keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Päivitystä

Hellouhellou!


Kevät onkin jo saapunut ja bikineitäkin on kaivettu esille. Nyt olen käynyt avannossa useamman kerran ja kyllä on kiva harrastus sekin! Nyt kun lumet lähtee niin iskeekin haikea fiilis. Olen tyytyväinen että olen päässyt laskettelemaan aika paljon talven aikana ja hiihtämässäkin kävin muutaman hassun kerran, mut se jäi hieman vaivaamaan etten ehtinyt luistelemaan kertakaan! Ensi talvella sitten :) Ja nyt kaivetaan rullaluistimet esiin ja aletaan harjoittelemaan. Hankin ne nimittäin viime syksyllä vasta, enkä uskaltanut lähteä kertakaan kokeilemaan ettei vaan olis kaatunut ja loukkantunut ittensä. Sitten kun kisahässäkät oli ohi alkoikin olemaan jo liian kylmä ja märkää keli. Pitää vielä hetken odottaa että suurin osa kivistä on siivottu niin voin alkaa harjoittelemaan.

Treenin osalta nyt on ohjelma vaihtunut kaksijakoisesta nelijakoiseksi ja suorat sarjat vaihtui restpause sarjoiksi sekä on myös liikepareja taas käytössä! Nyt teen kolme kova viikkoa ja yksi palauttava pumppailuviikko. Kaksi eka viikkoa on bodytyyliset ja viimeinen ennen kevennystä on sitten voimapainotteinen jossa suorat sarjat.
Nyt olen tokassa kovassa viikossa ja treenikuvioita on sotkenut hieman pääsiäinen, sillä lähden matkalle joten treenit on tehtävä putkeen, vaikka normaalisti olen tehnyt kaksi treenipäivä yksi lepo ja kaksi treenipäivä ja kaksi lepopäivää. Ei se mitään sittenpähän tuleekin neljän päivän lepo :D

Reissun ohjelma on suht valmiina ja siihen kuuluu mm. balettia, Eremetaasin vierailua sekä yhden pikkupojan varpajaiset :) Eli tänään vielä treenit ja huomenna pakkaamista ja illalla töiden jälkeen lähtö.

Ensi viikolla on sitten voimaviikko ja odotan innolla kun pääse taas tekemään mm. kyykkyä, mavea, dippia sekä leuanvetoa (jossa on kova harjoitteluvaihe menossa!)  Ai niin ja kuntokuvatkin on otettu tässä vähän aikaa sitten. Laitan sitten tänne kun vaan uskallan :)

Tälläistä pikapäivitystä tällä erää!
Hyvää pääsiäistä kaikille!









maanantai 11. huhtikuuta 2011

Nykypäivän menoa


 Jeih, nyt treenin osalta mikään ei ole muuttunut viime postauksesta. Yritin tuossa yks päivä irrottaa maasta 115 kiloa mutta ei ihan tällä kertaa irronnut, tosin uusi enkka tuli silti koska sain tehtyä ykkösen 110 kilolla! Wau siitä se siis lähtee :)


Vähän kuntokuva tuli otettua, kun käytiin kaverin kanssa treenamassa tosin ne on otettu huhtikuun 10 päivä jolloin paino oli about 67,5kg.  Nyt paino on ollut 65-66kg.

Pääsiäisenä olin käynyt Pietarissa ja että mä rakastan kotikaupunkia! Se on jännä kun siihen vaan ihastuu uudelleen ja uudelleen kerta toisensa jälkeen. Sain ladattua ainakin hyvin akkuja <3



 Vappupäivänä olin aloittanut talvilomani ja lähdin Kreetalle jossa samalla myös vietin syntymäpäiväni! Ei ollut kauhean lämmintä siellä, mutta silti sai nauttia lämmöstä sillä olihan siellä lämpimämpää kuin täällä Suomessa! Reissun ajaksi ajastin sopivasti kevyen viikon eli tein aerobista sekä kävin muutaman kerran viereisen hotellin salilla. 

Nyt on taas perusarkea tiedossa muutaman viikon ajaksi, tosin saatan muutaman pikkureissun tehdä. Ehkä taas Pietarissa käväsen sekä myös Sauvossa (en osa kyl vieläkään vääntää) Rakas kaverini nimittäin on muuttamassa hetkeksi Lappeenrannasta pois ja ajattelin lähteä muuttoapulaisena mukaan  :D 

Eilen treenasin selkä sekä takaolkia ja tänään rinta sekä etuolkapäitä. Eilinen treeni oli aivan huippuluokka! Enkä vois pahempi sanoa tän päivän treenistäkään. Lauanvetoa olen nyt treennanut mutta en edelleen osaa, harjoittelen silti ja uskon että joskus onnistun :) Hyvältä treeni maistuu joka tapauksessa nyt! 

Ainiin tänään kävin hölkkäämässä aamun auringossa noin puolisentuntia ennen töihin lähtöä :D Se oli kuin olikin aivan mahtavaa pitkästä aikaa, etenkin kun eilen löysin noin puolisen vuotta kadoksissa olevan soittimen! Kyllä napit korvilla nousee jalkaakin paremmin. Perjantaina aamulla taidankin mennä uudelleen. 

Nyt unten maille lähtee hän. Öitä!