torstai 29. elokuuta 2013

17 viikkoa

Nyt on ollut todella kiireisia päiviä ja treenamaan olen päässyyt viime viikolla kaksi kerta salille, yksi kotona ja yksi lenkki. Ihan hyvä saldo siihen nähden kuinka kiire ja täydet päivät nyt on ollut. Ja flunssakin meinasi iskeä yhtenä päivänä joten seuraavan päivän treenin jätin välistä, ettei vaan :) 



Viikonloppun saikin viettää Lahdessa Fitness aiheisen viikonlopun merkeissä! Wau miten isoja ne ammattilais ukot olivatkaan. Kiva nähdä livenä, kuin myös tietty Figure kisaajat! Hienoa että päästettiin! 
Todella paljon porukka siellä oli ja minä olin jostain syystä ihan sokea kun en tuttuja kauheasti nähnyt :/ Osasyy tähän voi olla että me olimme aika tiiviisti siellä katsomon puolella eikä siellä pahemmin ketään näe! 

En tiedä miten moni näki minut ja miten moni huomasi tai ei huomannut mun pyöristymistä. Se ei niinkään johdu massakaudesta vaan siitä että saatiin onnen ja lahjan saada uutta elämää alulleen, joka tulee ilostuttamaan meitä alle 4kk päästä :) <3



Kaikenkaikkiaan mahtava kesä takana. Nyt kesän ja syksyn vaihtoa on kruunannut myös kiva viikonloppu ja kultakin jaksoi katsoa kaikki. Vaikka oli eka kerta ylipäätään tämän tyyppisessä tapahtumassa! Hatunnosto hänelle siitä.  Ihana oli katsella yhdessä <3

Paluumatkalla seuraan liittyi myös huolto hommissa ollut Ivana ja mikäs sen mukavampaa kuin hauska paluumatkalla hyvässä seurassa!

Nyt alkoi arki: työ, koulu, perhe, harrastus jne. Menoa siis riittää :D
Hyvää syksyn alkua!
Palataan!






maanantai 19. elokuuta 2013

Yläkehon vuoro ja sunnuntai

Loman vika viikko oli mennyt kotia ja sen kaappeja penkoessaan. Juup, mä jaksan nyt jauhaa tästä. Yksi syy tähän on se että tahdon painaa mieleen että tätä ei todellakaan kannatta jättä tekemättä useampana vuotena. Tämän pitäisi tehdä useammin. Painan vielä kerran mieleen siis!

Lauantaina oli seuraavanlainen treeni:
Ylätalja, rintaprässi, rinta ristikkäis taljassa, alatalja, pullover pumppi, ojentajat sekä habat taljassa sekä kp. 


Hyvin on perille mennyt ja olo mikä mahtavin tuon jälkeen. Sitten vielä saunomiset ja illalla leffa. Leffa oli surkein aikoihin, mutta naurettiin sen kämpelölle tarinan kululle. Tein myös venyttelyt siinä leffan aikana. 

Sunnuntai aamuna heräsin pienimuotoisen jumiin. Mutta se sitten lähti pois aamutoimien jälkeen. Siskoni kanssa saatiin tehtyä hyöty liikunta sunnuntai kävelyn muodossa n 4 kilsa :D Suunnattiin linnoituksen jossa oli pienimuotoiset venäläistyyliset markkinat. Maistettiin blineja smetanalla, lohenmädillä sekä sipulilla. Kierreltiin markkinoita ja sitten vielä päätteeksi suunnattiin syömään hieman hienompaan ravintolaan. Sielläkin venäjän teema näkyi menyssa. 
Tää päivä on vapaata ja suunnitellussa on treenit illalla ja huomenna startta työnteko! 
Eli arki ja säännöllisempi treeni koittaa, kunhan pääse rytmiin.
Hyvää viikonalkua!

lauantai 17. elokuuta 2013

Paluu salille

Kyllä se vaan on mun rakkaus tuo sali treeni! Ihana löysän lepo viikon sekä toisen löysän lomaviikon jälkeen palata salille <3 

Tein jalat testaten uudet jalka laitteet. Ennen treeniä sattumalta saatiin tehtyä kaverin kanssa tunnin venyttelyt. Olinpa jumissa! No nyt vetreämpi olo, ja tänään uusiksi yöäkroppa ja sunnuntaina olis tarkoitus tehtä kiertoharjoittelu treenin!

Salilla olikin tehty uudistusta jos toista! Ennen tätä kevennettyä jaksoa olinkin käynyt tuolla kampuksen salilla, joten nyt olikin remppa valmis ja sai nauttia uudistuksista. Paitsi valitettavasti minun makuun kaikki muutokset eivät ole mieluisat. Tykkään vaan hieman rujemmasta ympäristöstä. 

MUTTA se miksi unohdin heti kaikki epäkohdat on se että nyt se mistä olen unelmoinut pitkään on meidän salilla!!! Nimittäin porraskone! Aah! Kyllä se vaan olis ollut talvidieetille niin oiva että!!! No ensi kerralla sit on. Nyt voi sillä aikaa kävellä ja nauttia. Kävi kyllä kivasti pakaroihin :D Jeah, ehkä mä saan pitää sittenkin mun pakarat, vaikka treeni ei olekkaan niin kova kuin tahtoisin. 


Meille tänne Lappeenrantaan olikin tullut levykauppa Äx ja siellä ekalla kerralla käydessä tarttui heti kaksi Amy Winehouse levyä. Nyt kun meillä on tulossa asunto muutoksia on kiva käydä kaikkien mahdollisen kaappien sisällöt läpi tuon musan tahdissa. Kaapeista onkin löytynyt vaikka ja mitä ja iso kasa vaateita lähti kierrätykseen sekä kirpparille menee myöhemmin toinen kasa. Kyllä sitä voi ihmisellä olla paljon tavaraa!!! 

Nyt seurantaan Oulun karsintoja ja tänään vois osta ne Expon liput! 
Tehokasta viikonloppua!