tiistai 11. toukokuuta 2010

“A strong positive mental attitude will create more miracles than any wonder drug.”--sen verran hyvä että oli pakko laittaa ylös

Heippahei!

Tänään olikin hyvä päivä, vaikka alankin olla dieetin pauloissa :)
Seuraavasta ehkä selviää miksi:

Aamulla oli herätys klo 8.30, en jaksanut nousta vaan nousin vasta 9 (menin nukkumaan taas liian myöhään eli puol 2 yöllä, huh) Kunhan saa nuo pari tenttiä tosiaan pois niin pitää kiinnittää enemmän huomiota tuohon unen määrän sekä ajankohtaan.

No aamupalan jälkeen sitten salille kello 10 maissa ja siellä olkapäät supersarjana + intervalli juoksumatolla. Kiirrellä suihkuun ja kodin kautta töihin, huh ja kamala kiire eväiden pakkaamisessa...No töissä kuitenkin kun pidin ruokatauon ajattelin tarkistaa tuntilistan. Katoin että mitä ihmettä siinä lukee että työt alkaisi 13.15 mie siis olin tullut melkein pari tuntia aikaisemmin töihin :) Olipa kiva kun oikeasti melkein juoksin työpaikalle että varmasti ehtisin ajoissa! Hassua kun tuosta ei ole kukaan huomauttanut, mutta jos tulee pikkasen myöhässä sitä huomataan. Miksi ihmeessä näin?! No, taidan tietää vastauksen tohon.

Sitten kun töistä illalla pääsin niin hirveä nälkä oli päällä, mutta mitäs teet ei muuta kun salille vaan tekemään rinta ja vatsoja. Protskupäivinä on vaan nälkätunnetta enemmän, mutta kyllä silti jaksa vääntä kaiken aika hyvin, mutta esim merkitsevin asia on se että ateriat ovat tavallaan määräältään pienemmät, vaikka kalorimäärät ovatkin samat. Hyvänä esimerkkinä on välipala, hiilaripäivänä on leipää, leikelettä, oivariiniä sekä omena, kun taas protskupäivänä on banaani ja kourallinen pähkinöitä. Leivällä jo lähtee pikkunälkä kun taas banaanilla ei oikeastaan lähde.

Huomenna ei ole kun yksi treeni ja sen teen illalla!

P.S Ja aamupaino on ollut 10.5 maanantaina eli eilen 66,8kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti