sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Kävinpä salilla


Eilen kävinkin illalla vierailemassa toisella salilla ja olikin HYVÄ treeni!
Treenissä tein yläkropan enkä millään olis malttanut lopetta. Se on vaan niin hieno fiilis kun jaksaa hienosti eikä hyydy! Ainoastaan loppuliikeiden aikana alkoin olla jo kova nälkä. Sekin voi tosin johtua siitä että sain kutsun syömään kiinalaista, joten sehän on voinut olla, jo aikaisemmistakin kerroista tutuksi tullut, taas sitä päänsisäistä nälkää. Oli mikä oli mutta hienon treenin päätteeksi olin palkkarin lisäksi syönyt kiinalaista. Otettiin yks annos parsaa ja jättikatkarapuja, ja toinen kanaa ja cashew pähkinoitä, ja voin sanoa että oli molemmat hyviä. Kyllä se oli kiva vetää mahaa täyteen :D
Jos tänään ei rauta liiku niin kyllä ihmettelen!

Eilen treenissä:
Tein kaikki 4*10-12 ja painoja en laita, koska en ole merkkannut sen enempää enkä muista :( Keskityin fiiliksen.
  • Vinopena
  • Ylätaljä
  • Kulmasoutu taljassa
  • vipunostot taljassa
  • pystysoutu
  • viparit sivuille
  • takaolka taljassa
  • selän ojennusta koneella
  • vatsankierto koneela
Vatsoihin sekä käsiinhän mun nyt pitäis keskittyä ja tehdä niitä kunnolla. Saadan habaa ja palat kasvuun :D

Nyt puuroa nassuun ja treenaman jalkaosastoa!
Ilmoittelen miten kävi maven kanssa, sillä viimeksi tein sen 12.8 ja rauta oli 70kiloa...jännittää miten käy nyt.

Palataan!

No niin koipi-käpälä treeni on kunniallisesti sekä erittäin onnistuneesti suoritettu :)
Alla pieneksi kevennykseksi toimii ote jalka treenistä ja mun huippu keskittymisen tasosta!

Siis en ymmärrä mikä siinä nyt niin hihittämisen arvoista ollu, mutta kunhan hihittelin. Kuullostaa vaan hassulta, mutta sellainen mä olenkin :)


Jalkatreenin kuului tänään seuraavat liiket:
  1. Jalkakyykky 4*10*60kg
  2. Mave 10*70kg; 10*70kg, 11*80kg, 4*90kg sekä tuo 1*95kg :)
  3. Reisiojennusta + koukistusta
  4. pohkeet seisten 3*10*30kg
  5. Dippi omalla painolla 2*10, 1*7
  6. taljassa ojentaja sekä haba superina

Hyvä treeni kyllä oli, ainut miinus oli se että onnistuin pahoittamaan kuvaajan mieltä kiukuttamalla...ei siitä tosin sen enmpää. Anteeksi on pyydetty!

Nyt syömään ja sitten sukuloimaan ja jos tästä päivästä vielä energioita jää niin illalla vois taas järjestellä vaatekomeron sisältöä :)

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Fitnesstukku malli kilpailu

Nyt on sellainen äänestys kisa käyynissä Fitnesstukku.fi facebook sivulla.

Eli ekaksi pitää "tykätä" fitnesstukku.fi sivustosta facebookissa http://www.facebook.com/profile.php?id=669173865#!/Fitnesstukku.fi

Jos joku kokee että haluaa äänestää minut niin tästä linkistä pääse sen tekemään :)
Eli mun kuvaa kannattaa sitten tykätä ;)

Fitnesstukku.fi malli

Kiitos!

tiistai 19. lokakuuta 2010

Herkkua offille, nam!

Hellou eli terve vaan!

Eilen tein ekan oikeasti kovan selkätreenin ilman mitään "no tehdään nyt jotain mitä jaksa" asennetta. Tein kunnolla suht pienillä painoilla, mutta hyvän tuntumaan ja jopa tuli pieni hiki! Tänään olis vuorossa rintatreeni. En vieläkään ehdi keskittymään ja kirjoittelemaan kisaosita ja kisatapahtumista syntyneitä ajatuksia. Tuntuu etten ole valmis vielä siihen. Ollaan toki paljon puhuttu kisasta, dieetistä ja muusta siihen liittyvästä livenä monien kanssa. Kirjoittaminen ei kuitenkaan tässä hetkessä onnistuu, lanka on vielä hieman kadottunt enkä tiedä mistä aloittaisin kertomisen :) Liian paljon positiivisia tapahtumia lyhyen ajan sisällä! Voiko niitä olla liika?! Tavallaan voi, siinä mielessä että endorfiini taso kun pysy tasaisen korkealla niin asioihin keskittyminen on vaikeampaa ;) Mutta kyllä ajatukset ovat jo tasaantuneet ja fiilikset rauhoittuneet!
SM2010 Ekan kierros


Ai niin sellaista halusinkin kertoa vielä!
Olen käynyt kaverillani iltateellä tuossa yksi ilta ja siellä sainkin maistaa todella hyvää jäätelöä! Siinä oli muistaakseni kookoskerma (tai maitoa), kiivi-hedelmä, banskua, mustikka, kookosöljyä ja oliko sitten vielä ruokosokeriakin. No en muista tarkat ainekset, mutta siinä teetä juodessa ja nauttiessa jäätelön ihanasta mausta totesin että pakkohan on tästä kokeilla oman bodaaja ruokavalioon sopivamman vaihtoehdon ja väsätä rahkalla buustetetun version :D

Eli ainekset joista itse nyt olen tehnyt:

BODY-JÄÄTELÖ
  • Pirkka rasvaton maitorahka  200g
  • Pirkka kookosmaito 20g
  • Kookosöljy 5g
  • Mustaherukoita 100g
  • hydro-iso suklaanmakuinen protskujauhe 15g (vaniljan/mansikanmakuinen olsi ehkä sopivampi, mutta ei tällä hetkellä ole kuin suklaa)
  • pieni loraus vettä (veden kannattaa jättä pois, Ehrmanin rahkalla jos tekee niin ei tule niin jäykkää tavara. Nyt kun tuo käyttämäni rahka oli enemmän tiukempaa(rahkaamaisempaa) tavaraa niin lopullisen mössön koostumus oli liian jäykkä. Se selittäköön tuon veden)
Kaikki hyvin sekaisin ja pakkasen muutamaksi tunniksi, sitten siirsin jääkaapin puolelle noin puoleksi tunniksi ennen nauttimista. Huhhuh voin sanoa että oli HYVÄÄ eikä sana hyvää riitä kuvaamaan sitä, se oli todella todella hyvää ja ihanan pehmeän makuista! Suosittelen! Ja nyt kun olen muutenkin viime viikolla syönyt oikeatakin jäätelöä ja muutenkin kaiken maailman herkut tuli testattua! Ei siis enää voi olla kyse sitä että kuvittelisin vaan että mitään parempaa löydy. Nyt voin rehellisesti todeta että minulle sopii parhaiten juuri tuoolaiset herkut. Mikään tuossa jäätelössä ei aiheuttaa pään jomotusta nauttimisen jälkeen eikä ole yhtään tukkeinen olo :D Siis wau wau ja kiitos Juhalle (linkki blogiin käykääpäs tsekkaamassa! )

Jos jotakuta kiinnostaa ravintoarvot niin olen nähnyt myös kauhean vaivan ja laskenut ne valmiiksi :)
Protskua annoksessa n.38g
Hiilareita 14g
Rasvaa 9g
Energiaa 297 kcal
Annoksen koko on noin 300 gramma eli alle 100kaloria per 100.

Jos joku lyö tuon herkun ravintoarvot paremmaksi niin antakaa ohjetta vaan tulemaan!
Nyt ollaan offilla ja onkin kiva kokeilla kaikkia uusia juttuja :)

Terveisin Kokeilunhaluinen Kokki < 3

maanantai 18. lokakuuta 2010

Elossa ollaan!!!

Kisoista on nyt mennyt reilu viikko ja olo sekä mieli on vaihdellut aika paljon. Kuuluu aisaan tietty :) Onneksi olin tähänkin valmistautunut henkisesti (kiitos siitä Jonnan blogin kirjoituksille)

Eli pidin tarkoituksella hiljaista eloa tän blogin saralla, sekä myös muutenkin otin irti kaikesta ruokavaliosta treenistä sun muusta. Töissä olen käynyt, pohtinut paljon asioita, kuunnellut kehoa ja treenanut sekä syönyt sen mukaan miltä on tuntunut.

Nyt on maanantai ja aloitin tarkemman ruokavalion sekä treenin. Paino on tietenkin koholla viime viikonlopusta, mutta sekin on täysin ymmärettävä eikä sillä NYT olekkaan mitään merkitystä. Sitä vaan on tottunut käymään vaalla pari kertaa viikossa sekä maantai on vakio aamupaino tsekkauspäivä ollut nyt ainakin viimeisen puolen vuoden ajan, joten ei kai se ihan heti voi poiskaan jättä :)

No nyt en ehdi pidempää tarinaa taaskaan kirjoitella, mutta aamulenkillä on tänään käyty ja salille sitten illalla. JEE!

Kirjoittelen sitten ajan mukaan tänne tarkempi fiiliksista kisoista sekä tuloksista.

Tiivistettynä kuitenkin nyt:
  • Olen täysin tyytyväinen projektiin
  • elopaino väheni noin 18 kilolla
  • rasvaprosentti tuli alas 12 % yksiköllä
  • Tulokaskisassa Oulussa olin 7:s
  • Normaali sarjassa Lappeenrannassa olin 5:s
  • SM-kisassa olinkin sijalla 13 (josta olen erittäin onnellinen, sillä oli tosiaan erittäin kovat mimmin koko sarja täynnä!)

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

SM-kisapäivää


Päivä alkoi kello 5.40 ja olikin lähtö meikkaajaan. Söin kuvassa näkyvän aamupalan hotelli aulassa ja lähdin käppäilen etsimään paikka. Siellä meni sitten reilu puol toista tuntia ja minusta kyllä saatiin todella hyvännäköisen typyn :)

Sitten kaikki menikin äkkiä. Hetellille takaisin. Valmentaja kävi tsekkaa mun värit ja kuntoa. Lisää väriä pintaan Emmi levitteli vielä ja minä yritin ottaa rennosti. Sitten biksut päälle, muut kampeet mukaan ja pikapika kisapaikalle!

Itse kisasta yritän laittaa lisää myöhemmin. Olen erittäin tyytyväinen että pääsin kilpailemaan, koska pelkäsin että tipun pois jo eliminaatio kierroksen jälkeen. Huomiselle eli finaaliin ei kilpailuni jatkuu enkä lopullista sijoitusta vielä tiedä. Se on siinä 7 ja 15 sijan haarukassa :)

Olen aivan täysin tyytyväinen kaikkeen! Hieno kisa ja hyvä fiilis on! Ja sain RIISIPIIRAKKA heti kisan jälkeen takahuoneessa :) Ei siis voi olla huono fiilis ;) Kiitos todella hyvälle huoltajalle Emmille kun piti minusta niin hyvää huolta!

Tarkempi selitys kuvineen julkaisen tosiaan myöhemmin. Nyt kello on jo puoli yksi yötä. Syömässä käyty ihan pitkän kaavaan mukaan ja pitkä päivä takana. Joten nukkumaan ja sitten aamupalan kautta finaaleja katsomaan!

Hyvää yötä!

tiistai 5. lokakuuta 2010

Levotonta on!


Aamulla kävin tekemässä rinta-olkapää treenin ja siitä suuntasinkin koulutukseen! Koulutuksen info kirjeestä muistan kyllä lukeneeni, että siihen alkuun kuuluu kahviaamiainen sekä luentojen välissä tauko. Jos halusi nauttia muonakahvit piti tulla jo varttia aikaisemmin. Minä en tietty halunnut niin tulin silloin kun kahvittelu oli ohi ja siten olen turvassa. Siihenpä ei tarina vielä lopu! Luennot kuuntelin tarkasti ja keskittyminen pelas yllättävän mainiosti...ainakin siihen asti kunnes luentotilassa alkoi olemaan hedelmäsalaattia, marjoja, jugurttia, kananmunia, ruisleipää, juustoa...jatkanko vai lopetanko luettelon tähän? Onko arvauksia mitä listalta puuttuu? No minäpä kerron: karjalapiirakka(!), leikelettä, munavoita, kuumasavulohta, vesimelonia ja kakkua sekä tietenkin muita leivänpäällisiä! Sen jälkeen keskittyminen väistyi täysin sivuun, ainakin luennosta :( Oli se tilanne hieman kiusallinen kieltämättä. Ja haluan painottaa sen, että ei mua edelleenkään haittaa kun muut syö ympärillä, niin kauan kun niitä ihmisiä on mahdollisimman vähän ja mieluummin keskeintaan yksi tai kaksi :) Nyt reilu 60 henkeä olivat syömässä ja kuulin yhden tytön sanovan toiselle että, hei nyt otetaan tästä kaikki irti niin ei tarvi lähteä töistä enää mihinkään syömään!
Ja kyllä minäkin siellä hetken olin miettinyt että mitä kaikkea voisinkaan niistä syödä...söin valkuaisen keitetystä kananmunasta, tavallista sekä suolakurkkua muutaman siivun sekä jälkkäriksi oikeasti pienen melonin palan, pikkuomppu ja rooibos suklaateetä. Voin kyllä paljasta että olin aika iloinen syötyään pitkän pohdinnan jälkeen. Mitään ylimääräistä ei syömisissä ollut! Sekä erikoisplussa oli että teevalikoimasta löytyi myös noin hyvä teetä :) Harvemmin sitä kyllä huomaa olevan, monissa paikoissa ei ole edes vireätäkään puhumattakaan mistään erikoispusseista!
Välipalan jälkeen pystyin keskittymän hieman paremmin, vaikka poskia kuumotti ja nenä palellutti. Hyvin siis meni koulutus.

Työvuoron alkuun oli reilu tunti ja menin käppäilemään ja päädyin kenkäkauppaan jossa en yleensä edes käy(mielestäni siellä on kengät hieman aikuisempaan makuun), no jalkaan sujahti West Coastin matalakorkkoinen nahka kenkä, jonka hinta oli vain 10 euroa. Olihan ne pakko mukaan ottaa, ei tässä vararikossa tämä enää tunnu miltään. Töissä kokeilinkin jo niitä ja ovatkin juuri hyviä työkenkiä! Jalka ei väsy yhtään! Hienoa :)

Hyvä päivä ja energia on riittänyt, kiitos tupla aamupuuro annokselle!


maanantai 4. lokakuuta 2010

Ma, Ti, Ke, To...enempää ei lasketa ;)

Tänään oli kevyt pyöräilylenkki heti aamusta ja illalla salille selkä sekä takajalkoja. Posetustakin ja venyttelyä suunnittelin illaksi,  en ole tehnyt kumpaakaan melkein viikkon. Viime viiko oli todella rankka kun työt alkoi ja väsytti koko ajan! Selityksen makua tiedän, kyllä venytellä ja posettaa pystyy myös väsyneenä, mutta minä laiskottelin sen suhteen viime viikon :) Tänään olenkin poikkeuksellisesti aamuvuorossa töissä ja olen kotona jo seitsemän aikoihin! Vaikka käynkin salilla töiden jälkeen sekä solkussa lämmitelemässä.

Illaksi on myös elokuvakatselua luvassa ja nythän on makuunissa leffaralli menossa, tosin sen tietää että hyllyt on varmaan jo tyhjennetty kaikista tuoreimmista ja hyvistä elokuvista. Mutta jospa mun maku ei olis ihan niin valtavirran mukainen. Eli rentoilua illaksi tiedossa.

Ai niin, yöllä näin jo aivan kamalia painajaisia karjalanpiirakoista. Joutui kisan jälkeen käymään todella monessa kaupassa ennen kuin löytyi paistopiste jossa oli karjalan piirakka myynnissä, mutta se sitten olikin pantu esille jotenkin omituisella tavalla ja lihapiirakat olikin niiden piirakoiden päällä!!? Jotain salaatinlehtien jämiäkin oli näkynyt sen korin seassa! Yök, ihanaiset suussasulavat karjalanpiirakat ja yökättävä lihapiirakoista valunut rasva niiden päällä. Siinä mun mukana oleva seurue kuitenkin pakotti ostamaan nyt tällä kertaa sen mitä ollaan löydetty kun ei kerran mistään muualtakaan ole löytynyt. Heräsin siitä unesta kylmässä hiessä ja aivan kauhuissaan. Hetki meni ennen kun tajusin koko homman ja kyllä nauratti sitten kovasti :D

Olen nyt pohdiskellut rahanmenojani ja budjettianai aika paljon viime aikoina. Pakko laskea kaikki eikä viitsi enää mihinkään ylimääräisen pennejä laittaa. Sen verran tiukille mentiin. Töissäkin kun oli nyt loma ja todella paljon vapaata niin tulotkaan eivät ole sitä mitä on ollu kun oli tehnyt reilusti töitä. Mietin kampaaja ja meikkia ja miten sen voisi hoitaa parhaiten. En millään jaksais stressata noistakaan, mutta me otettiin nyt tähän kisaan käyttöön Jan Tana ja minä toivon että saadaan paremman tuloksen kuin Oulussa! Tunnen kuitenkin että olen jo nyt taas stressaamassa värien levitystä vaikka ollaankin huoltajani kanssa sitä nyt kokeilleet ja todettiin että saadan hyvä jälki aikaiseksi. Alkaa vaan pikkuhiljaa tuntua siltä että mun on pakko ottaa ainakin meikkauksen ulkopuoliselta, että ei tarvitse sen kanssa sotkea. Pitää vielä funtsia asioita rauhassa tai ainakin tämä päivä on aika miettiä :)

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Hieno sunnuntai päivä!

Virta siis on riittänyt ihan hyvin koko päiväksi :)

Mutta mitä olenkaan päivän aikana tehnyt?! Hmm, ei mitään! Hihi, onhan aamulenkki tehty, käpälätreeni tehty ja kaupoissa mun ihanaisten tyttöjen kanssa käyty! (Tytöt=äityliini sekä sisko) Monesti oikeasti olen nyt miettinyt mitä olisin ilman niitä, ne kun pelastaa aina olipa tilanne mikä hyvänsä. Saa myös rehellistä palautettakin vain niiltä taholta jos olen tehnyt jotakin enemmän tai vähemmän väärin! Ihana tietää että ainakin yksi ihminen sano rehellisesti palautetta!

Muutenkin tajusin että moni niin sanottu kaveri on suodattautunut pois tän projektin aikana, jotkut eivät vaan ole ymmärtäneet ettei kaikkeen riitä aika näkemiseen ja jotkut taas ovat vaan hävinneet taivaan tuuliin. Toteaan kuitenkin että se määrä ei tosiaan ratkaise vaan LAATU! Mulla on tällä hetkellä parhaimmat ihmiset ikinä ympärillä ja vaikeana hetkinä (mitä on tässä matkan varrella ollu muutama) tietää että puhelimen päästä löytyy kannustusta ja helpotusta :D Kiitoksia IHANAT <3

Äitille olen muutenkin erikoisen kiitollinen, ensinnäkin pelkkä mun olemassaolo tässä hassussa maailamassa on vain hänen ansiosta (mikä ei lienen ole salaisuus kenellekkään ;)) Hän on jaksanut 28 vuotta kaikkia mun oikkuja ja auttanut mua monissa myös todella pahoissa tilanteissa! Ja voin nyt kertoa julkisesti, että olen joskus ollut todella huono tytär, sen tajuaa tietenkin vasta nyt ja sen huonouden astenkin tiedostaa vasta nyt kun aikaa on mennyt eteenpäin. Omista tunteista pitää vaan muista kertoa äidille useimmin ja kiittää sekä viettää enemmän yhteistä aikaa!!! Hän on muuten tulossa junalla lauantai aamulla Helsinkiin katsomaan kisoja ja lähtee illalla pois, siis aivan mahtava homma! Sydämeni rupesi hakkaamaan todella luja kun kuulin mitä hän on suunnitellut. Olen aivan täpinöissä!!!

Nyt on taas aika sen verran että iltapala nassuun ja voikin alkaa miettiä nukkumaan menoa!

Huomenna se on taas kisaviikon alku!

lauantai 2. lokakuuta 2010

LauNANtai

Aamulla olin virkeä kuin peipponen, vaikken saanut nukuttua melkein ollenkaan. Pyöriin vaan sängyssä ja sulkiessa silmiä näin vaan jotain mörököllejä ja peikkoja. Eilen menin nukkumaan liian myöhään ja siitä kaipa tuo unettomuus johtui. No, ensiksi työ sitten huvi!

Ennen töitä käytiin kaverin kanssa infrapunasaunassa ja siellä sekä sen jälkeen olo oli todella hyvä ja tasainen. Niin kauan kunnes söin lounasta...sen jälkeen oli todella väsy päällä koko loppu työpäivän. Jalat oli tuntunteet noin tuhat kiloa kipale eikä olis millään jaksanut liikkua saatikka seisoa. Kurkku oli myös kipeä ja kuuma teetä joutui litkittämään koko ajan!

Treeni odotti tekijänsä heti sen jälkeen kun töistä olisin päässyt, mutta salikortti jäi kotiin ja treenikampeet on salin kaapissa. Apuva, en olis millään jaksanut polkea ensiksi kotiin ja sitten vielä salille ja vielä kotiin...Noh, eipä hätää, kun sainkin kaverilta kutsun tekemään kimppa treenit toiselle salille! Sain myös autokyydin töistä kotiin josta sain napattua mukaan treeni kampeet :D Kyllä on ihanata kun sattui noin hienosti kaikki nappiin. Kiukkuttelin automatkalla salille juomapullolle kun ei ne starttijuoman jauheet meinanneet siihen sekoittua ja olin muutenkin ärtynyt/väsynyt/rikki. Salilla sain kuitenkin todella hyvän treenin tehtyä, ehkäpä jopa parhaan nyt parin viime viikon aikana tehdyistä! Tuntui ihan että olisin saanut hyvän pumpin selän alueelle. Sitä kummasti innostuu ja piristyy kun on tsemppi päällä ja näkee että siellähän se toinenkin vääntä niin kyllähän miekin :P Kiitos kutsusta sekä seuraasta!!!

Nyt onkin kello jo puoli kymmenen ja iltapalan aika! Eli ei muuta kun syömään ja nukkumaan.
 
Hyvää yötä, lapsukaiset!





perjantai 1. lokakuuta 2010

Lepoa lepoa!


Oukei, olis kyllä pitänyt olla treeni päivä...mutta, päätin nyt aamulla että pidänkin mieluummine sen levon tänään! Tänään on hirmuisesti muuta ohjelmaa ja työpäivää kestää poikkeuksellisesti muutaman tunnin pidempää eli kello 23 jälkeen vasta kotio päin käppäilemään pääsen. Tähän aikaan yleensä olen nyt viime aikoina ollut jo sängyssä tai sitten ainakin sängyn suuntaan katsomassa ;) Eli luulen että olen tehnyt hyvän päätöksen että jätän treenit nyt ns.välistä ja siirrän ne sunnuntaille. Tänään oliskin vuorossa käsi treeni eli haba, ojentaja sekä vatsa treeni. Sunnuntaina voin tehdä sen kaikessa rauhassa, kun tän hetkisen tilanteen mukaan olis vapaa päivä töistä. Meillä ei ole työpaikalla nyt kuin kaksi terevttä ihmistä ollu, minä ja työkaverini! Muut ovat sairaslomalla ja me muut vaan toivotaan ettei meihin tarttu!

Nyt on kuulemma liikenteessä sellaista kuumetonta keuhkokuumetta, se alkaa päänsäryllä jonka jälkeen tulee mukaankurkkukarheutta sekä kipua. Sitten alkaakin olla keuhkot tulessa. ELI KANNATTAA NYT OTTAA KAIKKI KEINOT KÄYTTÖÖN ETTEI TARTTU TUO TAUTI!!