sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ylipaino

Todistusaineistoa myös.
Olen nyt virallisesti ylipainonen taas! Kaikkien käyrien ja mittarien mukaan. Eli mitäpäs tästä nyt lähtisi muuta tekemään kun ruokaremppa ja aerobista kehiin. Muutoksia siis on tehtävä. Kun tää on näin pahasti käsistä karannut. Kroppa ei tunnu omalta enää. Vaikkakin taas oli kiva kuulla kun kaveri vertailee mun reidet aina Minna Pajulahden kaareihin. Imartele kivasti. Kiitos. 

Pientä pelleileyä kun ei tuorempaa kuva löydy todistamaan ylipainoisuutta
Viime viikolla oli aerobispainoteinen :) mikään ei ole parempaa kuin lähteä heti aamulla liikenteseen ja vastaanottaa uuttaa päivää autojen pakokaasujen seassa. No ei nyt ihan niinkään, mutta olen nyt toistaiseksi mennyt ihan ajotien vierestä. Kohta jo pääsee ehkä paremmille mestoille kun uskaltaa lähteä lenkkipoluille jotka nyt toimivat hiihtoreitteinä.


Nämä menee herkkuna myös.
Tässähän näkyy se sormuskin minkä olen ystispäivänä saanut :)

Tälläisillä eväillä olen kyllä mennyt, mutta ikävän paljon on suuhun eksynyt ihan kaikkea skeidaa.Treeniäkin viime viikolle oli tullut kaksi, mutta sitäkin parempi laadullisesti.
Pyrin nyt saada säännöllistettyä kaiken, muta ensimmäisenä kuitenkin on tehtävä ruokavalio muutokset jotta saisin tästä ruhosta enempi irti salin puolella.Käytiin kiinalaisessa syömässä sunnuntain ateriat. Sammakkoa.Unelmista tulee totta heti kun ryhdytään tuumasta toimeen!
8 kommenttia:

 1. Ei pidä liikaa stressata ylipainosta :D Näytät hyvälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä nyt kauheasti stressa, enemmin olen huolissani terveydestäni. 18kiloa plusssa viidessä kuukaudessa on vaan liika. Taistelu jatkukoon!

   Kiitos Minna <3 Taidat tietää mikä on homman nimi!

   Poista
 2. No höps. Siehän tiedät ettei mitkään painoindeksit yms. pidä lainkaan paikkaansa treenaavilla naisilla. Vai onko siun rasva% yli 35? Ei todellakaan!

  Mutta se on tietysti ihan toinen juttu jos itse ei viihdy siinä painossa missä on. Ei sitä kukaan ulkopuolinen voi määrittää että "tässä ja tässä välissä sun on hyvä olla". Eikä ruokarempasta varmasti mitään haittaakaan ole! :D

  Eli tsemppistä sinne, tämä ylipainoinen luottaa että kunhan saan itsenikevään tullen vihdoin lenkkipoluille niin ylimääräiset kilot karisee. Voimailija onkin hyvä olla vähän paksu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kyllä se rasvaprossakin saattaa olla yli 35 tällä hetkellä. En usko että tähän hätään kannatata edes ottaa selvielle sen enempää siitä. Korkeammalal kuin ikinä pahempina bulkki aikoina se on nyt vaikka oli tarkoitus jättä bulkit taakse.

   Tää nyt onkin hieman tahdoasta riipumaton bulkkaus, enää en syytä itseni tahdonvoiman puutteesta.

   Ja kyllä kunhan salille takas pääse niin voimailussa läskeilläkin pärjää hetken :D

   Poista
 3. Mie oon ollu aina ylipainonen, lapsesta asti. :D Siis Irina, ooks tosisaan, kun et näytä kuvissa mitenkään läskille? <3 Tsemppistä Sulle kovasti!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen aika läski, ei kunnon treeniä mutta paino on koholla 22kiloa :) Eli totista totta tämä nyt valitettavasti on. Kuvat valehtelee!

   Poista
 4. onhan se niin että BMI on vasta normaalissa silloin ku on kisoihin menossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin on!Yleensä se pysytele ylipainon puolella vaikka rasvat onkin alle 20. Eri tilanne kun BMI karkaa selkeästi ylipainon puolelle ja rasvatkin on selkeästi yli 20 ja varmaan lähenee 25? En kyl lähde mittamaan :/

   Poista