tiistai 28. syyskuuta 2010

kahdeskymmenesneljäs viikko

20 viikkoon on mahtunut todella paljon mahtavia päiviä. Enemmänkin todella todella mukavia ja hyvin opettavaisia hetkiä, kuin mitään en jaksa mitään-voimattomia-känkkäränkkä päiviä. Kaikki aika on ollu todella hyvä olo ja fiilis todella hyvä. Paistoin muffineita, suklaakakkuja sekä tein älyttömästi ruoka, jota epätoivoisesti muille tarjoilin ;)  Nautiskelin siis olostani aivan täysillä.

21 viikko on ollut todella rankka olin jotenkin niin pihalla että en tajunnut mitä olin tekemässäkkään. Tämä viikko on ollut kisaviikko ennen Oulun tulokaskisoja siis. Tällä viikolla en enää jaksanut seurata kun muut syö ja minä vaan istun. Se tuotti pahaa mieltä minulle, mutta oli ihan ok.
22 viikko on mennyt todellakin vauhdilla. Ympärilläni oli ihanat ihmiset sekä todella mahtava tukijoukko!!! Tää oli ihana viikko eikä mikään haittanut mitään!

23 viikko eli viime viikko on mennyt taistellessa nesteiden kanssa. Siis voi että kun ei mitään kuntoa näkynyt missään ja aerobisten aikaan jalka ei oikein noussuut ollenkaan. Mahakin on jumissa, sekä kramppeja on tullut. Olin käynyt syömässä pizzan kisojen jälkeen, tai siis kisojen jälkeen käytiin kiinalaisessa syömässä ja sitten illemalla käytiin vielä pizzalla. Epäilen juuri sitä pizza mikä on pistänyt mahan aivan solmuun...tai turhaan sitä enää spekuloida! Oli mikä oli! Viime viikolla venyttelin kyllä erikoisen paljon ja siitä kai on hyötyä vaikka se ei siltä tuntunutkaan konkreettisesti. Pallo viikko siis :D Viikonlopun tuli vietettyä hyvässä seurassa, maalla. Pallona oleminen aiheutti kuitenkin pahat motivaatio onglemat. Mutta muutama tekstari sekä puhelinsoitto ja olo olikin aivan erilainen! Jossain vaiheessa huomasinkin että olen menossa nukkumaan ja sitten kun herään on jo uusi viikko alkanut. Ei sillä että haluais ajan menevän nopeasti, mutta niinkuin sanotaan uusi viikko uudet kujeet, niin minäkin odotan innoissani uudelta viikolta muodonmuutosta pallosta takaisin tutumpaan muotoon :D
Tällä viikolla huomasin että en jaksa istua samassa pöydässä jossa ihmisillä lautaset notkuu mm.lohta, perunaa, herkkutatteja ja leipää. Tekee vaan niin paha. Leivän tuoksukin tekee paha...no pitää siis syödä yksin tästä lähtien pari viikkoa.
Eilen katsoin Radio Milleniumin ohjelman telkusta ja siinä oli aika motivoiva biisi. Tuo hyvin takaisin maanpinnalle! Jotenkin se sopisi aika hyvin viikon 23 oloon. Sarkastisen sairaalla tavalla...naureskeli tuossa ihan yksikseen ja itsekseen kovaänisesti vedet silmissä :D
 
24 viikko: Maanantai(eilen) oli minun viimeinen kesäloma päivä. Tänään on ensimmäinen työpäivää ja tästä se työnteko sitten alkaa! Kyllä tekee jo mielikin työnpariin. Ei tarvitse nälkä miettiä(ja sen tuomaa huteraa oloa) ja on jollain tapaa helpompi olla töissä kuin kotona. Ainakin tässä vaiheessa, kun en viime viikollakaan ole saanut mitään aikaiseksi. Nukuin vaan ja kävin treenamassa. Tästä viikosta on tulossa ahkera viikko! Toivottavasti myös voimia hyvin riittää kaiken tekemiseen!
Kohta siis aamutreeneihin, josta sitten töihin ja sitten salin kautta takaisin tänne kotiin. Eväitä on tehty nyt ainakin loppuviikkoon asti, eipä tarvitse enää niiden kanssa illalla väsyneenä taistella. Jee!

Katsotaan mitä illalla jaksan treeneistä raaputta tänne, olishan se ihan kiva pitkästä aikaa :) Katsotaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti