kaverilta sen lainaksi. En ole pyöräillyt varmaan vuoden ainakin, toivottavasti muistuu mielen miten se tehdään ja tulen ehjänä perille!

Mukava viikonloppua!


perjantai 13. elokuuta 2010

Viimeistä viedään

Vika työpäivä on edessä ennen parin viikon lomaa :D Kyllä on tarpeen. Eilen väsyttii aika paljon, mutta hyvin olen jaksanut!

Sitten yksi uusi juttu tän dieetin on tullut unettomuus, ei vaan nukuta. Pyörin sängyssä, mutta en nuku. Käyn välillä juomassa ja lukemssa, mutta ei nukuta. Koko ajan vaan tuntuu että milloin jo saisi herätä? Joko nyt, joko nyt??? Vähän kurjalta tuntuu viime yöllä, mutta on se ihme että on todella pirteä olo sitten aamulla ja hyvin jaksaa!

Painokin on mennyt alaspäin! WOW! Mitäköhän minusta jää jäljelle vai jääkö mitään?! Kyllä nyt taas hetken tuntuu olen kukkakeppi :D Suonet jotka viime viikolla oli pinnalla ja lihakset ihanan pyöreänä ovat johonkin kadonneet, viime viikolla ja ennen sitä mentiin tietenkin vielä tankkauspäivän voimin, nyt ei enää ole niitä varastoja mukana. Kaipa tuo on ainut selitys. Jos saisin vähän hiilaria koneseen muuttuis tuo kulmikkuus pyöreyteen taas...kait. Minähän sen olen itse äsken keksinyt.

No nyt selkä-olkapää PUMPPI treenin ja illalla takareiska Pumppi treeni. Työpäivä siis taas siinä välissä :D Pumppia yritän saada aikaiseksi. Ruoka on tänään sama kun eilenkin ja nyt vasta aamupala alla. Yritän nyt salilla tehdä parhaani niin kuin aina.

Tämän päivän eväät:
  • kana/broileri 300g
  • öljy 20g
  • lesitiini 10g
  • kaurahiutale 20g
  • raejuusto 0,3% 100g
  • porkkana keitettynä n 300g
  • rahka 0,3% 250g
  • ananas n.140g
  • palkkari 49g pelkkä protskuu
  • hasselpähkinät 15g
Kaikki tuo sitten syödään seitsemässä osassa ja pallkari juodaan kahdessa osassa molempien treenien jälkeen.

torstai 12. elokuuta 2010

Kyykkyä

Levoton yö takana, mutta aamulla olikin vaaka näyttänyt huippulukemia :D

Aamupalaksi söin:
  1. kaurahiutaleet 20g
  2. raejuusto 100g
  3. lesitiini 5g
  4. kahvi mustana mukillinen
Näiden sekä treeni starttijuoman (sis.beta-alaniini, kreatiini, arginiini, karnitiini,glutamiini , urasibol )voimin salille tekemään jalkatreenin. Jalka treeni on lempparini, vaikka nyt dieetillä tuntuu aika rankalta. Kyykystä saa kuitenkin aina todella hyviä fiiliksia! Tykkään <3<3<3
25.7.2010 otettu kuva
P.S Viimeksi kyykky ja mave tein 70 kilolla, en malta lähteä kokeilemaan millä irtoo tänään?! Kirjoittelen sitten miten kävi illalla!

KYLLÄ! Kyykkäsin kaikki 5 sarjaa  70 kilolla ja mavetinkin perään myös 70 kilolla. Ja kevyttä oli, huh! Mitä ihmettä?! No, toisaalta sen selittää varmaankin se, että kun omaa elopaino pienenenee niin eihän silloin ole niin paljon edes kyykättävänä jäljellä. Aikaisemmin oli esim 140 kiloa yhteispainoa nyt ei ole kuin 127 kilo, pakkohan sen on vaikuttaa tuohon. Ja vaikka onkin nälissään ja kroppa tyhjillään hiilareista, jaksaa starttijuoman voimin hyvin sekä odotus palkkaristakin lämmittää kivasti mieltä treenin aikana. Pakko tehdä hyvää treeni niin saa namia palkkarin muodossa :D Taidan tulla hulluksi!

