maanantai 19. marraskuuta 2012

Penkki enkka!

Totta kuin olla ja voi!

Noniin eli kevyen viikon vika treeni ei sitten ollut ihan siitä kevyemmäöstä päästä. Tein yläkropan ja nyt kun penkki on ollut ohjelmassa useamman viikon mukana teki mieli kokeilla rajoja. Ja koska minä sain myös uuden treeni kaverin pitihän sitä käyttä hänen apuja hyväkseen! 

Eli sunnuntain treeni meni about seuraavasti :
  • avustettua leuanvetoa lämppäri liikkenä ja jalkojen nostot penkillä vuorotellen 
  • kulmasoutu vastaotteella 5*12-15
  • lämppäreitä penkissä 30kg, 35kg, 40kg, 45kg sitten  varmistajan kanssa 50kg jotakin yli kympin toiston sarja tuli omilla. 55kg ja tuli vielä ainakin vitonen omillaan ja muutama puenellä avustuksella. Sitten jo innostuin ja laitettiin lisää 60kg ja pari tuli puhtaasti omillaan ja vielä muutaman avustuksella. JEE! Kiitos minulle ja KIITOS varmistajalle, avustajalle ja tsempparille! Jos alan kaverin kanssa tehdä usempaa treenia niin eihän sitä tiedä mitä tuloksia sais :) 
  • sitten giant set : kulmasoutua yhdellä kädellä, vinopenkkiä kässäreillä ja pullover. Viittisen kierrosta ja hiki, ja poikki!
  • kaveri yllytti tehdä vielä ojentajat ja kokeiltiin (minulle) uudella tekniikalla ja hyvin tuntui menevän sinne johon kuuluukin! Kolme sarja siinä
  • pumppailin olkapäitä todella kevyesti loppuun ja siinä se sitten oli :D
Alkuun tietty lämppärit ja loppuun jäähdyttelyt.

Lauantaina olikin hiusten päivitys ja maailman parannusta ihanan H:n ja parin äännekkään kaverin kanssa. Joista toinen ihanuus kuvassa :)


 Josta jatkoin iltaa vielä Ravintolapäivän merkeissä Galleria Hoi Sie linkki facebook sivuille ---
>https://www.facebook.com/GalleriaHOISIE  Sinne menin aika myöhään ja sen takia ei enää ollut ihan kaikkea mitä lku illasta tarjolla oli. Sain kuitenkin kaalicuscusta ja suklaa pannaria, jossa jauhojen sijasta hirssia ja spelttia. NAMS! Alkujuomaksi kuplivaa sieni-juoma sekä ruokajuomaksi pakuri kääpä teetä! 

Ain niin ja sain ihanan kesän viimeisen omenan :D Musiikkikin oli kiva ja muutenkin kiva ilmapiiri!

Ennen sitä matkalla tuli käytyä myös Cacao Flow Freshtaurant.

"Cacao Flow:n missio on täyttä maailma planeetan terveellisimmillä ja herkullisimmillä herkuilla ja tietoudella jolla saa oman elämän ja terveyden hallintaansa! Cacao Flow haluaa, että vapaus, terveys, puhdas ruoka ja juoma kuuluuvat kaikkien  synnyinoikeuksiin. "

Sain siis superia sekä mielen että masun täytteeksi! Siellä raaka-suklaakakkua, jossa mukavasti potkua tuli chilista. NAMS. Oli erittäin mun makuun tuo. Erittäin maukasta ja vielä parempaa keholle <3 p="p">

Jos siis Lappeenrannassa liikutte niin suosittelen ehdottomasti käymistä tässä kahvilassa. Jos vähänkin kiinnostaa laadukas raaka ravinto. Tai vaikka ihan uteliaisuutta, koska noita ei ihan mijoonittain koko Suomestakaan löydy! 

Siellä myös saa hyvin tietoa raaka-ruoasta ja kahvilan alakerrassa on myös Vegekauppa. Sieltä sitten saa heti mukaan ainekset mikäli innostuu jostakin syödystä raaka herkusta kahvilan puolella. Kahvilan ja kauppan auki-olo ajat eivä ole ihan samat, joten muistathan tarkistaa, jos tahdot vierailla molemmissa. Kannatta ehdottomasti!

Noilla kun tankkasi illalla niin seuraavana päivänä tulee taatusti enkkoja niin voimatreeneissa kuin esim kestävyys treeneissakin. On kuultu erittäin luotettavista lähteistä sekä nähty ja koettu. Mieli kun saa balanssiin niin kehokin on balanssissa sekä toisinpäin :D Raaka ruolla sen saavuttaminen on asten verranb helpompaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti