lauantai 15. toukokuuta 2010

Bilelauantai ja lepopäivä on hyvä yhdistelmä!

Tänään oli aamuvuoro ja en saanut nukuttua kunnolla...taaskaan! Siis en oikeasti tiedä mitä asialle tekisin, ehkä se kunnon sängyn hankkiminen on oikeasti paras vaihtoehto tähän! Päätä särkee ja jalökoja pakottaa. Vai onko dieetillä oleminen oikeasti tälläistä?! Kyllä tässä on kestämistä jos tuolta tuntuu koko ajan vielä 17 viikon ajan!!! No ei tuota kauheta oloa kai näkee päällepäin vielä ainakaan, ainakin niin luulen :)

Muuten on mennyt todella hyvin, tosin olen joutunut, ajanpuuten vuoksi, yhdistämään aamu sekä iltapuntin. Eilen siis tein vain yhden treenin illalla. Ja siinä oli selkä, olkapäätä sekä takareisia

  1. kulmasoutu vastaotteella 2*12*40kg ja sit jokaisen perään vielä 4 rest pausea
  2. Pystypunnerrus 2*8-12*25kg ja perään 4 rest pause sarjaa
  3. Supersarja: Yhden käden kulmasoutu käsipainoilla 4*12*17,5kg + joka sarjan jälkeen leuanvetoa smith laitteessa 6 kertaa
  4. Supersaja: Leveä alatalja 5*12*30kg + tajaolkapäät taljassa 3*12*45kg, 2*10*45kg
  5. Yhden jalan reisikoukistus laitteessa 2*12*40kg, 10*40kg, 2*8*40kg
  6. Matala askelkyykky smith laitteessa 2*12*10kg ja 4 sarjaa rest pause
  7. jalannostot penkiltä 3*12 ja omalla painolla kokeilin myön uutta vatsalaitetta 2*8 tein siinä ilman lisäpainoja

Treenin lähtiessä väsytti ja laiskotti todella paljon, mutta yllätys yllätys treeni kulki todella hyvin ja oli ihan mieletön fiilis koko treenin ajan. Luulin ettei riittä voimia tehdä noin pitkän treenin yhdellä kertaa, mutta hyvin on mennyt! Toisen kerran en kuitenkan lähde tällä tavalla sooloilemaan ja poikkeamaan ohjelmasta.

Tässä pieni video rest pause treenistä, tarkoitus on tehdä yhden sarjan normaalisti (eli minulla 12 kertaa) ja valita sellaiset painot että saa sen juuri ja juuri tehtyä. Sen jälkeen ihan pieni hengähdystauko ja niin paljon toistoja kun menee ja sitten vielä ja vielä. Minä teen kolmesta neljään kertaan tuon.

No, mutta tänään on lepopäivää ja olen menossa tupareihin sekä yksi rakas kaveri on tullut pääkaupungilta nyt tänne kotikulmille ja nähdään hänen kanssa illemmalla! Töiden jälkeen nukuin päikkärit, joten jaksan varmaan olla seuraallinen jokusen tunnin tuossa vielä ennen kuin väsähdän :)

Huomenna on pitkä aamuaerobinen 1,5h ja sitten menen viipuriin hakemaan vieraita tänne. Sitten onkin tenttiin lukemista loppu illan!

Nyt tää lähtee pitämään hauska!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti