keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Nonniin!

Nyt on ollut kuumetta ja kurkkukipua ja voimat oli ihan loppu sekä fyysisesti että henkisestikin.

MUTTA EI ENÄÄ!!! Tänään kävin tekemässä salilla aerobisen sekä punttikuntopiirin. Löysästi tein ettei vaan tule tuosta taudista takapakkiakin vielä. Kuume on siis ollut tän päivän kokonaan poissa ja fiiliskin sen mukainen.

Tää viikko on siis kevytviikko. Mikä on siis ihan todella hyvä asia, ja saan palautella treenistä sekä tuosta flunssastakin. Tuli viime viikolla vierailtua uudessa salissa, nimittäin Parikkalassa käytiin treenamassa. Otin muutaman kuvan, itsestäni tietenkin :)

Painosta en tiedä mitään, toivottavasti olis kuitenkin tippunut vaikka olinkin kipeänä. Enkä tehnyt mitään. Mutta olen kyllä sängyssä maatessaa ihmetellyt että kyllähän mussa on pakko olla lihasta edes jonkin verran, koska olenhan mä aika painava vielä, mutten näytä kylläkin siltä. Jotenkin olen liian pieni, vaikka olenkin iso. No tuo on tietenkin niin suhteellista!

Kuvasta en ole yhtään tyytyväinen kun lavat ei edelleen aukea, enkä saa tuota takaanatomista minkäännäköiseksi. Menen parin viikon sisällä hierojalle jospa se auttais hieman siihen :)


Huomisesta tulle jännittävä päivä, sillä menen yhteen tapahtumaan jossa minulle tehdään jotakin jännää. En vaan tiedä vielä! Kamera on tippunut kädestä ja meni yli kymmenen porrasta alaspäin osuen jokaiseen niiistä. Eli tuo ylläoleva kuva taitaapi olla viimeinen tällä kameralla otettu. Ei toimi enää ei! Toivottavasti saan huomiseksi jostakin kameran ja saan ikuistettua huomisen tapahtumat :)

Huomiseen siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti