sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ylipaino

Todistusaineistoa myös.
Olen nyt virallisesti ylipainonen taas! Kaikkien käyrien ja mittarien mukaan. Eli mitäpäs tästä nyt lähtisi muuta tekemään kun ruokaremppa ja aerobista kehiin. Muutoksia siis on tehtävä. Kun tää on näin pahasti käsistä karannut. Kroppa ei tunnu omalta enää. Vaikkakin taas oli kiva kuulla kun kaveri vertailee mun reidet aina Minna Pajulahden kaareihin. Imartele kivasti. Kiitos. 

Pientä pelleileyä kun ei tuorempaa kuva löydy todistamaan ylipainoisuutta




Viime viikolla oli aerobispainoteinen :) mikään ei ole parempaa kuin lähteä heti aamulla liikenteseen ja vastaanottaa uuttaa päivää autojen pakokaasujen seassa. No ei nyt ihan niinkään, mutta olen nyt toistaiseksi mennyt ihan ajotien vierestä. Kohta jo pääsee ehkä paremmille mestoille kun uskaltaa lähteä lenkkipoluille jotka nyt toimivat hiihtoreitteinä.


Nämä menee herkkuna myös.
Tässähän näkyy se sormuskin minkä olen ystispäivänä saanut :)

Tälläisillä eväillä olen kyllä mennyt, mutta ikävän paljon on suuhun eksynyt ihan kaikkea skeidaa.



Treeniäkin viime viikolle oli tullut kaksi, mutta sitäkin parempi laadullisesti.
Pyrin nyt saada säännöllistettyä kaiken, muta ensimmäisenä kuitenkin on tehtävä ruokavalio muutokset jotta saisin tästä ruhosta enempi irti salin puolella.



Käytiin kiinalaisessa syömässä sunnuntain ateriat. Sammakkoa.











Unelmista tulee totta heti kun ryhdytään tuumasta toimeen!




keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Puoliksi lomalla

Viime viikolla olin tehnyt kolme treenia ja pari aerobista yksi lyhkäsempi ja toinen pidempi. Eli hihan hyvin taas siihen nähdenv että viikolla oli ystispäivä jolloin en tehnyt mitään treeniä ja perjnataina olikin jo lähtö reissuun. Käytännössä siis viikossa oli vain kolme päivää joidenv aikana liikuntasuoritukset oli tehtävä. Ja tottakai normaalisti minä kävisin Kuopion salila testaa kun siellä olin, mutta nyt oli tarkoitus olla irti kaikesta viikonlopun ja sekös meiltä onnistui mahtavan hyvin :D

Paras reissu pitkään aikaan, johtui tietenkin siitä, kun ei tarvinnut ajaa auta itse :D
Tälä viikolla oli opintojakin vain maanantaina iltana ja käytännössä nyt tää ja seuraava viikko olen lomalla. Töitä teen tietty kuitenkin, mutta helpottaa pajn kun illalla onkin vapaata ja voi tehdä vaikka ja mitä. Viisainta olis tietty vain latailla akkuja tuleva koulurupeama ja tentteja varten. Mutta viisaus ei asu ainakaan minussa aina, joten katsotaan miten puolilomani saan vietettyä. Sellaista olen päättänyt että talviurheilua harrastan! Eli lauta ja sukset pois varastosta. Ai niin tuli Kuopiossa luisteltua eka kertaa kahteen vuoteen :)

Tän viikon ma oli lepoa ja reissusta palauttelua. Tiistaina aamulla puolen tunnin hölkkä-kävely yhdistelmä lenkki. Illalla kaunoluistelua jäkismailan kanssa ja siitä salille selkätreenia tekemään.
Oli ihan urheilija olo taas pikkasen enempi kaivettu esiin ja fiilis olikin sen mukainen. Kaiken päätteeksi pääsin vielä saunomaan :D

p.s pakko vielä hehkuttaa että olen ilmeisesti ainakin jossakin mittapuussa urheilija kun minut sellaiseksi vielä sali-piireissä sanotaan. Hyvältä tuntuu ja sekin auttaa löytämään tahtoa ja jaksamista jatkaa kohti unelmia, vaikka tulekin vastoinkäymisiä ja mutkia matkaan.

maanantai 11. helmikuuta 2013

Pika-päivitystä

Viime torstain vähän puuduttavan luennon jälkeen oli hyvä suunnata salille tekemään hiki jumpan!

Se meni suurin piirtein näin:
Lämppäriksi soutua 20 minsaa.
Leuanveto-dippi-punnerrus, pikku tauko, kulmasoutu-etukyykky-vatsarutistus, pikku tauko, kyykkyvala-seppä-läpiveto taljaassa, pikku tauko ja uudelleen sama homma. Tein neljä kierrosta ja toistoja per liike tuli noin 10-20. Eli tein kolmen liikeen vähän niinkuin giant setteja, muttei ihan.
Lopuksi crossarilla 20minsaa. Ja siinä se oli. Hyvä hiki-hyvä fiilis!


Liikkeet tein pelkällä tangolla ja omalla painolla. Lapivedon taljaassa painopakalla, mutten katsonut paljonko siinä oli.
Nyt alkaa tuntua välillä täältä taas :)

Tästä olikin hyvä jatkaa lauantiana yläkroppa treenin parissa. Selässä oli treenin pääpaino ja koska kyse oli kimppatrenista saatiin aikas hyvän treenin aikaiseksi. Olen monesti käynyt jonkun kaverin kanssa kimapassa salilla, mutta yleensähän me tehdään jokainen oma treenia ja vain silloin kun tarvi jeesia. Nyt treenattiin ihan kunno kimppatreeni samat liikkeet samat tekniikat, painot oli kyllä eri kun mies oli kuitenkin kyseessä treenikumppanina :) Todellisuudessahan oli vaan pakko antaa pikkasen etumatkaa ja ottaa pienemmät painot ettei nyt mies parka masentuisi :P


Alkuun lämpöä haettiin aerobisella sekä erilaisielä kiertoliikkeillä.
Ei muua kuin hommiin. Treenissa oli koko ajan sama periaate eli nousevallla vastuksela tehtiin. Pääliikessa oli myös korotuksen jälkeen neljä perus-sarjaa joloin painoja ei enää korotettu.

Pääliikkeenä oli hammer soutu.
Seuraavat meni järjestyksessä : Alavistopenkki smithissa, kulmasoutu istuen laitteessa yhdellä kädellä, pystypunnerrus käsipainoila, hauikset yksi käsi kerrallaan ja ranskis hassulla tangolla.
Lopuksi aivan ihme vatsaliikkeittä joita en ole ennnen nähnytkään saattikka tehnyt. Tuntu ainakin silt että jkin elän repii vatsapalani irti :)

Hyvä treeni ja just sopiva näin tauon jälkeen. Ei ollut liian raskas vaan just sopivan kuormittava. Ja olen äärettömän ylpeä etten lähtenyt vääntämään heti täysillä van maltoin pitää treeni aikaiset painojen korotuksetkin tarpeeksi maltilisina vaikk voima tuntui olevan vaikka muille jakaa!

Treenin jälkeen kotiin ja siinä sitten ruokien teko ensi viikolle ja tietenkin pullan leipomista. Enhän mä kisadieetilläkään jättäny yhtäkän pulla aiheista juhlaa huomioimatta niin miksi nyt sit? Oli hassua syödä laskiaispulla näin laskiaisena, kun minun muistissa on se että sen makuu kuuluu enemmin tuonne kevääseen tai kesään samoin kun runebergin torttukin! Olinkohan mä sattunut olemaan nyt vikat pari vuotta tiukemmalla ruokavaliolla tähän aikaan ?!

Kaksi pulla vertailussa :D










Kauhean paljon on nyt kaikkea kivaa tapahtumaa tiedossa lähipäiville ja viikkoille <3 nbsp="" p="">
Mahtava ja tehokasta viikkoa Sinulle!

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ihan OFF-topic

Hei, nyt on pakko sanoa ettei tästä päivutyksestä löydy yhtään mitään treeneihin liittyvää. Mutta koska koukussa tähän olen ja joitakin oli huolestuttanut, on pakko kertoa hieman miten täällä on mennyt muuten.

Tuli sen verran levättyä että eiköhän se oli kokeiltava aerobisella polkaistava treenit käyntiin! Ja voin sanoa että en voi ilmaista tarpeeksi miltä tuntui karista pölyt nurkassa jo pidemmän tovin nurkassa seisonneesta kuntiksesta :D
Eipä tuo ilme pahemmin fiilista kerro. Olihan se yhdelle ihmiselle jo muutenkin tarpeeksi haastava bloggailla ja ottaa kuvia ja POLKEA!
Vaikka siis treenitaukoa nyt taas tuli, mieli on ollut hyvä ja korkealla. Kevättä rinnassa sanoisin, vaikka vasta helmikuuta mennään ;) Viime viikolla alkoi aivan sama pöpö iskemään uudelleen ja luulenkin siinä edelliskerralla tapahtuneen jonkun hoitovirheen yms. En saanut tautia pois niillä antibiooteilla karkoitettua. Nyt olen levännytkin enempi ja penisiliinikuurin sain vaihteeksi, mikä tuntuikin auttavan paremmin samantien. Valoa kohti siis!

Viime viikolla oli koulussa jo parit ekat kokeet ja meni ne ihan hyvin kun miettii että toisen aikana kuumetta oli 38,5 ja toisessa väsymys 100. No ei tekosyitä ala tähän kerämään enkä todellakaan sääliä!

Viikonloppuna oli (työ)kaverin synttärit joihin oli aivann pakko saada laitettua uudet ihku-korkkarit ja päästää ne ihmisten ilmoille :D

Viikonloppun piristysruiske <3 td="">

Hauskat pippalot ja mukava seuraa. Vaikka nyt olen jo oikeasti sitä mieltä ettei tarvitse baarin asti lähteä. Tuli nyt käytyä minun mittakaavassa ihann tarpeeski ja aian siellä on yhtä tylsää. Paljon kivempi on olla vaikka ihan kotona ns. viettämässä iltaa,  jossa pystyy keskustelemaan ja pitämään hauska niiden ihmisten seurassa joiden kanssa siitä saa hyvän olon :) Onneksi jokainen voi päättää itse tämänkin.


Tän viikon alun päätin olla vielä levossa puntsita ettei nyt käy taas hölmösti että olen liian aikaisin päättänyt olla terve. Aikahaan silloin jää kaikken muuhun kivasti kun ei treena. Olin viikon sisällä leivonut kaksi piirakka, paistettiin lettuja, kaverin pikkusiskolle tehtiin vanhojen tansseja varten koemeikin, tein uudet kynnet ja kävin hoitamassa kasvojani vähän paremman kuntoon. Eli kaikkea kivaa tuli tehtyä, heti kun kuumetta ei enää ollut ja voimat palasi, niin hissukseen pystyi tekemään vaikka ja mitä.

Seuraava postaus ON treeniaiheinen! Heippa :)