tiistai 27. marraskuuta 2012

Stronger than yesterday

Jaahas, olinkin pitänyt kevyen viikon tähän erittäin sopivaan ajankohtaan ennen juouluhössötystä ja muuta!


Munakas lettuja ja mansikkaa <3 kahvilla="kahvilla" tietty="tietty">

Nyt levänneenä ja hyvin syönneenä on hyvä aloittaa uutta treenikiertoa. Tarkoitus onkin nyt aloittaa ihan pienen pinei kiristely myöskin. Ei mitään isoa mutta nuo aivan ylimääräiset pehmeydet pois :D Vähän nimitäin alkoi lähteä lapasesta tuo homma!


Treenin jälkeinen rutiiniksi muodostunut pullistelu posetus :)
Sunnuntain olin aloittanut treeneja selkätreenillä. Tarkoitus on treenata ainakin viisi kertaa viikossa ja jaksamsien mukaan kuudes treeni heikoille lihasryhmille. Aerobista nyt pidän se kaksi lenkkiä viikossa ja yksi tehoaerobinen lähtee tällä viikolla mukaan! Aah, aivan ihana päästä pakkas aamulla ulos raikkaaseen ilmaan :D

Tänään oli sitten rinta-olkapää treeni. Kaverin kimpassa trehtiin ja sain taas apuja penkkiin. Treenireffit oli sovittu tällä kertaa hust pahempaan ruuhka aikaan ja vieläpä maanantaille. Salille tullessa kaikki kolme penkkipaikka oli varattuja :/ Smithilla tein. Ei voi suoraan verrata normipenkkiin, mutta pikkasen paremmilla painoilla tein. Smithissa tanko liikku kuiinteästi, joten koordinaatiota(ja keskivartalon tukea) ei tarvitaan niin paljon kuin normaalissa penkissä levytangolla tehtynä.

penkkipunerrus smith 66kg*viisi sarjaa, toistoja mitä itrti sai
Viparit eteen 5kg*20-17-15-10
Viparit sivuille 7kg*15-13-10-7
Pystäri levytangolla X*10-9-7-5
Vipuvarsi olkapäille 10kg*10-9-9-7
Flyers rinnalle 9kg*12-10-10-8
Ojentaja taljassa narulla 3 sarjaa pumpaten
ojentaja laite 30kg*12-10-9-6
lankku vatsoille

Avot! Tälläistä settiä oli tällä kertaa!
Pidän nyt tän kierron ajan penkin mukana ekana liikkeenä rinta treenissa. Katsotaan miten vois siinä sitten kehittyä!

torstai 22. marraskuuta 2012

Kovaa ja kovempi!

No jos sunnuntaina oli penki enkka niin maanantaina tehtiin sitten enkka mavessa. Sain tehtyä yhden 115kg!!!! :D Ei se ihan puhdas ollut mutta maasta mä sen nostin ja alas tulin, ja vähäsen siitä ylös....mutta siihen se sitten jän. Tein tässäkin aivan liika alle. No ensi kerralla sitten, niin penkkiin kuin tuohonkin erilaisela lähestymistavalla.

Video matskuakin tuli mutta siitä oikeasti iloa aiheuttavasta 110kilon vedosta. Edellista enkka olikin jo aikaa päivittää. Edellisen enkan olin tehnyt vuonna 2010 marraskuussa. Kaksi vuotta on siis tässä on ollut välissä. Olis voinut kehittyä paremmin mutta ei tuollaisia ihan kisakaudella viitti lähteä kokeilemaan, enhän kisaa nostoissa :)

Maastavetoa ei ollut ohjelmassa ja mikäli oli niin se oli paljon kevyempää eikä edes ekana liikkeena.
Noh, kuva kertoo paremmin kuin sanat. Etenkin liikkuva kuva :)

Tässä ekana on siis vuoden 2010 100 kilon veto:

Ja tässä sitten tämä vika 19.11.2012 veto:
Hyvät tsempparit oli mukana ja erittäin hyvä meininki salilla! KIITOS teille!!! 115 kilon jälkeen olin ihan pihalla ja sekaisin. Fiilis <3>
Treenit jatkuu tästä!

maanantai 19. marraskuuta 2012

Penkki enkka!

Totta kuin olla ja voi!

Noniin eli kevyen viikon vika treeni ei sitten ollut ihan siitä kevyemmäöstä päästä. Tein yläkropan ja nyt kun penkki on ollut ohjelmassa useamman viikon mukana teki mieli kokeilla rajoja. Ja koska minä sain myös uuden treeni kaverin pitihän sitä käyttä hänen apuja hyväkseen! 

Eli sunnuntain treeni meni about seuraavasti :
  • avustettua leuanvetoa lämppäri liikkenä ja jalkojen nostot penkillä vuorotellen 
  • kulmasoutu vastaotteella 5*12-15
  • lämppäreitä penkissä 30kg, 35kg, 40kg, 45kg sitten  varmistajan kanssa 50kg jotakin yli kympin toiston sarja tuli omilla. 55kg ja tuli vielä ainakin vitonen omillaan ja muutama puenellä avustuksella. Sitten jo innostuin ja laitettiin lisää 60kg ja pari tuli puhtaasti omillaan ja vielä muutaman avustuksella. JEE! Kiitos minulle ja KIITOS varmistajalle, avustajalle ja tsempparille! Jos alan kaverin kanssa tehdä usempaa treenia niin eihän sitä tiedä mitä tuloksia sais :) 
  • sitten giant set : kulmasoutua yhdellä kädellä, vinopenkkiä kässäreillä ja pullover. Viittisen kierrosta ja hiki, ja poikki!
  • kaveri yllytti tehdä vielä ojentajat ja kokeiltiin (minulle) uudella tekniikalla ja hyvin tuntui menevän sinne johon kuuluukin! Kolme sarja siinä
  • pumppailin olkapäitä todella kevyesti loppuun ja siinä se sitten oli :D
Alkuun tietty lämppärit ja loppuun jäähdyttelyt.

Lauantaina olikin hiusten päivitys ja maailman parannusta ihanan H:n ja parin äännekkään kaverin kanssa. Joista toinen ihanuus kuvassa :)


 Josta jatkoin iltaa vielä Ravintolapäivän merkeissä Galleria Hoi Sie linkki facebook sivuille ---
>https://www.facebook.com/GalleriaHOISIE  Sinne menin aika myöhään ja sen takia ei enää ollut ihan kaikkea mitä lku illasta tarjolla oli. Sain kuitenkin kaalicuscusta ja suklaa pannaria, jossa jauhojen sijasta hirssia ja spelttia. NAMS! Alkujuomaksi kuplivaa sieni-juoma sekä ruokajuomaksi pakuri kääpä teetä! 

Ain niin ja sain ihanan kesän viimeisen omenan :D Musiikkikin oli kiva ja muutenkin kiva ilmapiiri!

Ennen sitä matkalla tuli käytyä myös Cacao Flow Freshtaurant.

"Cacao Flow:n missio on täyttä maailma planeetan terveellisimmillä ja herkullisimmillä herkuilla ja tietoudella jolla saa oman elämän ja terveyden hallintaansa! Cacao Flow haluaa, että vapaus, terveys, puhdas ruoka ja juoma kuuluuvat kaikkien  synnyinoikeuksiin. "

Sain siis superia sekä mielen että masun täytteeksi! Siellä raaka-suklaakakkua, jossa mukavasti potkua tuli chilista. NAMS. Oli erittäin mun makuun tuo. Erittäin maukasta ja vielä parempaa keholle <3 p="p">

Jos siis Lappeenrannassa liikutte niin suosittelen ehdottomasti käymistä tässä kahvilassa. Jos vähänkin kiinnostaa laadukas raaka ravinto. Tai vaikka ihan uteliaisuutta, koska noita ei ihan mijoonittain koko Suomestakaan löydy! 

Siellä myös saa hyvin tietoa raaka-ruoasta ja kahvilan alakerrassa on myös Vegekauppa. Sieltä sitten saa heti mukaan ainekset mikäli innostuu jostakin syödystä raaka herkusta kahvilan puolella. Kahvilan ja kauppan auki-olo ajat eivä ole ihan samat, joten muistathan tarkistaa, jos tahdot vierailla molemmissa. Kannatta ehdottomasti!

Noilla kun tankkasi illalla niin seuraavana päivänä tulee taatusti enkkoja niin voimatreeneissa kuin esim kestävyys treeneissakin. On kuultu erittäin luotettavista lähteistä sekä nähty ja koettu. Mieli kun saa balanssiin niin kehokin on balanssissa sekä toisinpäin :D Raaka ruolla sen saavuttaminen on asten verranb helpompaa :D

lauantai 17. marraskuuta 2012

Offtopic!

Viime lauantaina suuntasin teille tuntematomille. Arvaako kukaan missä olin seuraavasta kuvasta?!
Kuopioon minut vei ystävyysrakkaus tällä kertaa. Rakkaan ystävän syntymäpäiviä juhlittiin ja perillä odottikin aika makean näköinen kakku! Hyvää oli ja sen edestä sitä kyllä tuli syötyäkin :)
Skumppaa ja luomukakkua.
Sunnuntain ruoka ei olut sen terveellisempi kuin lauantainakaan ja kakkua jälkkäriksi. Hups!
Käytiin Kuopion yössä ja sunnuntaina olikin mukava vaan olla ja rupatella. Mä niin tykkään! Kyllä siihen seuraa tarvitaan, jotta löhöily ja oleilu tuntuisi juuri sellaiselta miltä sen pitääkin tuntua. Tunnen usein syylisyyden tunnetta jos olen vaan enkä tee mitään. Nyt kun olin ottanut sunnuntain rennosti niin se oli kivaa pitää heti seuraava viikko kevyenä. Salia kaksi kertaa ja neljä lenkkiä. Alkuviikosta myös jokin pöpö oli iskemässä taas ja torstaina oli kipeä olo. Silloin nukuin koko päivän myös. Ja unta on tällä viikoll muutenkin tullut reippaasti jopa ihan 8-9 tuntia yössä! Kyllä todellakin palauttava viikko.
Ulkoilua löhöilyn ohella sunnuntaina
Näkötornilla...
...näkyi hienosti maisemia :D (ihan oot Mirka!)
Maanantaina juhlinnat loppui ja oli palattava arkeen ja suunnattava takasin Lappeenrantaan. Kävin kuitenkin pyörähtä vielä keskustassa Body Actionilla sekä aivan ihanassa kahvilassa.

Jos ja kun Kuopiossa liikutte niin suosittelen. Kaneli on nimi. Aivan ihana vanhan-ajan sisustus ja tunnelma aivan torin laidalla! Olihan se pakko koetella mahan kestävyytä vielä sielläkin.

Body Actionilla saikin vaihtaa kilpasisaren kanssa kuulumisia. Hyvä että olen sentään vielä tunnistettavissa noiden pullaposkien kanssa :) Sain mukavan juttu tuokion lomassa myös rannesiteita, kylmäboxin sekä patukoita. Meinasi karata käsistä kun on Supremet ja Oh Yeahit siinä nenän edessä :P Eksyi matkaan muutama täysin tuntematonkin. En ole vielä sortunut maistamaan.

 Nyt kun tää postaus on muutenkin täysin ohi aiheen ja treenista ei ole kuin pieni maininta niin kuvasin sitä mihin ne herkut mm. menee. Voi kun meniskin vaikka mieluummin vain sinne eikä tuohon masuun :P





Ei muuta kuin uuteen viikoon uusissa tunnelmissa!

Eletään täysillä päivän jokainen tunti, tulkoon mitä tahansa vastaan!


 

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pain is weakness leaving the body

Jaahas, se onkin taas viikko vierähtänyt. Minä en nyt kyllä mitenkän saa muistiin millaisia treenejä olinkaan viime loppu viikon tehnyt! Oli nimittäin niin jäätävä jalka setti lauantaina että HUHHUH! Unohtui kaikki edellis päivien treenit.

Treeni meni suunnilleen näin:

  1. Takakyykky lämppäri sarjat alle 55kg, 60kg, 70kg 75kg tein 12 ja mietin että nyt kyllä kokeilaan lisää! Sattuikin olemaan salilla hyvä varmistus paikalla eli ei muuta kuin perse(sori!) liikkeelle 80kg *11/7/5 Aika hyvin se sitten liikkuikin, vaikka en kulema hengittänyt vikoissa toisoissa ollenkaan :/ Eli hengitys kuntoon ensi kerraksi.
  2. Jalka prässi leveällä. lämppäreitä alle 100kg, 120kg, 130kg*15 (hyi kevyttä!), 140kg* 15(<-no apuun="apuun" j="j" ja="ja" kevyesti.="kevyesti." kg="kg" liian="liian" nbsp="nbsp" sitten="sitten" t="t" tk="tk" tuli="tuli" tuokin="tuokin">
  3. yhden jalan kyykky smith laitteessa. Tein ilman painoja pelkällä tangolla. Kyllä oli paha olo ja reidet sekä pakarat huuta apua!! Tein neljä sarjaa noita melko putkeen kaikki. Toistojen määriä ei siinä vaiheessa enää voi muistaa. Kun ei edes tiedä millä planeetalla olis :)
  4. takareidet maaten laitteessa siinäkin jotakin neljä viis sarja. Keskityin enemmän siihen lihassupistukseen kun olin jo niin hellät jalat tuossa vaiheessa että makaaminen reisien päällä oli hmm tuskallista.
  5. etureidet istuen vuoronperään laitteessa. Muistaakseni 10kg per jalka ja nelisen sarjaa siinäkin alkuun molemmat jalat samaan aikaan ja lopuksi vuorotelelen ihan lopuun asti mitä irti vaan sai!
  6. Lopuksi pohkeet ja :D
 Jalat kyllä vatkasi vielä kolmekin tuntia treenin jälkeen siihen malliin että lulin jo etten saa yölläkään unta. Hyvin kuitenkin alkoi rauhoittumaan ja nukahdinkin jo ennen aikoja sohvalle. Että tuommoinen setti!
Kiitos pojille avusta. Jos tätä luette niin voin varoittaa että niin paljon kaipaan apua treeniin että tulen jatkossakin pyytämän :D Kieltäytyäkin saa!

Maanantai oli vain venyttelyä eli lepoa siis.

Tiistaina oli kaksois treeni päivä pitkästä aikaa! Aamulla kävin tekemässä olkapäitä ja illalla töiden jälkeen vielä rinta sekä pienen intervallin. Olkapäihin hyvä tuntuma ja kokeilinkin uutta liikettä myös siinäkin. Liiken bongasin Kertun Rakkaudesta rautaan blogista (http://rakkaudestarautaan.blogspot.fi/2012/11/d-tama-hetki-on-tarkea-elamassa-ole.html ) Mikäli sinulla on motiaavtion puutetta niin tuon blogiin kurkistus toimii jonka seurauksena salikassi alkaa huutamaan nurkassa! :)


Puhuttiin tuossa taannoin useammankin ihmisen kanssa siitä että miten ihminne voikaan kerätä mitä erinäköisiä tekosyitä jotta saa siirrettyä liikkumisen. Laiskuus on se mikä ei anna ihmisten liikkua. Tai sitten haluttomuus.Koska jos halua niin löytää keinot!
Kehomme on kuitenkin ainut mikä meillä on pysyvää ja jonka kanssa meidän on elättävä koko elämän. Liikkumisen ja omaan hyvinvointiin käytety aikaa ei ikinä ole hukkaan heitettyä aikaa!

Oman kropan fyysinen rasittaminen antaa enemmän kuin ottaa. Sillä terveessä kehossa terve sielu ja päinvastoin. Mentaalisesta tilasta puhumattakaan. Jokainen on varmasti huomannut miten paska ruoka(juoma) vaikuttaa mielialaan?! Siihen kun yhditsää liikumattomuus on kaaoksen ainekset kohdillaan! Mieli maassa, ei jaksa, ei huvita...Joko vielä oot vielä penkissä kiinni? Ylös nyt siitä! Jos yksin lähteminen tuntuu vaikealta niin kaveri autta tässäkin tai musiikki :)

Tekosyyt loppu tähän!