lauantai 17. marraskuuta 2012

Offtopic!

Viime lauantaina suuntasin teille tuntematomille. Arvaako kukaan missä olin seuraavasta kuvasta?!
Kuopioon minut vei ystävyysrakkaus tällä kertaa. Rakkaan ystävän syntymäpäiviä juhlittiin ja perillä odottikin aika makean näköinen kakku! Hyvää oli ja sen edestä sitä kyllä tuli syötyäkin :)
Skumppaa ja luomukakkua.
Sunnuntain ruoka ei olut sen terveellisempi kuin lauantainakaan ja kakkua jälkkäriksi. Hups!
Käytiin Kuopion yössä ja sunnuntaina olikin mukava vaan olla ja rupatella. Mä niin tykkään! Kyllä siihen seuraa tarvitaan, jotta löhöily ja oleilu tuntuisi juuri sellaiselta miltä sen pitääkin tuntua. Tunnen usein syylisyyden tunnetta jos olen vaan enkä tee mitään. Nyt kun olin ottanut sunnuntain rennosti niin se oli kivaa pitää heti seuraava viikko kevyenä. Salia kaksi kertaa ja neljä lenkkiä. Alkuviikosta myös jokin pöpö oli iskemässä taas ja torstaina oli kipeä olo. Silloin nukuin koko päivän myös. Ja unta on tällä viikoll muutenkin tullut reippaasti jopa ihan 8-9 tuntia yössä! Kyllä todellakin palauttava viikko.
Ulkoilua löhöilyn ohella sunnuntaina
Näkötornilla...
...näkyi hienosti maisemia :D (ihan oot Mirka!)
Maanantaina juhlinnat loppui ja oli palattava arkeen ja suunnattava takasin Lappeenrantaan. Kävin kuitenkin pyörähtä vielä keskustassa Body Actionilla sekä aivan ihanassa kahvilassa.

Jos ja kun Kuopiossa liikutte niin suosittelen. Kaneli on nimi. Aivan ihana vanhan-ajan sisustus ja tunnelma aivan torin laidalla! Olihan se pakko koetella mahan kestävyytä vielä sielläkin.

Body Actionilla saikin vaihtaa kilpasisaren kanssa kuulumisia. Hyvä että olen sentään vielä tunnistettavissa noiden pullaposkien kanssa :) Sain mukavan juttu tuokion lomassa myös rannesiteita, kylmäboxin sekä patukoita. Meinasi karata käsistä kun on Supremet ja Oh Yeahit siinä nenän edessä :P Eksyi matkaan muutama täysin tuntematonkin. En ole vielä sortunut maistamaan.

 Nyt kun tää postaus on muutenkin täysin ohi aiheen ja treenista ei ole kuin pieni maininta niin kuvasin sitä mihin ne herkut mm. menee. Voi kun meniskin vaikka mieluummin vain sinne eikä tuohon masuun :P

Ei muuta kuin uuteen viikoon uusissa tunnelmissa!

Eletään täysillä päivän jokainen tunti, tulkoon mitä tahansa vastaan!


 

3 kommenttia:

  1. Ihana Irina!! <3 Nyt akut ladattuina tsemiä uuteen treeniviikkoon, anna palaa!! :)

    VastaaPoista