maanantai 27. helmikuuta 2012

7 weeks out!

Viikonloppu meni aivan liian nopeasti, mutta eipä viikonloppu eroaa mitenkään arjestakaan joten ne on samanlaiset päivät kuten kaikki muutkin :)

Elikkä kisoihin on tasan seitsemän kalenteri viikkoa. Todellisuudessa viime lauantaina oli tasan 7 viikkoa, nyt on pari päivää vähemmän! Töitä on edelleen paljon ja työmaa on vielä todella kesken! Mutta asenne nyt on vauhti päällää ja kohti tavoitetta mennään!

Lauantaina salilla jalka treenia. Kyykkyä ojennuksia, prässiä sekä pohkeita. Eli mun perus jalkatreeni :) aah, keskityin takareisiin todella todella hyvin ja kyllä ne nyt siltä ovat seuraavina päivinä tuntuneetkaan! Tietty kyykkäsin myöskin vapaan tangon sijaan Smithissä eli saattaa olla että sekin aiheuttaa erilaisen rasituksen myötä erilaista jälkituntumaa! Huipputreeni ja puhki olin!

Eilen aamulla lähdin pienelle reissulle, josta illalla palattuani tein selkä-rintatreenin. Siinäkin perusliikkeittä, tosin liikepareina ja kombinaatioina. Kesto n.37min ja selkä-rinta sektori kiittää. Tosin olin hieman pettynyt taas sakikäyttäytymiseen, etenkin kun on puolityhjä sali minusta voi hieman ennakoida ja olla tilanteen tasalla enemmän! Kanssatreenajat eivät sitä tällä kertaa olleet :) Päätin kuvata treenivideonkin kun oli niin vähän porukkaa ja kaikki näytti olevan omissa "nurkissaan" tekemässä. Maagisessa nappulasta kun painoin kerran niin linssiludeet olivat paikalla. Oikeadti ja muutama ohi kävellessä vielä katsoi suoraan kameraan :D Olisivat vain pyytäneet niin olisin kuvannut niiden treenia, kyllä siihen pari minsaa aikaa löytyy :) Totuushan on se etten sellaista pysty julkaisemaan! Aargh!

Videon korvaamatonta aukkoa paikkataan nyt sitten ruokakuvalla (uskoisin että tämä blogi luokitellaan ruoka aiheiseksi enemmän kuun treeni tai fitness :D Toisaalta ruoka ja se mitä suuhun pistetään ottaakin erittäin vahvan roolin niin tavanomaisessa laihdutuksessa, lihaksen rakentamisessa kuin myöskin kisadieetillä! Uskoisin että se on kuin onkin juurikin se 70% kokonaisuudesta. Tietenkin se korostuu dieetillä, mutta hyvä esimerkki on että yhden treenin välistä jättäminen ei juurikaan vaikuttaa kokonaisuuteen. Kun taas yhden päivän ruoat kun jättää kokonaan pois tai korvaa jollain roskalla niin kokonaisuuden voi hyvinkin pilata. Noh, tää on jo aivan eri aihe!)

Palataanpa kuvaan: eli hän päivän aamupala hirssihiutaleita, mansikkaa (se oli pakastettu en keittänyt vaan heitin kuumaan puuroon sekaan), psylliumia, ruususuolaa, kananmuna, kurkkua, kukkakaalia, limeellä maustettua vihreätä teetä! Tee oli eka kertaa koemaistiaisessa tänään ja pääsi mun tiukasta makuseulasta läpi :) Oli hyvää! Tykkään tuosta aamupalasta muutenkin erittäin paljon!

Sitten rattiin ja menoksi :)
Näillä mennään!

perjantai 24. helmikuuta 2012

Kyykkypepuille :) (for girls only)

Oletko kenties unelmoinut täydellisesti istuvista housuista ehkä jopa farkuista eikä vaan leggareista ja treenipökistä? Unelmasi voivat toteutua!


Juujuu, olen itse melkein heittänyt kirveen kaivoon sen osalta että ikinä löydän selliset OIKEASTI istuvat ja vielä lisäksi erittäin mukavat farkut. Nyt on päälläni juuri sellaiset. Nimittäin LIU JO merkkiset farkut ovat bottom-up -farkut! LIU JOn bottom-up farkkumallisto onkin ensimmäinen takamusta kohottava farkkumallisto koskaan! Muut merkit ovat saaneet siitä hyvän idean kopioida ja ei kovinkaan menestyksekkäästi! Merkki on jo olemassa vuodesta -95 mutta Suomeen on tullut suhteellisen hitaasti.



Ok nyt sä tietenkin ajattelet, että hei mähän olen kyykkäilyt ja saanut pakaroihin jo muotoa tarpeeksi, en mä tarvitse mitään kohotusta takapuoleen...joojjoo, mutta kyse ei valitettavasti ole samasta push-upista kuin esim rintsikoissa. Pakaroiden alle ei tule mitään tyynyjä :D Bottom-up leikkaus perustuu siihen että tavallisten farkkujen sijaan ne eivät litistää takapuolta kasaan vaan antavaat pepulle lisätilaa :D  Erikoisleikkaus siis myöskin muotoilee ja nostaa takapuolta ja luo näin jokaiselle naiselle unelmien pepun! Maailmalla nämä ovat jo pidempään olleet kulttimaineessa. Eikä oikeasti turhaan! Aivan loistavat farkut ne oikeasti ovatkin vaikka hieman tyyrimmät kuin muut! Hintansa arvoiset jokatapauksessa. Suosittelen ainakin kokeilemista.

Liu Jo:n farkkuja on myynnissä mm. Brand Gallery myymälöissä. Löytyy Vantaan Jumbosta, Espoon Sellosta, Lappeenrannan Weerasta sekä Turun Hansasta.


Nyt on saapuneet juuri uudet pesut ja löytyy usempia malleja tummempaa, vaaleampaa, saapasfarkkua, leveälahkeista sekä ihan farkkumallista housua! Hintahaarukka on 155-255€

Miehillekin on olemassa oma mallisto, mikä ei ole ilmeisesti vielä rantautunut Suomeen asti. Saatan toki olla väärässä tämän suhteen. Naisille kun taas löytyy myös aivan ihastuttavia laukkuja ja vöitä. Myös kenkiä sekä vaatteitta ylipäätänsä.




torstai 23. helmikuuta 2012

Huonovointisuuta

Heipparallaa!

Alkuviiko meni ihan mukavasti ma-tiistai välisenä aikana kaksi aamuarobista, kaksi punttia ja yksi jumppaillusessio. Juu aivan loistavasti siis meni kaikki se mitä olin alkuviikolle suunnitellutkin. Paitsi matkalle tuli ihan pienen iso MUTTA. Eli tiistaina illalla olleessani töissä iski aivan tajuton pääsärky-heikotus-lihaskramppi-pakotus-voimattomuus tila. No kunnialla vedin työpäivän tietenkin loppuun ja suuntasin aiempaa suunnitelmaa poiketen suoraan kotiin. Muutaman vaatekerran jälkeen alkoi tulla lämmmintä ja olo tasaantui, mutta sitten tuli toinen MUTTA. Tuli ihan jumalaton huonovointisuus kohtaus, mikä ei tosin kestänyt kuin sen viisi minuuttia. Jolloin tapahtui aivan täydellinen tyhjennys. Anteeksi ykstyiskohtaisuudet! Sen jälkeen olo oli todella hyvä verrattuna mikä se on ollut vielä tunti aikaisemmin ja olikin nälkä ja söin ilta eväät hyvällä ruokahalulla :) Keksiviikkona aamulla en tietenkään mennyt tekemään mitään aerobisia eikä treeniäkään. Iltapäivällä töiden jälkeen tosin päätin käydä pilateksessa, sillä kuumetta ei minulla kuitenkaan ollut.

Pieni räpsy salilta viime treeniltä eli tiistaina tällä viikolla otettu




Keskiviikon osalta ei tullut siis tehtyä muuta kuin hyötykäveltyä työmatkat sekä pilatesta. Löysin kyllä kenkäkaupasta yhden aivan ihanat kengät ja ne lähti mukaan <3

Torstaina eli tänään mulla oli aamulla nivelkäsittely lantion alueelle. Ennen sitä kävin tekemässä tämän viikon viimeisen aamuaerobisen. Että siltä osaltahan olen ainakin jotakin tehnyt :) Nivelkäsittelyssä todettiin että jalat oli taas eri pituiset! Tällä kertaa ei sentään enää puhuttiin 5 senttistä, mutta 3 ja puolesta kuitenkin. Nyt on lantio oikasitu ja pientä alaselän arkuutta on ollut, mutta ei mitään megakipuja enää niin kuin joskus edelliskertana. Hyvin pystyin olemaan töissäkin vielä iltavuorossa. Tosin yritin välttä kaikki toispuoleinen tekeminen ja tehdä kaikki kumartamiset ja kyykistelyt juuri oikealla tekniikalla. Iltaa sitten meneekin vielä lepäilen rauhassa ja katsotaan uutta The Three Musketeers leffan. Siinä on ainakin silmäruoka jos ei muuta :P



Lopuksi vielä miesten ja naisten välisestä eroista kertova kuva-kevennys. En ota kantaa pitääkö tuo paikkansa vaiko ei. Miettiikää itse :)
Huomenna jatketaan taas sen mukaan mikä on vointi!

maanantai 20. helmikuuta 2012

Sunnuntai ja viikon aloitus

Hiphei!

Eilen olikin se niin odotettu sunnuntai :D En edes osaa sanoa miksi sitä odotin, varmaankin kun oli se tekosyy leipoa pullaa?!! Aloitin leipomiset heti lauantai iltana heti putouksen jälkeen. Jees Leena ei muuten tippunutkaan :D

Tein ihan perus pullataikina. Ja siitä sitten väsäilin erinnäköisiä ja kokoisia pullia. Tein myöskin jonkin version Bostonkakusta. Inspis tuli siihen tuli siitä kun leipomiskaapin perukoilta löysin sellaisen pienen pahvisen kertakäyttökakkuvuoan (voihan, mikä sana!) Bostonin väliin laitoin omenahilloa, pienen pienen määrän vadelmahilloa, mantelöijauhetta sekä kanelia. Kuulemma hyvää oli kun sitä eilen vieraat maisteli!
Vähän vaan oli liika sisältöä niin meinasi karata astiasta. Kuvassa siis valmis Bostoni.
Pulla
Sunnuntai alkoi aamuaerobisella, poikesin suunnitelmasta ja lähdin hölkkämään hiihdon sijasta. Uskon että tein juuri oikean valinnan. Kotiin päästyttyään silmät oli ihan punaiset ja vetiset, se tuuli teki aikamoisia temppuja siellä ulkona! Lenkki kesti yhteensä 50 minsaa ja 131 keskisykkeellä hölkäsin. Sitten aamupalalle ja pienen lepin jälkeen salille jalkoja treenamaan. Siellä kyykkyä, prässiä, reiden ojennuksia, koukistuksia sekä pohkeita. Hyvä treeni, vaikka kotona tulikin ennen lähtöä hieman vastoinkäymistä ja jopa riidanpoikaista ja kaikkea hölmöä nyt jälkikäteen ajateltuna. Mutta treeni oli hyvä ja tänä aamuna heräsinkin etureisissä hyvä väsytetty tunne.

Sitten ruoka nassuun  ja suuntasimme Linnoitukseen jossa oli joku talvi-laskiais-tapahtumaa. Siellä oli lumiveistos kilpailu ja kaikkiin museoihin pääsi ilmaiseksi ja siellä olikin aika hyvä teema taidemuseossa. Sota vai rauha. Paljon hyviä ja milenkiintoisa töitä nähtiin.

Taidemuseon paras! Toeteutettu teepusseista.

Marimekko 60v näyttely

jääveistos kilpailun meidän mielestä paras

aikamoiset 


No sitten kotiin päin vieraiden kera. Tarjosin perunamuusia ja hirvenlihakäristystä sekä salaattia. Siskoni paistoi lettuja ja mä askartelin loppuun ainakin yhden ihmisen erittäin himoitetut ja odotetut laskiaispullat. Lupasin että laitan paljon kermaa :D 
Todella todella kiva sunnuntai! Päivän päätteksi hyvä kaverini vielä kävi iltateellä ja saatiin juoruttua ja naurettua kaikille hassuille jutuille. Ihanan kiva <3

Tänä aamuna sitten herätys ilman kelloa, sillä vapaa päivä ja lenkille. Nyt menenkin salille tekemään olkapäistä pyöreitä!

Palataan!

lauantai 18. helmikuuta 2012

Viikkokertomus

Heippa!

Ajattelin hieman kertoa viime viikosta tarkemmin. Eli mitä, miten ja milloin. Monia näyttäis kiinnostavan miten tää elämää pyörii. Joten nyt on paljastuksien aikaa ja kaikki henkilökohtaisuudet esiin...no ei nyt ihan sentään :D Ihan vaan ajattelin ieman raottaa oman viikon tapahtumat.

Aloitetaan viime viikon sunnuntaista:

Eli sunnuntaina oli ohjelmassa herätyksen ja aamupalan jälkeen intervalli salilla kuntopyörällä. 11.30 menin töihin. Töistä pääsin noin kello 16.30 ja suuntasin takaisin salille, jossa tein käsi-olkapäätreenin. Sitten sieltä suoraan Fysio-eskolaan jumpalle ja siitä sitten kotiin. Taisin venytellä ihan vähän ja katsottiin muistaakseni silloin myöskin hieman telkkua ennen nukumaan menoa.

Maanantaina päätin nukkua hieman pidempään ja jättä aamuaerobiset seuraaville viikonpäiville. Eli herätys noin kello puolen yhdeksän aikaan ja siten kympiksi töihin. Salikassi ja päivän eväät tietty messissä. Toistä pääsinkin suunniteltua myöhempää, mutta salille pomppasin tekemään selkä-rintatreenin puolen kasin aikaan. Sitten kotiin ja seuraavale päivälle kampeet ja eväät valmiiksi. Ja nukkumaan.


Tiistainahan oli ystävänpäivä joten päätin herätä huonolla tuulella, sillä en osaa suhtautua tuollaisiin juhliin kovinkaan hyvin. Muistin kyllä ystäviä ja rakkaitta, tärkeitä ihmisiä mun mielessä jo heti aamusta. Vaikka olinkin jotenkin  Ystävät ovat tärkeät ja rakkaat! Aamuinen huonotuulisuus ei varmaan näkynyt kenellekkään paitsi yhdelle ihmiselle ja olen siitä pahoillaan edelleen. Kävin tekemässä aamuarobisen salilla heti heräämisen jälkeen ja siitä siirryin aamupalalle töihin :) Minusta on olut kätevämpää ottaa aamupalan ihan mukaan ettei tarvi palata enää kotiin lenkin jälkeen, siis jos teen sen salilla niin tuo on minusta kätevämpi. Paitsi tämän päivän kohdalla kävi niin että olin unohtanut ottaa mun aamupala kananmuna mukaan, joten söinkin ne vasta illemmalla. Työt aloitin kello 10. Treenia ei tiistaina ollut vaan töiden jälkeen kipin kapin juoksin laffateatterin jossa katsasteltiin uusin Mission Impossible: Ghost Protocol. Ihan jees pätkä. Sitten kotio ja taas ne iltaiset rutiinit, eväiden ja salikassin pakkaaminen. Siten tuli yö.

Keksiviikkona tein aamuerobisen ulkona hölkäten. Yllätyin että pystyin hölkätä ulkonakin, sillä yleensä minulla nousee syke hieman korkeammalle ulkona hölkätessä kuin sisällä matolla. Nyt siis hölkäsin aivan ihanassa ilmassa 45minuuttia. Sitten aamupalasta naamaan ja erilaisten asioiden hoitoa kotosalla. Ennen kahtatoista olinkin salilla ja vuorossa jalkatreeni. Nappiin meni ja hyvin sain kaiken tehtyä Kyykkyä 67,5kilolla :D Ei mitkään suret painot, mutta sitäkin suurempi tuntuma reisissä! Sitten töihin ja töiden jälkeen olimme kaverini kanssa lähteneet saunaan ja avantoon <3 Aivan mahtava oli tuo päivä ja hyvin rento olo saunan jälkeen. Kävin kyllä vielä tekemässä joitakin puuttuvia ruokaaineita ja istahdin puoleksi tunniksi sohvalle katsomaan Jutan ohjelmaan :) Sitten kaikki valmiksi seuraavalle päivälle ja odottamaan aamuaerobista ja valmentajan tapaamista.

Torstaina heräsin hieman aikaisempaa. Ajattelin että lähden vaihteeksi tyhjällä mahalla tekemään intervallin ja pakasin kaikki tarvitavat päivän eväät mukaan ja suuntasin salille. Tein 20 min intervallin spinning pyörällä suihkuun ja sitten salin aulassa aamupala nassuun. Otin termariin vihreätä teetä aamupalan täydentämiseen. Sitten hyppäsin autoon ja kohti Kouvolaa. Siellä kuntostekkausta ja olkapää-käsi treeni. Sitten autoon ja takaisin Lappeenrantaan. Ehdin pyörähtää kotona ennen kuin menin käymään töissä. Töiden jälkeen suuntaisin fysio-eskolan jumpalle ja venyttelemään. Sitten olo olikin väsynyt, mutta iloinen. Kotiin käppäilin hieman hitaampi kuin yleensä, sillä tuntui ettei ole kauheasti voimia kävellä reipaasti. Katsottiin vielä hömppä-leffan.

Perjantaina herätys normaaliaikaan. Sitten salille intervallin tekoon ja siitä sit töihin. Työpäivän päätyttyän salille tekemään selkä-rintatreenin. Salilla olin noin kello 18.30. Hyvä treeni loppuaerobiset ja pikavenyt päälle ja kyytiä odottamaan. Siitä sitten kotiin ja siellä kotihommia sekä ruokailun yhteydessä Gordon Ramsey ja paras ohjelma! Lisää kotihommia ja sitten tulikin nukkumaanmeno aikaa.

Lauantaina aamulla olin aloittanut työt kello 9 ja sen jälken menin tekemään viikon viimeisen intervallin juosten matolla. Itseasiassa kaupassa käytiin vielä ennen salille lähtöä Aloitin noin kello viisi. Salilta kotiin ja hieman kotijutuja sekä Putous ohjelman katsominen ja sen aikana venyttelyt. Sitten yölepo :) Kirjoitan tän vielä ennen kuin lauantai on päättynyt, mutta suunnilleen tällä systeemillä se kuitenkin etenee. Eli lauantai on niin sanottu "melkein"lepopäivä.



Eli viikon saldo on:
Puntti treenit 4 kertaa
Pilates 2 kertaa
Aamuarobinen matalasyke 2 kertaa
Intervalli 4kertaa

Yleensähän mulla on nyt kolme intervallia ja kolme aamuarobista viikossa, mutta kun tuon nyt laitoin sunnuntaista sunnuntaihin niin näyttä hiemna erilaiselta. Kunto etenee kohti kireyttä vaihteleviin askeliin, mutta hyvää tulee joka tapauksessa :D Tällä viikolla jo mietettiinkin että pitäiskö varata ihan laivamatkatkin samalla kun Turun suunnalla liikutaan huhtikuussa. En nimittäin tainnut olla laivalla kun joskus hmm 10 vuotta sitten :) No tässä on vielä hetki miettiä tätäkin asiaa. Ai nin olen onnellinen!

Hyvää viikonloppua kaikille höpsöille ja ei niin höpsöille!

perjantai 17. helmikuuta 2012

Taskut täynnä motivaatiota!

Huh, perjantai on alkamassa ja viikonloppu tulossa! Mahtavaa! Ja ei mikä vaan vloppu vaan sunnuntaina on vapaata ja saa tehdä aerobisen hiihtäen <3 ja myös leipoa laskiaispullaa! (hih! Onneksi pakkasesa on tilaa!)

Sunnuntaille on luvassa myös kaverin tapaamista, olemme erittäin epäonistuneesti koittaneet saadaa aikataulut yhteen ja nähdä miltei koko syksy ja talven aikana. Noh, lopputulos onkin sitten se että nähtiin ehkä muutaman kertaan ja nekin oli aika pikaisia vaan :/ Nyt järjetämme aikaa toisillemme, vaikka mikä olis! Se on päätetty!

Eilen tuli käytyä valmentajan näytillä ja treenattiin yhdessä olkapää-käsi treenin! Huippu treeni ja loppuun asti tehtiin. Ihan korkealle kipurajan yläpuolelle. Olkapäät kiittää :D

Illalla sitten vielä pilatesta sekä leffaa, jonka katsomisen aikana oli tarkoitus venytelä...psstt älkää kertokoo kenellekään, mutta en sitä tehnyt. Eilen olin illalla niin poikki ja nälissään, että skippasin täysin venyttelyt.
Pilatesta olen nyt käynyt harrastamassa Fysio-Eskola nimisessä paikassa täällä Lappeenrannassa. Ja en voi muuta sanoa kuin että on ollut ihan selkeästi editynyt tuo mun olkapää-lapa alue. Siis kipuja on, mutta ei enää ehkä niin voimakkaitta ja hengityksen kanssakaan ei enää ole niin paha ongelma :) Hierontojen välinkin sai pidennettyä ja hierojan kanssa tuumimme että juurikin tuon pilateksen harjoittelun aloittamisen jälkeen on tuo muutos tullut. Paikkanakin tuo on mitä mahtavin, ryhmät ovat nimittäin noin 5-10henkilöä ja ohjaajate korjaavat ja opastavat hyvin yksilöllisesti. Jos täällä Lappeenranan alueella harkitset jotakin fysioterapeuttista hoitoa tai jumppaa niin ehdotomasti suositelen!

Eilisen ilan jälkeinen leffa olikin taas vaihteeksi hömppä :D Minun makuun ehkä jopa liiankin hömpä, sellaisella jenkkityylillä maustettu että minusta liian hölmöyteen asti viety moni kohtaus. Mutta puolikoomassa katsotuna ihan jees. Ja onnekseni mulla on hyvä hömppäkatselu seura niin ei tarvi yksin ihmetellä <3 Elokuvan nimi on Crazy, Stupid, Love .

Intervalli on tehty ja nyt on hyvä startata perjantaisen työpäivän!
Vikonloppu jo häämöttää :)

P.S painokin tuli mukavasti pykälän alas jumituksen jälkeen!












keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Suosikit vaihtuu

Ensimmäiseksi haluan sanoa tervetulleiksi uudet lukijat! Toivottavasti viihdytte juttujeni parissa. Palautetta saapi laittaa edelleen elsil7@hotmail.com On ilo saada postia ja jutella muutenkin :)
Viime kertaisesta avanto keikasta kuvatus :) 

Yksi päivä töihin kävellessä aloin miettiä työpäivän jälkeistä jalkatreenia. Huomasin etten ollut niin innoissani kun olin jalkatreenistä joskus aiemmin. Rupesin miettiä mikä treeni se olis sitten, se mieluisin mitä olis kiva treenata?! Mietin hetken ja tajusin että nyt tais suosikit vaihtua. Kyllä se on käsitreeni vaikka vielä jokunen aika sitten en saanut käsitreenistä irti kovinkaan paljoa ja hyvän tuntuman oli vaikea saada. En tiedä saanko nykypäivänäkään parempaa tuntumaa vai onko tuo käsitreenin vaan helpompi tehdä näin dieetillä?! Noh, mä toivon että nyt vaan tuli se käsien aikaa, eihän mulla ole pahemmin esim puristusvoimaa niissä kun olen liian paljon ja liiankin aikaisessa treenihistorian vaiheessa aloittanut vetoremmien käytön. Nyt olen tehnyt käsivoimilleni parasta mahdollista treenia ja uskon että aloin nauttia niistä, koska saan enempi irti!

Huomenna nähdään miten oikein vai väärin olen tulkinut olkapää-käsi treenin sillä valmentajan näytille olen menossa. Ja tänään olis kohta puol jalkatreeni. Nyt muuten ohjelmassa on kolme aamuaerobista, noiden treenien lisäksi. Tänään olikin aivan ihana ilma ulkona ja mielettömän hienoa oli hölkätä heti aamusta <3 Lenkin jälkeen olin vielä hyppinyt, pomppinut ja loikkinut. Yllätyin kun aika kevyesti meni hyppelyt tällä kertaa. Huomaa että teki hyvää pitää eilen punttista lepoa. Tän päiväsen lenkin mukana oli myöskin sykemittari. Laittelenpahan tietoja tännekin. Mukana on siis ne loppuhyppelyt, joissa syke olikin käynyt välillä siinä 177 lyönnin kohdalla.

  • kesto 53minsaa
  • 329kcal
  • 55% fättiä 
  • keskisyke128
  • max syke 177


Mursun kanssa eilen käytiinkin illalla leffassa ja sitten rennosti kotona hengailtiin loppuiltaa <3 Aamulla tein vain aeron. Oli mahtava päivä, vaikka olikin alkanut suhteellisen ikävästi kun huomasin töihin saapuessa että mun aamupalan oleellisin osa on jäänyt johonkin matkan varrelle. Nimittäin puuro oli kyllä mukana, mutta munat uuppui. Noh, onneksi oli sitten se toinenkin ruoka mukana jonka sitten päätin syödä aamupalana ja vaihtelin ne kaikki muutkin sitten sen mukaan että söin elokuvateatterissa munia ja appelsiinia :D Voi että! Kaikkea sitä tulee tehtyä ja tuokin oli aivan pakko suorittaa juuri silloin, muuten olisin varmaan nukahtanut siihen penkkiin kun ei pää enää toiminut :P

Huippua hyvää viikon jatkoa täälläkin jatketaan taistelua!
P.S anteeksi tää soi kyl ihan tarpeeksi joka paikassa muuallakin!

Vai olisko kuvan paikka myöskin? No laitetaan keskeneräisestä työmaasta yksi sellainen, näkee hieman missä mennään! 
hehkeänä joskus viime viikolla.




sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Herkkua!

Noniin se olis viikonloppu käytännössä loppumassa! Täältä viikolta kaikki mitä piti on tehty eli nyt muutama tunti olemista.

Perjantaina tein salilla aamusta intevallin, iltapäivällä rinta-olkatreenin sekä illalla oli vielä koipi hierontaa. Eli tehokas vapaa päivä töistä :) Hyvässä kuosisssa oli koivet tällä kertaa ei sen suurempaa tuskaa eikä kipua.

Launataina tein poikeuksellisesti pidemmän työpäivään, joten päätin suosiolla siirtyä töistä suoraan sohvalle viltin alle katsomaan Putousta :D Ai että, siinä samalla olin sitten tehnyt kakkuvalmistelut.

Tässä hieman kuvamateriaalia siitä:

Tässä pohjalevyjä varten taikina on pyöräytetty :)  Pohjassa muuten ihan oikeata suklaata sekä kaakaojauhetta!

Tässä kamu tulikin uunista.
Tässä leikattua kakkupohjaa, kostukkeeksi tuli kahvia sekä pullollinen konjamiinia ;) Väliin tuli aprikoosisosetta sekä kermaa-suklaa moussea.
Tässä on sitä moussea kulhossa sekä sosen ja pohjalevyn päällä. Eka kerros. Minusta näyttää erittäin mielenkiintoiselta tässä vaiheessa :D
Siinä on sitten kakku kootuna jääkaapissa painon alla. Hyvin tulikin tarpeeseen jouluksi hankitut oluet :)
Kakku jäi odottamaan jääkaappiin sunnuntai aamuun. Sillä väliin päätin tehdä Runebergin torttuja.


Siinä valmis synttärikakku sunnuntai aamuna! Suklaakuorrutusta on päällä ja koristelut hieman kesken. Siihen tuli päällekin vielä vähän aprikooseja. Ja ei muuta kuin ONNEA!

Tässä runebergit launatai iltana...



















...ja tässä sunnuntai aamuna :)


Joulu on ollut muuten muussakin kuin oluiden muodossa leivonnan apuna. Runebergin tortujen taikinaan olin sekoittanut viime joulun yli jääneitä piparimurusia, jotka löysin pakastimen perukoilta :)

Tänän, sunnuntaina, kakkutehtaan jälkeen olin käynyt treenamassa salilla, jossa olikin mun yllätykseksi todella paljon porukkaa. Todennäköisesti kylmä ilma on ajanut kaikki sisätiloihin treenamaan! Sitten ohjelmassa oli sunnuntai vierailut äidillä. Illalla kävin vielä jumpalla eli siis ihan pilateksessa.

Sitten tänään koitin ottaa itsestänikin kuvia. Hmm, yksin ja kännykällä. Eli ei näy mitään, mutta laitan silti kun suurin huomio on nyt kuitenkin aikaisemmissa kuvissa :P


ja hieman edestä 
Vähän takaanta

perjantai 3. helmikuuta 2012

Pakkaspäivän kuntotsekkaus ja treenit

Eilinen päiväni alkoi herätyskellon soittoon ja aloin melko heti kiskomaan vaatteitta päälle, tiesin että ulkona oli kylmää ja aioin olla valmiina siihen. Neljän housuparin ja samanverran yläkehoon vaatetta laittetuaani, päätin laittaa tuplapipon sekä hanskojen päälle vielä lapaset. Noh, menin ulos kohti salia, ajatuksena tehdä intervallin. Ja niinhän mä pääsin hyvin lämpimässä salille ja ei muuta kuin pyörän selkään :) Aah, oli aika rankkaa taas, mutta niin hyvä!!!


Sitten kaupan kautta kotiin ja aamupalalle. Kahvia <3 ja tottakai muutakin!

Sen jälkeen suuntaisin kohti Kouvolaa ja siellä kuntotsekkausta ja selkä-rinta treenia! Taytyy kyllä sanoa että oli ihan sairaan hyvä treeni! Mun selkä ja rinta oli puolen tunnin sisällä rääkitty aivan loppuun! Hyvä fiilis! Ei siitä yksin saa ittestä irti mitenkään niin paljon ja valmentaja kyllä saa kaikki menut ja antaa myöskin runsaasti motivaatiota kotiin viemiseksi :) Mä olen nyt yrittänyt suostuttella eräästä käymään mun kanssa silloin tällöin että jättäisin ne fuskaamiset vähemmälle!!!
Tälläisen bongasin salin aulassa :D
Kolikollakin on kaksi puolta!


Hyvä päivä oli siis! Sain autonikin vihdoin fiksailtua eilen ja tänään sainkin vielä hieman lisää apua sen lopulliseen fiksaamisen. Nyt uskaltaa ajaa pomppusemmallakin tiellä :)


Hieman oheisjuttua vielä! Olen tämän viikon ollut yksin kotona ja töitäkin on ollut aika vähän eli meni aika paljon lepäilyksi sekä treenamiseski aikaa tähän asti. Enemmänkin ehkä jopa ensimmäiseksi kuin toiseksi. Aikaa on kuitenkin ollut tutkia kaikkea jännää, joten tein pienen tutkimuksen taas :D

Muistelin että joku bloggaaja oli postaillut vähän aikaa sitten blogiin sivuille tuovista hakusanoista. Noh, päätin sitten itsekin tsekata :)

Löytyi muutama ihan perusjuttu eli body fitness tulokas ja syndrooma cervicobrachiale ihan ymmärettävistä syista :)

Sitten tulee hassumpaa nimihakua mm. Kati Alander ja Tiina Vaskelainen. Meinaakohan ihmiset pettyä kun ei löydyy kyseistä ihmistä täältä?! Yksi nimi on erikoisen mielenkiintoinen vai olenko nyt jotenkin sivistyksestä jäljessä tai kenties yleissivistyksessä on aukko tässä kohtaa. MUTTA kuka on Jyrä Tapani? Kiitos jos joku osaa sanoa, sillä rupesi kiinnostamaan aika paljon, sillä yllättävän moni on löytänyt tiensä tähän blogiin hakemalla kyseisellä nimellä.

Sitten on muutama myöskin aika tavanomainen hakusana kuten Elsil, kuntosali lappeenranta, hiusmallit, kiva hiusmalli jne hiuksiin liittyvää.

Nyt on reilu kymmenen viikkoa tehdä entistäkin kovempi töitä!

P.S huomasin uuden lukijan joukossamme :) Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt juttujeni parissa!

torstai 2. helmikuuta 2012

Viihdettä!

Sami Hedberg oli täällä meillä Lappeenrannassa keikkailemassa ja sinne sitten tuli eksyttyä. Pelkäsin että ei nappais ja olisin vaan katsomassa kelloja ja odottamassa loppua. Sellainen muisto jäi joskus jostakin toisesta koomikosta. En edes nimeä muista, mutta esiintymis paikkana oli silloin baari eli eiköhän se läpän laatukin oli suunnattu enemmänkin pari tuopillisen tai sen yli nauttineille :) Tää oli kyl hyvä. Tykkäsin. Ei parasta ikinä, mutta nauroin ja välillä nauroin vieläkin enempi!
Suttuinen kuva Samista lavalla!


Eilen oli jalka treenin vuoro ja yksi erittäin ystävällinen treenaja auttoi mua aika kivasti prässin teossa! Tein superina reidenojennusta, prässiä sekä pohkeita. Aloitin 200 kilolla prässissä ja tein kutosen, seuraavissa sarjoissa kyseinen mieshenkilö oli sitten varmistamassa ja me tehtiinkiin aika loppuun kaikki sarjat! Toka oli 180kg*9, kolmas 160kg*13 ja vika neljäs oli sitten 150kg ja laskin vain 15asti ja taishan siinä muutama vielä tulla sen päälle juuri ja juuri! Ja tosiaan siinä tein siis kaikkia kolmea liikettä putkeen. Painoja muista en laita, kun eivät ola mitenkään vertailukelpoisia. Eipä prässikään ole, mutta kun kyseessä on irtopainot niin voi mainita :) Mutta aah mikä fiilis sen jälkeen!!!! Meinasin ihan unohtaa että sen jälkeen olikin takareisien vuoeo vielä. jalat vaan tärisi ja vapisi :D Noh, tälläisesta treeni avusta on ISO apu! Kiitoskiitoskiitos!!!
Tänään olen menossa valmentajan luokse ja treenan siellä. Jännä treenata pitkästä aikaa vieraalla salilla. Viimeksi taisin tehdä niin kun olin lomalla Norjassa. En ainakaan nyt äkkiseltään saa päähän sen jälkeistä kertaa. Mulla on pientä videota poseerausharjoituksista tehty. Nyt kyse on vaan siitä milloin uskaltaisin sen julkaista. Iik!

Ai niin nyt tämä on todellista:  

Body fitness yleinen sarja - 163 cm
Tiina Pekkala, Team FitBody, Ruukki
Maria Juvas, Wellmax Team, Helsinki
Marika Lähde, Team Solana Fitness, Lahti
Terhi Kivistö, Team Jiipee, Rovaniemi
Irina Mineeva, Team Syke, Lappeenranta
Pia Junttila, Team Classic Gym, Oulu
Mari Päkkilä, Team FitBody, Oulu
Sara Adolfsen, Loviisa


Muita sarjoja ja kilpailun osallistujia voi katsoa virallisista kilpailun nettivuista 


On muuten kova seuraa mulla. Mutta panokset on jo piipussa ja eteenpäin kohti kevättä mennään eikä meinataan!