tiistai 23. lokakuuta 2012

Äänen avaus

Lisään nyt näin jälkikäteen tähän alkuun muutaman sanasen. Lukijoita tuli jälleen lisää. TERVETULOA! 
Ja myöskin haluan kiittää kaikkia palautteen antajia, niin positiivinen kuin negatiivinenkin palaute on erittäin tärkeätä. Viime aikoina olen saanut paljon tukea, moittia sekä rohkaisua. Ilo kuulla että kirjoitukseni pistää jonkun hyvälle mielelle taikka vievät jopa salille ja lenkkipolulle asti :) Myös kiva on saada kuulutua parannusehdotukset mm.kirjoitustavoille sekä mahdolliset erimielisyydet joista on kiva jutella. Eihän meidän kaikkien tarvi olla asioista samaa mieltä. Kiitoksia siis teille lukijoille ja toivon että voimme jutella toisinkin päin kommentien tai s-postin kautta: elsil7@hotmail.com. 

Nyt on sitten tullut aikaa sairastaa! Kova treeni tahti ja vieläkin kovempi tahti muussa elämässä ottaa veronsa. Tietenkin kun asiakaspalvelu työssä työskentelee niin päivittäin kohtaa henkilöitä joita eivät maltta taudin iskiessä kotona pysytellä... :) Jokainen tyylillään, mutta ajoissa jos malttaa erakoitua ja olla paikoillaan niin ei ehkä tarvitse sitten flunssatella koko talvea pikku jaksoissa.
Vapaalla on ainakin aikaa panostaa myös ruoan ulkonäköön ! Kuvassa siis aamupala munakasta sekä vihreätä ja kahvia  kyytipojaksi. 

Maanantaina heräsin kurrkukipuun ja töihin kun saavuin niin ääni oli täysin poissa. Onneksi tiistai eli tää päivä oli muutenkin vapaa joten ei huolta, sain nukkua koko päivän ja onneksi minulla on sarvikuono nenähuuhtelua varten (tässä linkki jos jokuu ei tiedä mikä se on: http://fi.wikipedia.org/wiki/Nen%C3%A4huuhtelu ) sekä muutenkin kaikkia rohtoksia ja tietty paljon vitskuja niin eiköhän se siitä :)

Tajusin taas että en osaa olla paikoillaan, siis eilinen ilta oli suorastaan tuskaa. Ja sitten kun ei periaatteessa ollut ihan kokonaan jalat alta tauti vienyt niin oli just sellainen  fiilis että olenko sittenkin niin kipeä että tarvin lepoa, pitäiskö lähteä lenkille...hmm. En mennyt enkä mennyt tänäänkään. Huomenna menen kävelylenkille mikäli on olo sellainen. Salille en vielä mene kun loppuviikosta, ei sinne mennään puolikasta suoristusta tekemään nyt taotaan ja kovaa :D Ensiksi kuitenkin parantelen kunnolla.
Juhla-minä vs sali-minä vertailu :) Aikaero kuvien välissä noin 4 tuntia. 

Onneksi löysin Dexterin jaksoja sekä myös aina niin kiva katsottava kuin Frendit on myös katsottu. Töitäkin olen tehnyt pikkasen kotonta käsiin tänään ja ensi viikolla on yksi juttu mihin piti myös valmistautua ja valmistaudunkin sitten koko viikonloppuna. Kerron sitten mikä juttu tämä on. Mun paras elämän ohje onkin kaikille: älä sano tehneesi ennen kuin olet jo tehnyt! En tiedä onko tuo ihan suomen kieltä, mutta toivottavasti sait pointin :)

Yksi minun rakkaista harrastuksista myöskin sai vahvistuksen lehden muodossa. Kyllä Joulu on kohta :) Kuka tulee syömään?
Treenatkaa kovaa, syökää hyvin ja muistakaa levätä tarpeeksi!

11 kommenttia:

 1. Voi Ihanainen näytät NIIN UPIALE!! <3 Pikasta paranemista halausten saattelemana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ihana-Kerttu <3 Kyllä näillä sanoilla pitäis jo parantua!

   Poista
  2. <3 Voi kiitos, jokos sitä ollaan iskusa? :)

   Poista
  3. Kiitos, jalkeilla ollaan taas ja valmiina haasteisiin <3

   Poista
 2. Voi hitsi! Nää pakolliset syysflunssat on kyllä ihan persiistä!

  Mie voin tuoda siulle lisää sarjoja katsottavaksi jos meinaat pitkäänkin sairastaa, mieltä niitä löytyy kuitenkin :D

  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä on sen verran onneksi kipeänä että aina yhtä paha järkytys iskee sen mukana kun jokin tautikin! Eka kertaa lähinnä lähti ääni :/

   En ollut edes varsinaisella saikulla, kun vapaata sattui kivasti samaan aikaan! Kiitos paljon <3 pidän mielessä tarjouksesi voihan niitä katsella joskus vaikkei olis kipeänäkään :D

   Poista
 3. Ира а из чего аладьи на первом фото?Аппетитно очень так всё выглядит:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Алекс, это просто омлетик в такой форме :)

   Супер что читаеш, говорят что если чтото язык намного легче выучить читая что то интересное. Потому что очень хочеться понять о чем идет речь рвения и стремления к учебе намного больше!

   Poista
  2. Да,когда на тебя смотришь,рвения и стремления возникает на много больше :)

   Poista
  3. Рада слышать! Очень приятно, спасибо :)

   Poista
 4. Да,рвения и стремления на самом деле на много больше когда смотришь на тебя :)

  VastaaPoista