maanantai 28. marraskuuta 2011

Treeniviikon varaslähtö

Aloitin treeniviikon jo eilen sunnnuntaina, vaikka en pidäkään enää niin tiukka treeniviikko systeemia kuin ennen vaan treenaan aika paljon fiiliksen mukaan. Treenikierron eka taudin jälkeinen treeni siis onnistuneesti suoritettu ja se oli aivan MAHTAVA! Siis mä olin jo päivällä ihan täpinöissään ettää jeejee kuka mene tänään salille? kuka menee tänään treenamaan? Minä meen :D Siis Minä! Jee :D Okei, ne oli eilisen päivän fiilikset ne! Nyt jatketaan asialinjalla :D

Munakas, jossa tomaattia, vihreätä paprikaa ja paljon mausteita. (kuva ei suostunut tullä tähän käännettynä niin olkoon nyt sit näin. Munakas onneksi n pyöreä vaikka katsoisikin sivusta:D )
Eilen oli vuorossa olkapäät, rinta sekä ojentaja. Treenasin ne kampuksen salilla kun oli maantieteellisesti siinä hetkenä paremmassa paikassa. Startterin sekä alkulämmön jälkeen suuntasin tekemään vipareita ja sitten siirryin rintalihaksen kimppuun, lopuksi vielä ojentajille pari liikettä. Hyvä treeni! Tästä se lähtee!

Kirjoitan nyt asioita ajassa taaksepäin. Eli perjantainahan meillä oli työtyttöjen kanssa pikkujoulut (psst oli seassa muutama mieskin mutta enemmistön mukaan lasketaan eikö?) Mukavat pippalot ja saimme viettää kaikki aikaa yhdessä, mikä on tärkeintä! Peruskaavalla mentiin ja käytiin syömässä jonka jälkeen siirryttiin yökerhoon. Lähdin kotia ennen muita, mutta uskon että diskon pauhatessa ketään ei niinkään haittanut.

Nyt kolmisen vapaapäivä putkeen se on siis töistä, koulua olis huomenna sekä keskiviikkona muutama tunti sekä harkkatyötä pitäisi duunailla. Tänään kävin uudistamassa tukan, ei mitään radikaalia tällä kertaa vaan ihan latvat ja pientä värikorjausta. Nyt aivan pienen pienet torkut ennen illan jumppaa :)
Makaroonilootta
Palataan taas!

torstai 24. marraskuuta 2011

Kertaus on opintojen äiti

Eli maanantaina suuntasin lekurille, sillä oloni ei helpottanut viikonlopun vapaiden sekä treenilevon avullakaan. Maanantaina heräsin vihlovaan kipuun korvassa. Joskus nelisen vuotta sitten olin tiputuksessa sairaalassa juurikin korvien tulehduksen takia. Silloin oikeastaan myös diagnosoitiin toisen korvaan kroonista ja toiseen akuuttia tulehdusta. Silloin oli kesä, nyt on sentään talvi!
Nyt siis onneksi menin ajoissa lekurille ennen kuin ehtinyt edes sattua. Viikon antibiootti kuuri meneillään ja treenilepoa, sillä oli alkuviikosta vielä kuumettakin mukana. Katsotaan voinin mukaan milloin menen treenamaan salille. Olen tehnyt pieniä käppäilyjä ja eilen kävin esimerkiksi pilates tunnilla. Teki hyvää!

Siellä samassa fysioterapia paikassa oli pilates tunnin jälkeen luento ravintolisien tarpeellisuudesta sekä hyödyistä. Oli mukava kuulla ja varmistua taas kerran että monien vitamiinien saantisuositukset ovat poikkeuksetta liian alhaiset. Mm. D-vitskun määrä on kaikkien nostettava mikäli ei vielä ole sitä tehty. Kun etelä-Euroopassakin suositusmäärät ovat melko samat kuin täällä pohjoisessa... Kesälläkin kun harvempi ihminen ehtii olla auringossa niin paljon että purkista ei tarvis ottaa lisiä. Oli paljon asiaa myöskin minua henkilökohtaisesti kiinnostavasta suolahaposta. Monesti olen miettinyt ravintoaineiden imeyttymistä, miten paljon oikeasti menee hukkaan ja miten pieni osaa menee oikeasti käyttöön. Vaikka olo ja vointi olisi kuinka hyvä tahansa eikä mahassakaan ole mitään oireita, niin voiko kaikki olla vielä parempaa? Lähinnä mua kiinnosti se että voisi parantaa entisestään ravintoaineiden imeytymistä ja siten niiden käyttöä elimistössä. Vaikka liikunta sekä terveet elämäntavat pitävät huolen kehon oikeasta toiminnasta, voi siltikin olla että kaikki ei toimii täydellisesti. Sillon on turhaa syödä laadukastakaan ruokaa ja tavoitella terveennäköistä kroppaa. Uskon että juurikin tuo toimii erona ihmisten välillä kun vertaillaan kehittymistä. Joillakin toimii ja joillakin ei. Ja syitä voi olla monia!
Yksi mua erikoisesti kiinnostavaa asia on tietenkin: lisäaineet. Hormonaaliset muutokset ovat ehkä suurin ongelmaalue. Luennolla ei juurikaan mitään uutta tullut vastaan, mutta onhan näitä asioita kiva kuunnella toisen suusta kuin omassa päässä :)

http://www.hs.fi/msn/ulkomaat/Tutkimus+Hormonit+sabotoivat+laihtumista/a1305548144209

lauantai 19. marraskuuta 2011

Vapaapäivän kurkkukipu

Eilen kävin aamusta tekemässä selkä treenin ja silloin jo oli hiemna sellainen fiilis että jokin on hieman hullusti. Varsinaista kipua ei vielä ollut mutta tein hieman varovaisemman treenin, kun en tiennyt mistä tuo olo oli johtunut. Mähän tietty laitoin sen aamutreenin piikkiin, koska en käynyt taas pitempään aikaan aamulla treenamassa. Noh illalla töiden jälkeen tiesin jo tasan tarkkaan, mikä mua vaivaa ja sehän olikin kurkkukipu mikä vaan yltyi iltaa kohti ja yöllä sekä aamullakin on ollut vielä kipeä. Onneksi toistaiseksi kuumetta ei ollut, mutta jätän tän päivän treenit sekä huomiset väliin ja teen ne vasta ensi viikolla tai silloin kun olen terve!

No kirjoittamiseni aihe ei ole välttämättä tuo kipuilu vaan ehkä se kun olen vapaata viettämässä ja blogin päivitykseen on hyvä mahdollisuus nyt kun ei ole mihinkään kiirettä. Treenit olen nyt tehnyt suunnitelmien mukaan ja olen saanut hyvän tuntuman ja fiiliksen. Ensi viikolla alkaa varsinaisesti välidieetti, jonka jälkeen olis tarkoitus siirtyä kisadieetille :D Eli ei muuta kun asento harjoittelua ja T-kävelyä, aina kun on hetki vapaata aikaa!

matkalla
   Nyt siis on myös ajatustyön aikaa. Mihin tämä polku vie ja mihin mä haluan että se vie :) Sitähän olen tässä työnvaihdoksenkin aikanakin miettinyt ja tämä syksy on ollut suurien muutosten aikaa minulle muutenkin. Joten kyllä palikat alkaa olla aika hyvin omissa lokeroissa ainakin tiettyjen asioiden osalta :D

Mukavaa viikonlopun jatkoa!


maanantai 14. marraskuuta 2011

11.11.11

Torstai oli hieno päivä tein selkätreenin jonka jälkeen kiirellä suun tasimme vielä postiin jotta saamme pakettiimme haltuumme. Sieltä sitten tulikin ties mitä. Ja avaamisen jälkeen olikin aikamoinen sotku saatu aikaiseksi. Mä oon kerännyt syliini ainaki nsen mitä itselleni tahtosin, mutta oli siinä paljon muutakin. Paljon Gaineria ainakin, kiitos ei mulle tälläkään kertaa :D
LÖYDÄ KUVASTA AINAKIN KOLME VIRHETTÄ!
Perjantaina oli vurorossa ihan sairas olkapäätreeni ja vieläpä menin heti puolen viiden aikaan (yleensä siis en käy silloin, koska on niin ruuhka!) Ruuhkahan siellä oli ja alkoi jopa pelottaa että nyt jään suustani kiinni tuttujen kanssa ja en ehdi treenat ajoissa kaiken. Treeni aika oli rajoitettu sillä 18.30 piti olla jo suihkunraikkaana ja meikattuna leffateatterissa. Mutta hienosti ehdin vaihdella kuulumisia ja jauhaa pikkasen muutakin siellä sekä kaikki liikeet sekä sarjat tuli tehtynä täyteen! Ja että mikä treeni! Leffassa onneksi oli patukka ja skyr rahka eväänä niin pärjäsi niillä ennen kuin sai oikeata ruokaa kotona.

Lauantaina suuntasimme Tampereelle ja siellä olikin ihanan rakkaan ystäväni syntymäpäiväät sekä muutenkin ajanviettoa ja olemista. Ei mitään ihmemempää, eihän siitä hetekestä voi enää puuttua mikään kun on monta rakasta ihmistä vieressä! Melko täydellistä <3 Loppujen lopuksi pienessä ajassa ehdittiin nahdä monta ihmistä, mutta tietenkin jäi sellainen fiilis että ei saatuu tarpeeksi aikaa vietettyä kaikkien kanssa!

Eilen rantauduttii kotiin ja sunnuntailuiksi katsottiin Kung Fu panda 2, tai se meni taas niin että mä nukuin ja muru katsoi :) Mutta ainahan se niin mene eli ei siinä mitään uutta.

Nyt työ/ kouluviikko on alkanut ja vaikka miten tekee mieli kirjoitella ja höpötellä lisää tänne kaikkea, niin arki kutsuu! Vähäsen mielenkiintoinen päivä tästäkin tulee uudessa paikassa töitä ja illalla tenttamaan äitiä miten niiden loma meni :) Huomenna oliskin muuten valmentajan trapaaminen ja suurien päätösten päivää!
Sitä odotellessa, moido!

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Treenia, töitä ja treeniä



Otettiin eilen pieni huijaus kuva keittiön hämärässä valossa ;) Noh, leviiähän se selkä!


Eilen oli pyhä ja olikin kiva rauhallinen päivä. Myöhäisempi kiiretön aamupala jonka jälkeen pienet poset ja sitten salille. Siellä tein etureiskat ja hyvä treeni!  Salin jälkeen käytiin moikka äitiä kun lähti lämpimään tänään. Olen vähän kade, olisin myös tahtonut :) Mutta ei mulla ole nyt lomaakaan kun on uusi työpaikka! Ja sitä paitsi ensi viikonloppuna on se kauan odotettu Tampere reissu, pidän vaan peukkuja että lähteminen tosiaankin onnistuu tälllä kertaa!

Illalla sitten kaveri pariskunta tuli meille syömään tekemäni mustikka-suklaa kakun ja siinä sitten soitettiin hieman suuta ja seurusteltiin. Kiva ilta ja koko päivä erittäin mukava!

Tänään oli työvuoro ja sitten selkä treenia! Ihan jäätävän poikki on nyt selkä ja hyvä kun jaksa istua tuolilla! Mieletön fiilis, vaikka onkin aika väsy! Kohta hieman ruokavaliosta poikkeava ruokaa ja sitten tutimaan! 

Innostui ottaamaan mittojakin vaikka en tiedä mitä niillä oikeastaan edes tee, kun mun pitää kaivaa niiden viereen tiedot mittaushetkenä olevasta elopainosta :D

lukemat järjestyksessä 27.4.2010, 1.7.2010 ,29.8.2010 ja 6.11.2011:

·                     ympärys rinnan alla 86 cm--->82cm --->83cmà88,5cm
·                     vyötärö 83 cm--->76cm -->72cmà84cm
·                     reisi 62cm--->58cm-->53cmà62,6cm
·                     lantio 106 cm--->101cm -->92,5cmà108cm
·                     pohje 39,7 cm--->39,5cm -->37cmà40cm
·                     hauis 31,4 cm--->29cm -->26cmà31,5cm



Huomenna jatketaan ensiksi työnteolla ja sitten kovalla treenillä <3 Arki on ihanaa kun on hyvä seuraa <3