Hyvä fiilis jäi treenistä ja hyvä olo ja kaikki on mahtavasti, paitsi veto on poissa ja väsyttää ja tekee mieli istua koko ajan. Hmm, taitaa olla aika ristiriidassa nuo mun fiilikset. Pohjimmiltaan on kyllä hyvä olo, olosuhteet huomioon ottaen! Nyt kun jaksa vielä tän työpäivän loppuun raksuttaa ja sit vielä huomisen niin pääsee lepämään vähän enemmän. Sitä siis odotellessa! Nyt työpäivää jatkamaan ei ole kun muutama tunti enää.

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Tasan kuukausi kisoihin!

Hmmm, voisin sanoa ettei jännitä, mutta silloin valehtelisin! Kyllä jännittää ja minusta tuntuu että ei jännitä se lavalle nouseminen, vaan kaikki käytännön asiat. Saanko liimattua kivet pukuihin ajoissa, saanko räätälöityä ne hyvin istuviksi, saanko kyydit, hotellit sun muut asiat hoidettua niin ettei jää mikään viime tinkaan... en ole kovin järjestelmä'llinen ihminen. En osaa aina käyttää aika parhaalla mahdollisella tavalla. Tärkeät asiat tai ne mitkä luulen tärkeiksi jää silti välillä tekemättä ja minulla on tapana jättää viime tinkaan asioiden hoitaminen.


Nyt aion ottaa itseni niskasta kiinni ja tehdä listan mitä kaikkea on vielä tekemättä. Teen sen kylläkin vasta viikonloppuna, sillä nyt aion vielä keskittyä työntekoon sekä treenin. Lauantai on ensimmäinen lomapäivä ja loma jatkuu parisen viikkoa. Ehtii hyvin hoitaa asiat kuntoon siis! Ilman paniikkia ja hösötystä :DMulla on nyt korkeammat korkkarit on tullut postista, värit ovat tulleet kanssa tänään ja lisäkivet pukuihin ovat tulossa todennäköisesti ensi viikon aikana. Sitten pitää vaan harjoitella kävelemistä sekä poseerausta enstistä enemmän kun on lomaa ja aikaa on vaikka koko päivä! Ai, niin ja niin pitkään kun olen salilla näläntunnekin on poissa :D Eli sinne vaan asumaan pariksi viikoksi!

Nyt ei ole kyllä hätää, nälkä on, mutta siitä osaa vaan nauttia. Siitä en tykkää kun pää ei vaan aina toimi ja tekee mieli istahtaa. Työni on kuitenkin seisomatyötä ja siinä onkin välillä vaikeus, mutta ERIKOISEN mukavien sekä ymmärtäväisten työkavereiden kanssa on kiva tehdä töitä. Ja mun hartioilta nyt lähti kuitenkin iso vastuu, kun pomo on tullut takaisin lomalta ja minä voin olla vaan yksi työntekijöistä koko tän viikon ja sitten lomailla kaikessa rauhassa! Onneksi on noin kiva työporukka <3

maanantai 9. elokuuta 2010

Viikko numero 17 alkaa nyt!

Nyt on menossa jakson viimeinen kova viikko eli salilla tehdään hieman voimapainotteista treenia. 5*6-8 systeemillä. Jänskättää mitenköhän sitä jaksaa. Nyt on ollu oikeastikin nälkä koko ajan ja mahassa kurnii. No ehkä tuohon painonkin se alkaa vaikuttamaan sekä rasvaa alkaa tiristä! Alan kyllä tottumaan tähän ja alkaa tuntua hyvältä taas, muutama eka päivä on aina todella rankka etenkin kun nyt tuli 2000 kcalorisen päivän jälkeen suoraan 1300 seuraavaksi niin kyllä tuntui. Ja etenkin kun sattui olemaan lepopäivä se 2000 päivä ja seuraavana päivänä 1300 ja kahdet punttitreenit. Mutta hengissä ollaan ja hyvällä mielellä eteenpäin kohti uusia haasteita sekä itsensä voittamista!

