keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ihan OFF-topic

Hei, nyt on pakko sanoa ettei tästä päivutyksestä löydy yhtään mitään treeneihin liittyvää. Mutta koska koukussa tähän olen ja joitakin oli huolestuttanut, on pakko kertoa hieman miten täällä on mennyt muuten.

Tuli sen verran levättyä että eiköhän se oli kokeiltava aerobisella polkaistava treenit käyntiin! Ja voin sanoa että en voi ilmaista tarpeeksi miltä tuntui karista pölyt nurkassa jo pidemmän tovin nurkassa seisonneesta kuntiksesta :D
Eipä tuo ilme pahemmin fiilista kerro. Olihan se yhdelle ihmiselle jo muutenkin tarpeeksi haastava bloggailla ja ottaa kuvia ja POLKEA!
Vaikka siis treenitaukoa nyt taas tuli, mieli on ollut hyvä ja korkealla. Kevättä rinnassa sanoisin, vaikka vasta helmikuuta mennään ;) Viime viikolla alkoi aivan sama pöpö iskemään uudelleen ja luulenkin siinä edelliskerralla tapahtuneen jonkun hoitovirheen yms. En saanut tautia pois niillä antibiooteilla karkoitettua. Nyt olen levännytkin enempi ja penisiliinikuurin sain vaihteeksi, mikä tuntuikin auttavan paremmin samantien. Valoa kohti siis!

Viime viikolla oli koulussa jo parit ekat kokeet ja meni ne ihan hyvin kun miettii että toisen aikana kuumetta oli 38,5 ja toisessa väsymys 100. No ei tekosyitä ala tähän kerämään enkä todellakaan sääliä!

Viikonloppuna oli (työ)kaverin synttärit joihin oli aivann pakko saada laitettua uudet ihku-korkkarit ja päästää ne ihmisten ilmoille :D

Viikonloppun piristysruiske <3 td="">

Hauskat pippalot ja mukava seuraa. Vaikka nyt olen jo oikeasti sitä mieltä ettei tarvitse baarin asti lähteä. Tuli nyt käytyä minun mittakaavassa ihann tarpeeski ja aian siellä on yhtä tylsää. Paljon kivempi on olla vaikka ihan kotona ns. viettämässä iltaa,  jossa pystyy keskustelemaan ja pitämään hauska niiden ihmisten seurassa joiden kanssa siitä saa hyvän olon :) Onneksi jokainen voi päättää itse tämänkin.


Tän viikon alun päätin olla vielä levossa puntsita ettei nyt käy taas hölmösti että olen liian aikaisin päättänyt olla terve. Aikahaan silloin jää kaikken muuhun kivasti kun ei treena. Olin viikon sisällä leivonut kaksi piirakka, paistettiin lettuja, kaverin pikkusiskolle tehtiin vanhojen tansseja varten koemeikin, tein uudet kynnet ja kävin hoitamassa kasvojani vähän paremman kuntoon. Eli kaikkea kivaa tuli tehtyä, heti kun kuumetta ei enää ollut ja voimat palasi, niin hissukseen pystyi tekemään vaikka ja mitä.

Seuraava postaus ON treeniaiheinen! Heippa :)

3 kommenttia:

 1. Mie jo oon ootellukki Sinusta kuulumisa. <3 Maltilla, kroppaa kuunnellen sitten takas raudan pariin. <3 TSEMPPIÄ Irina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Kertsukka <3 Olet ihana!
   Sairastellessa ja treeni taukoa pitäessä on kivaa lukea Sinun huippu kivat päivitykset kovista treeneista!

   Poista