tiistai 9. huhtikuuta 2013

aerobiset korkattu!

Nyt on saanut suhteellisen hyvän rytmin niin treenin, työn kuin vapaa-ajan puolelle. Kroppa alkoi kun alkoi ottaa vastaan treenit ja aineenvaihduntakin taitaa pelata. Aloitinkin tällä viikolla hieman pienemmilla energiamäärillä, mutta ihan todella pieni pienennys on tehty eli käytännössä en ole todellakaan miinuksilla. Mielenkiinnolla katsoa miten kroppani tähän reagoi.

Parjantai aamuna olen menossa ennen hammaslääkäriä tsädääm tekemään InBody mittauksen. Kyllä ei siinä mitään järkeä ole, koska todennäköisesti tulokset saattavat masentaa koska huomaa että hurjasti lihasta on lähtenyt ja muuttunut kuin muuttunut läskiksi, sekä tietty voisin arvata rasvaprossan. Se on 25 ja 30 välillä varmaankin ja painohan on nyt ollut 76-78 välissä sahaanut ylös alas, ei sentään enää yli 80 enää! MUTTA olen tähän henkisesti valmistautunut ja olen päättänyt etten anna tuloksien lannistaa minua! Ihan sama mitä sieltä nyt näkyy olen valmis kaikkeen ja meinaan käyttää huonojakin huonompia tuloksia juurikin päinvastaisesti. Otan nimittäin niistä lisää tarmoa niin treeneihin kuin ruokavalion ja sen noudattamisen puolelle.

Aerobista meinasion ottaa takas pikkuhiljaa ja nyt viime viikonm saldona on neljä punttia ja yksi aerobinen sekä yksi sunnuntai käppäily, minkä ei kyllä aivan liikkunnaksi saa edes mainita. Mutta mielentilaan vaikutuksia moisella saattaavatkin olla korvaamattomat :D <3 p="">
Tälle viikolle on suht sama suunnitelma, paitsi että lauantaina on helsinki reissu. Kultsalle katsomaan fysiikoita ja tapaamaan sekä kannustamaan tuttuja!

Haluankin sanoa kaikille lavalle nouseville hurjasti tsemppeja vikaan viikkoon! Täähän on se paras aika! NYT saa nautiskella ja fiilistella :D3 kommenttia:

  1. Irina juu et lannistu, oot sisukas Mimmi! <3 Kuin pitkä muute oot? Nauthan kisafiliksistä lauantaina ja tsemppiä ihan joka hetkeesi, halitusmaximus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan Kerru ihanuus! Ei lannistuta ei :) Kiitos ja haleja kauheasti takaisin <3 t.162 senttinen pätkä :D

      Poista