Niinkuin maanantai aamuihin kuuluu nyt lähden tuonne sumuiseen ilmastoon tekemään aamulenkin. Mulla on uus puhelin ja on kiva kun sillä voi aina välillä sitten kokeilla miten navigattori toimii tai jokin muu ominaisuus, eilenkin puol tuntia lenkistä sujahtii etten edes huomannut, kun keskittyi kuuntelemaan ohjeita :D Nyt siis ei muuta kun lenkille!

lauantai 7. elokuuta 2010

Se ärsyttävä pikkunälkä :D

Kalorit on laskettu alemmas, sillä paino jumittui suht pahastikin!  Mutta nyt on ollu pari päivää todella matalilla kaloreilla, huomenna aamusta meen vaalle ja jospa se siitä vähäsen laskis. (Ja hiilarit on aika vähissä, varokaa siis mun sekoiluja) Vaikka ei sillä painolla olekkaan mitään merkitystä ja kuntoni ihan selvästi menee eteenpäin. Mun mielestä ainakin! Eli ei mitään stressiä painosta tai mistään muustakaan. Chillisti vaan :D Välillä tuo pieni vihreä elukka sohvan takana käy hermoille, mutta niinhän sen on tarkoituskin tehdä...
Kuvat otettu noin pari viikkoa sitten ja laittelen ne tänne, kun niitä on aikas paljon :D
Reissu meni hyvin ja saatiinkin paljon punaherukoita sekä hieman vähemmän mustaherukoita talvenvaraksi. Hieman harmitti kun ei oiekin enää ollut vadelmia, sillä myrsky tais pudottaa maahan ne viimeiset mitä oksissa oli vielä muutama päivä aikaisemmin. No pitää sitten käydä metsästää puolukoita sekä mustikoita! Toivottavasti niitä löytyisi, vaikka onkin ollut noin kuiva.

Lomani alkaakin vasta ensi viikon lauantaista, mikä onkin mulle paljon parempi juttu! Nyt mulla on vielä viikko lomaa kisojen jälkeen!


Tänään lepopäivä, huomenna aerobinen aamusta jonka jälkeen voisi taas poiketa torilla ja siitä vaikka menis töihin! Tänään voisi käydä pyörähtämässä satama-linnoitus alueella, nyt on menossa linnoituksen yö. Sitten voikin mennä ysin aikaan telkun äären selvittämään ne punaherukat oksista ja katsoa amerikkalaisen version Grudgesta se alkuperäinen oli hyvä, enkä helpolla suostu katsomaan Amerikan versioita. Nyt kun telkusta tulee ja on sopiva tekemistäkin siinä niin mikä ettei :D

Huomenna töiden jälkeen salille ja saankin ensimmäistä kertaa enemmän kuin yhden ihmisen seuramaan poseerausharjoitusta. Ja niillä uusilla todella korkeilla koroilla meinaan olla :D Katsotaan kuinka hyvin onnistun!



Kylläpäs taas on tekemistä suunnitellut!

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Reissuja reissun perään.

Tiistaina kävin hierottamassa jalkoja ja ne oli JUMISSA! Etenkin pohkeet oli ihan järkyttävässä kunnossa! No ei ne nyt onneksi ole.
Hierojan jälkeen suuntasin pieneen reissuun siellä tein vieraassa pienen pienessä salissa rinta treenin. Ja nyt tostaina aamulla palasin takaisin Lappeenrantaan ja tulinkin suoraan töihin. Nyt menen tekemään käpälä treenin sekä intervallin. Ja aamulla olis aerobista jonka jälkeen töitä ja sitten salille tekemään jalkatreenin ja sitten lähdenkin pieneen reisuun :D Aion tuoda reissusta mukaan marjoja talvea eli pakastimen täydennystä varten. Tykkään syödä niitä ja niistä on sitten myös kiva leipoa!

No lauantaista tiistaihin on työputki ja sitten alkaa LOMA! Toivon että sääkin olisi vielä tuolloin suht hyvä niin pääse nautiskeleman ulkona olosta, sillä nyt olen ollut aika paljon sisällä ainakin muihin kesiin verrattuna. Tänään kirjoitin kilpailijaesittelyn melkein valmiiksi, huomenna saan kuvat ja lähetän sen body lehteen toimitukseen. Jänskättää hieman!

Nyt hauberin tekoon salille!
Moikka!

maanantai 2. elokuuta 2010

Syöppöttelyä

KYLLÄ! Kuvassa olen iskemässä siihen kesän yhteen ja ainoaan jätskiin :D Ja fiilikset on korkealla, en tiedä näkuyykö se ihan kuvasta mutta voin kertoa että ne oli siellä, onneksi vain taivas oli rajana!

Tankkauspäivän aloitin aamuaerobisella niinkuin pitikin. Ja ne oli koko dieetin pisin ja levottomin lenkki ikinä. Teki mieli vetää spurtteja jotta pääsis käsiiksi ruokaan mahdollisimman nopeasti. No menin sen täyden pituuden asetetulla nopeudella, sisälläni vaan kiehui ja aaltoili. Sunnuntai päivä kun oli kyseessä olin päättänyt että syön aamupalan torilla, riisipiirakan ja kahvin muodossa josta ostaisin myös mansikoita sekä kirsikoitya mukaan kotiin ja jatkaan siellä reilulla kaurapuuro annoksella mun tankkaus aamiaista! Kyllä pysyin suunnitelmissa! Ette arvaa miltä se riisipiirakka munavoilla maistui...hmm, normaalisti en edes tykkää niistä mutta se oli aivan mahtava nautinto, kun hampaat uppos siihen rasvakerrokseen jonka jälkeen lämpimään riisipuuroon ja rapeaan ruiskuoreen, NAM!

Torilla oli myös sunnuntaikirppis ja olenkin sieltä löytänyt pienia vaatteitta itselleni, leipäpaahtimen sekä pajukorin! Ja se kaikki ei maksanut kuin reilu 20 euroa! Ja leivänpaahdin on just oikeanvärinen!
Mahtava päivän alku!

No kotona söin sen reilun puuron leipää ja lisää riisi piirakka välipalaksi. Leipiä tein juustoa, oivariinia sekä leikelettä säästämättä. Vaakankin olin piilottanut jo edellispäivän iltana syvälle kaappiin. 

Sitten suunnattiin rippijuhliin ja kirkon jälkeen syömään :D Riisipiirakka oli sielläkin tarjolla ja niidä mä olen muutaman syönyt sekä salaattia. Kakkua olinkin odottanut ja olikin hyvää mansikkatäytekakku, siitä olen makean nautintoni saanut kyllä ja rupesi ällöttääkin hieman. Paransin oloani yhdellä ekstra riisipiirakalla :D  

No sitten kotiin leffa vuokramoon kautta ja ruvettiin tekemään sitä himoruoka eli porkkanaperunamuusia, uunilohta sekä tuoresalaattia jossa apetina aurinkokuivattutomaattiöljy fetakuutiot sekä kalamata oliivit!
Ja voi että se oli hyvää ruoka! Parasta ikinä ja perunamuusi on muutenkin suosikki. Jatkettiin leffan katsomisella ja taisinkin tehdä vielä leivän jos toisenkin itselleni ja maistoin kaverin pussista muutaman karkkin. Karkit ei maistunut ja tuli huono olo. Nukahdin ja heräsin kun leffa oli loppunut. Ei haittanut yhtään oli hyvät unet :D

Iltapalaksi rahkaa marjoilla sekä vielä pähkinöitä ja siemeniä. Sitten olikin taas täys olo ja oli hyvä mennä nukkumaan.

Todella upea päivä on ollut kaikkikaikkiaan ja minulla oli aivan ihana seuraa koko päivän! Kiitos teille rakkaat siitä <3 Olette tärkeitä!

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Syömäpäivää

Jaahas enpäs juuri jaksa keskittyä nyt mihinkään muuhun ja kirjoitella sen enempää. Voin sanoa että koko eilinen ilta oli aikamoinen kuumotus päällä ja tuntui että haukan aivan kohta siitä riisipiirakasta minkä jo illalla ostin lähikaupasta aamua varten :) Kyllä mä sitä hiplasin ja haistelin useampaan otteeseen :D

Nyt sitten aamulenkille sekä intervalli saattaa jäädä pois, koska jalka on sen verran nyt kipeä. Katsotaan jos ei käppäilyn aikan helpota en lähde juoksemaankaan.
Kuvat kertookin aika paljon siitä mitä meinaan ruokavaliooni tänään sisällyttää, tietenkin myös rippijuhlien anatimet aion maistella :D