tiistai 16. huhtikuuta 2013

kasvava motivaatio

Kisa reissu on tehty kultsalle ja monen monta kovaa fysiikka mielestäni lavalla on nähty. Motivaatio on ihan 250 prossa nyt kaikeen tekemiseen!!!

Ikäväkseni on iskenyt pientä nuhaa joka meinasikin ilmeisesti vanhasta tottumuksesta alkaa nousemaan poskionteloihin asti taas :/ Mutta minäpä viisan neitona kävin tällä kertaa hakemassa saikun ja olenkin parantanut itseäni levolla. Se kun on se paras lääke. En luota lääkkeen voimaan muutenkin niin  parempi jos ei ole aivan akuutti tilanne selviytyä vain tuplamäärällä vitskuja ja juomaalla sitä lämmintä ihana Sweet Chili teetä :D

Voi olla että otin liika kovan treenin myöskin perjantaina, mutta yöunet jäi liian lyhyeksi ja palautuminen ei käynnistynyt toivomalla tavalla senkin takia tuo nuha nyt sitten.

Viime viikon treenit meni hienosti kaikki, mutta erikoisen kivasti olin yllättynyt juuri perjantaista yläkroppa treenista jossa penkki punnerrus on edelleen pääliikkeenä. Tein 55kg* 8, 60kg *6 ja 60*3. Koitin sitten vielä 50 mutta ei enää irronnut kuin kaksi huonohkoa toisoa! Kaikki siis olin saanut puristettua itsestäni. WAU! mahtava fiilis. Ja en ole penkkanut aiemmin ikinä pääliikkeenä joten katsotaan miten san kehitystä tähän. Nyt kun on massa paljon niin silläkin kulkee tietty paremmin. Pakko myöntää että läskissä on sittenkin voimaa :D

kevät 2012 58kiloa

kevät 2013 76 kiloa
Töitä on minun tehtävä paljon, jotta nuo laardit saisi karistettua. Sillä aikaa nautin uudesta runsaasta minästä ja sen ruinsauden tuomasta voimasta :) Itseasiassa nyt kun alan voimaan henkisesti huomattavasti paremmin alkaa kaikki olemaan paljon paremmin enkä näe enää kovin negatiivisena tuon kokonaisuuden. 

Tässä tuli tietoon että saatan päätyä lämpimille rannoille jo ennen varsinaista kuuma suomalaista kesää, joten jonkinnäköistä biksukuntoa olis kiva saada aikaan! Go for it, never give up! Näillä sanoilla näistä tunnelmista jatketaan. Nyt tenttiin lukuun ja itse tenttiin.

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavvaa kuulla Irina, että sielläki fiilikset kohillaan. <3 Tsemppishalitussruttauksia täältä miljoonasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Nyt auringoisella fiiliksella kesää kohti!
   Kiitos ja sinulle takaisin biljoona haleja <3

   Poista
 2. Kiitos Ihanainen Irina, vastaanotettu. <3

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle haaste:
  http://maaritsblog.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista