torstai 22. marraskuuta 2012

Kovaa ja kovempi!

No jos sunnuntaina oli penki enkka niin maanantaina tehtiin sitten enkka mavessa. Sain tehtyä yhden 115kg!!!! :D Ei se ihan puhdas ollut mutta maasta mä sen nostin ja alas tulin, ja vähäsen siitä ylös....mutta siihen se sitten jän. Tein tässäkin aivan liika alle. No ensi kerralla sitten, niin penkkiin kuin tuohonkin erilaisela lähestymistavalla.

Video matskuakin tuli mutta siitä oikeasti iloa aiheuttavasta 110kilon vedosta. Edellista enkka olikin jo aikaa päivittää. Edellisen enkan olin tehnyt vuonna 2010 marraskuussa. Kaksi vuotta on siis tässä on ollut välissä. Olis voinut kehittyä paremmin mutta ei tuollaisia ihan kisakaudella viitti lähteä kokeilemaan, enhän kisaa nostoissa :)

Maastavetoa ei ollut ohjelmassa ja mikäli oli niin se oli paljon kevyempää eikä edes ekana liikkeena.
Noh, kuva kertoo paremmin kuin sanat. Etenkin liikkuva kuva :)

Tässä ekana on siis vuoden 2010 100 kilon veto:

Ja tässä sitten tämä vika 19.11.2012 veto:
Hyvät tsempparit oli mukana ja erittäin hyvä meininki salilla! KIITOS teille!!! 115 kilon jälkeen olin ihan pihalla ja sekaisin. Fiilis <3>
Treenit jatkuu tästä!

4 kommenttia:

 1. Ite sain opastusta huhtaris Annelta tohon maveen,mut sit onki unohtunu :D Tai ei se silloin valvovien silmien alla tuntunu kantapäät lähtevän lentoon,kun taas sit iteksee tehtäes :S Painoa ei kyl oo ollu ku jtn max. 5kg kiekot+tanko :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sait apua ja neuvoja mave tekniikkaan!

   Varovasti kuitenkin sen maven kanssa, aika vaativa liike! Ei kannattaa liika painoa ladata ennen kuin tekniikka on hyvä ja selkä vahva :)

   Minäkin kohta saatan olla ihan pätevä henkilö jolta saa neuvoja pyytää ja olenb nyt entistä enemmän huharissa treenamassa, joten kiskase hihasta kun tarvi :)

   Poista
 2. Hei! Millä salilla treenaat Lappeenrannassa? :) Mitä salia suosittelet siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anonyymi :)

   Treenan pääasiassa Syke Gymissa niin keskustassa kuin kampuksellakin. Minua näkee kyllä myös muissa Lappeenranna saleilla :)

   Syke Gymia voisin suositella lämpimästi etenkin jos asuu esim keskusta-yliopisto sektorilla, pääse silloin hyödyntämään molemmat salit tehokaasti!
   Toivottavasti sait apua tästä :)

   Poista