keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Olen laihaläski!

Juuh, tänään tuntuu taas vaihteeksi ihan siltä! En tiedä miksi mutta mietin että olenkohan ihan täysin valmis nyt tuohon kisaamiseen? Oisko pitänyt treenata vielä muutama vuosi? Miksi noin aikaisessa vaiheessa ryhdyin tähän? Noh, mihähän aloitin tän siitä asenteesta että poltetaan nyt ne vauvarasvat(Hulkin sanoin mukaan ) pois, katsotaanmitä sieltä löytyy ja onko minusta ylipäätänsä tähän lajiin. Punttisalilta minut ei kyllä pois enää saa! Kisaaminen onki asia erikseen. Ensimmäiset kisat on vähän niinkuin elämysmatka itsensä sekä kroppaansa sisään. Tuon jälkeen aivan varmasti oivaltaa monta asiaa mikä muuten jäisi täysin epähuomioon. Eli ei tässä ihan negatiivisina ollaan! Tuntuu vaan olo liian laihalta, ei muuta :) Ja kyllä heti kun menen tänään treena se olo aivan varmasti häviää siitä :)


Ja loppukevennys eli anatomiset kuvat. Ainakin olen yrittänyt ei näy jalkoja jka takakuva on hieman eri tuotannosta.


18.5 otettu kolme eka kuva ja takakuva otettu 17.5

Etuasento on huonosti onnistunut olkapäät on korvissa ja muutenkin olen jotenkin lytyssä. Ja olen kyllä tässä vaiheessä aika pötkö :O Housutkin ois voinut nostaa aivan pikkasen ylemmäksi, niin saattais näyttää paremmalta. No kaipa se fläsää lähtee just tuosta vyötärön kohdasta! Asentoharjoittelut on työn alla! Paino on 65,7kgP.S Mulla on tänään siivouspäivä vaikka kyllä tekis mieli mennä palvomaan arskaa. Ehkä se vähän illemmallakin paistaisi vielä :) Ja treenit on kyllä normaalisti illalla.P.ss No nyt kun olen kotona ja pääsin vauhtiin laitelen päivän ruoat näkyviin. Syön neljän päivän sykleissä eli tässä on protskupäivän ateriat:


 1. aamupala (puuro, raejuusto, mehukeitto. lesitiinirae)
 2. välipala (omena)
 3. lounas (kasvikset, kana, öljy)
 4. välipala (banaani, pähkinät)
 5. päivällinen ( kasvikset, kana, öljy)
 6. iltapala (rahka, ananas, lesitiinirae)

sitten tietty palkkarin otan aina treenien jälkeen sekä välillä otan myös startti juoman ennen treeniä. Protskupäivänä palkaarikin on pelkkä protskua :)

Seuraavassa kuvassa näkyy tän päivän lounas(uunissa paistettu kana, jonka jälkeen myös höyrystetty, porkkana sekä hieman kukkakaalia keitettynä kevyesti sekä tietenkin luomurypsäriä (tuossa kuvassa ei näy koko määrä)):

Höyrystin kanan sen takia, kun en voi lämmittää muulla tavalla kuin uunissa, pannulla tai höyrystää. Minulla ei nääs ole mikroa ja kanat on tehty jo eilen :) Tuo s-sarjan rypsäri on aivan mielettömän hyvänmakuinen, sitä on todella helppo kyllä saada alas vaikka sitten pulonsuustakin, hihi. No en mene kokeilemaan! Mutta tuo on erittäin maistuva ateria, nälkä tosin lähde aika huonosti, ja sen lähtö kestää kun ei ole hiilareita paljon mitään mitkä "nousis" päähän. No tiedän saavani kuitenkin ihan tarpeeksi ruoka vaikka onkin pienen pieni näläntunne!

Nyt takaisin vahamaan lattioita ja sit treenamaan, jee!

3 kommenttia:

 1. Kisaamalla kisaajaks ja treenaamalla treenajaks. Anna palaa vaan...

  VastaaPoista
 2. Upean näköinen kroppa sinulla! Tuollaista minäkin tavoittelen. :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon JR, kyllä kovasti kohti tavoitteitta menen!

  Elina, kiitos sinulle! Toivotaan että upeana pysyykin kisoja ajattelen :) Kyllä sen lopputuloksen sitten näkee ja sehän tässä ratkaisee!

  VastaaPoista