maanantai 11. maaliskuuta 2013

It always seen impossible until it done

Jaahas, nyt onkin mennyt taas päivä jos toinenkin täss hiljaisuudessa.
Eipä ole edelleenkään treeni rintamalla mitään uutta tapahtunut. antibiootti kuuri jatkuu edelleen ja liikkumaan en pystynyt. Nyt on takana pari täysin treenamatonta viikkoa. Koska kuumetta ei minulla kuitenkan ollut missään vaiheessa, olenkin yrittänyt hyödyntää sosiaalisenelämän ylläpitämisella. Tuli käytyä monen monta kertaa vikossa kahveilla, teaterissa, pikkureissujakin tuli ehtyä :) Uskon että tuo on tehnyt mielelle todella todella hyvää, heti sen jälkeen kun olin hyväksynyt treenamattomuuden.

Paljon ihania ja koskettaviakin asioita on tapahtunut tässä ajassa. Joten treenien aloitettuaan olen entistäkin vahvempi ja tasapainisempi ihminen ja asennehan ratkaise. AINA!

Olen ostanut alan lehtia, katsellut paljon erialaisia videoita ja kuvia. Etenkin kun juuri vähän aikaa sitten oli Arnold Clasic niin siinä oli kerraksen katsottavaa ja ihmeteltävä. Vielä en edes ole ehtinyt kaikeen kuva/video materiaalin perehtyä :)

Alla kuitenkin naisten vapareita! :)Nyt alan motivoimaan itseni ja valmistelemaan pikkuhiljaa treenia varten. Pakkohan tästä on nousta, mutta maltti on valttia ja minun tapauksessa sen on muistutettava itselleni kerta kerran jälkeen. Muuten mä olen kohta tekemässä ykkös enkkoja tuolla salilla kaksi kertaa päivässä :D

Arnoldissa oli maailman teini ikästen maailman mestari Maryana Naumova oli voittanut taas ja saanutki Arnoldin kaden purisettua josta joissakin blogi teksissa oli aiv innoissan kertonut. Tyttö on 13 vuotias ja puristi penkissä 100kiloa. Oma isä toimii hänen valmentajana. Siinä taas on rikottu niin maailman ennätys kuin steriotyyppi siitä että tytöille ja naiselle ei käy tuontyyppinen urheilu. Tiedän että joku on kuitenkin sitä mieltä. Maryanan omassa sosiaalisen median proofilissa näkyy hyvin kuvien ja muiden päivityksien perusteella että hän elää aivan normaalia teini tytön elämää muuten.
Tässä videot hänen penkkipunneruksista. En vielä löytänyt olisiko tuon Arnoldin penkaamiset jossakin. Kiva katseltava kun pikkutyttönen penkkaa :)

Nyt siis latailen motivaatiota ja jospa mielikuvahrjoitteluista kohta pääsisi jo tekemisen tasollekin :)
TEHOKASTA VIIKKON ALKUA!

2 kommenttia:

  1. Täältä lähtee miljoonasti parantavia halauksia! <3 TOTTA, se asenne ratkassee! Halaukset! <3

    VastaaPoista
  2. Asenteella mennän ja halaukset sekä niiden tuomat voimat on saatu <3 Kiitza Kertsukka mijoonasti!

    VastaaPoista