maanantai 17. toukokuuta 2010

Vko 5 ja 65,8kg

Jeih, elikkäs nyt on viides dieettiviikko starttanut! Aika nopeastihän tuo aika kulkee eteenpäin, vastahan tässä vielä mässäiltiin urakalla ruoka naamariin...

Aamupaino on ollu 65,8kg mikä tarkoittaa tasan yksi kilo vähemmän kuin viime viikolla :) ihan hyvä tahti tuossa on nyt toistaiseksi ollut. Luulin että tänään olisi vaaka näyttänyt jotakin muita lukemia, kun tuntuu että olis ihan ylinesteytynyt. Luulin että lauantai öiset seikkailut olisivat vaikuttaneet tuohon jotenkin, mutta ei vissiinkään.. lauantaina kun meni aika pitkään siellä bilettämisessä, ensinnäkin sen takia kun kuskina oleminen on erittäin raivostuttava homma etenkin kun ihmiset ei vaan ikinä saavat itsensä siihen autoon kaikki saman aikaan vaan niitä pitää yksi kerrallaan kerätä jostakin...ja sit kun yhden saa vihdoin autoon niin toisen pitääkin lähteä johonkin..jne. Mukavat kekkerit olivat muuten, mutta minä en ole paras kuski, sillä tosiaan tuntuu että hermot menee siihen jankutukseen.
Sitten sen kuski homman jälkeen saikin olla rauhassa, mitä parhaimmassa seurassa eli kavereiden seurassa, vaikka saavuinkin aika myöhään paikalle.

Tänään oli vuorossa aamulenkki piti olla tunti, mutta noin hyvällä ilmalla venähti melkein 1,5 tuntiseksi ihan vahingossa. Tuskinpa se haittaa mitään. Illalla on sitten selkä ja pohkeet salilla :D Vihdoinkin voi mennä salille! On aivan hirveä hinku nyt sinne koko ajan!

Aamulenkkia tahditti muunmuuassa tuo :D Tykkään niiiiin kovasti <3


Oivalsin tänään yhden aika oleellisen jutun; olen nimittäin syönyt joka kolmas ja neljän päivä noin 160 kaloria enemmän kuin olis pitänyt! Ihmettelinkin jo että miksei mulla ole nälän tunnetta ollenkaan?! Mulla kävi pieni laskuvirhe enkä tajunnut asia tarkistaa, tänään yhtäkkiä tajusin laskinneeni väärin. Asia korjattu ja nyt jatketaan siitä! Turhaan tuostakaan stressata :) Painohan oli tippunut jo tuonkin vahingon kanssa niin eiköhän se vaan on hyvä että nyt tulee taas pieni kaloripudotus.

Kohta töihin taas vaihteeksi ja sitten onkin taas kaksi vapaata, meinaan saada nuo parveke kukat multaan. Olen saanut ne tuparilahjaksi ja ne on ollut siitä lähtien niissä alkuperäisissä ruukkuissa. Eilenkin kun oli kova tuuli jossain vaiheessä niin ne oli suorastaan lentäneet ilmassa ja nyt kyllä näyttävätkin ihan siltä! Pakko saada nyt viimeistään käytyä, muuten ne oikesti kuole tuohon!

Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti