maanantai 28. lokakuuta 2013

Kuulumiset

Taasko se meni useampi viikko päivityksen välissä?! Mihin tää aikaa katoaa?! Huhhuh!

Hurja vauhti nyt päällä, syyslomakin meni ja koulun tentit on tehty ja jopa tuloksetkin osittain saatu. Yhtä ainakin joutuu mennä yrittää uudelleen. Vähän jänskättää että ne uusimis mahdollisuudet taitaa olla keskittyneet aika paljon joulukuulle, hmm, nop sieltä sit sairaalaan :D

Muuten olen treenannut keran-kaksi viikossa, kiireen takia. Huomasin taas viime viikonloppuna miten paljon mä rakastan treenata. Lauantaina treenasin yläkropan ja sununtaina jalat. Edelleen hienosti menee pallokyykky, etukyykky sekä sumo maastaveto! Painot en laita eihän niillä ole mitään väliä ollutkaan jo hetkeen! Mutta mahtava olo ja juuri salitreeni teke olon todella hyväksi. Aerobista en valitettavasti kauheasti pysty tekemään etenkään kävelyn muodossa tai crossarissa tulee aika herkästi harjoitus suppareita. Eli ei sellaista vaikka nekin on tavallaan vain hyvää asia, mutta liika on liika!
Nyt vielä painoilla, jossain kohtaa varmaan ei muuta kuin näin :) 
Puntti on mun homma ja mä en tavallaan maltta odottaa että pääsee taas treenata kovaa. Etenkin jalat on heikossa hapessa osaltaan nensteiden kertymisen takia (seisomatyö ei enää ole ollenkaan helppo!) Päivän päätteksi selkeästi tunnen väsymystä jaloissa. Mutta lepäily jalat ylös päin auttaa todella paljon sekä ylläriylläri treeni mikä pistä mukavasti nesteet kiertoon. Juominen vaan on A ja O tässä hommassa.

Tällä viikolla pääse treenin pariin varmaankin vasta loppuviikosta, jos ei nyt tule mitään poikkeamia aikatauluun. Ja hierojalle pitäisi varata aikaa, kun alkaa jumiuttua taas selkä. Olen myös kovasti tappanut aikaa mm. vaunujen etsintään ja kaverit ei kohta jaksa kuunella joten puren pikkasen tännekin :)
Eli tuommoisiakin mm. olen katsellut, mutta niitä ehtii hankkia keväksi tai kesääksi sitten tilanteen mukaan. Näillä pääsisi juoksemaan ihan kivasti sitten ainkin jos siltä vaan tuntuu :D

Nyt lopetan vauvahömpät ja palataan taas kun saan käytyä treena ja on jotakin kerrottava asian tiimoilta :) Kuntokuviakin vois taas ottaa, hihi!

Hyvä viikkoa kaikille!



keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ahkera treenaja

Joops, tällä kertaa en minä van se toinen :D

Jostakin vauva aiheisesta kirjasta lainattua: "Tulokas on kuun alussa noin 36-senttinen ja noin 1 300 gramman painoinen ja todella ahkera treenaaja."  Joo on huomattu kyllä! Kiva nukkua ja yritä sitten käyttäytyä normaalisti esim töissä asiakkaan kanssa tai koulussa esitelmä luokan edessä pitäessä :) Mutta onhan tähän liikkuvaan mahaan jo tottunut, paitsi nyt kyllä selkeästi huomaa että voimia pikkuisella on paljon enempi.

Toinenkin lause jäi mieleen: "Kun keho jumppaa, myös aivot voimistelevat." Ja hei tuo pätee kyllä myös aikuisiin ihmisiin. Vime viikko meni kivasti muutama puntti treeni sekä raskaus jumppa tunti. Teki hyvä kun panostettiin nyt taas venyttelyyn ja liikkuvuuteen.

Tää viikko ei tähän asti kiireiden takia taaskaan mennyt treenien osalta putkeen. Keskiviikkoa mennään eikä yhtäkään treeniä ei edes lenkille päässyyt, vaikka kovasti siitä unelmoin. No jos työpäivä alkaa klo 10 ja loppuu klo 21 niin eipä siinä sitten enää ehtii. Aamulla tietty ehtisi, mutta pitää myös tehdä ruoka jossain kohtaa ja muutakin pientä koti homma ym. Koti on kyllä taas jäänyt ihan viimeiselle sijalle. Ajanpuute. Eikä ole edes tekosyy!

Mutta hei eipä mulla muuta tällä kertaa ole. Tänään salille jos ehtii ja huomenna kanssa! Viikonloppuna on reissu PK seusulle ja sieltä mukaan tuomiseksi kaveri kylään :D Ensi viikko myös intensiivi viikko koulussa joten ei lähitunteja ja on vain työt eli ehti levätä ja treenat ja varmaan muutakin :)

Hyvää viikonjatkoa!