perjantai 19. lokakuuta 2012

Pena ja mave (+vuodatus)

No nyt alkoi treeni olemaan kova! Halusin pikkasen kokeilla voima jaksoa ja teenkin nyt näin. Muutamia herkku liikkeitä halusin pää liikkeeksi ja muita vain tukemaan niitä. Maastavetoa, normaalia penkkia tangolla, dippia, leuanvetoa. Siinäpä se. 

Dippia en uskaltanuit vielä sen pahemmin kokeilla kun olkapää ja lapa on ihan tulehtumispisteessä (hoitamassa sen olen kiitokset Juhalle! hienosta mahdollisuudesta koekaniinin olemisesta. )

Olen mä aerobistakin tehnyt. Todistusaineistoa!

Tällä viikolla olikin varsin onnistunut rinta treeni. Penkkia tangolla en ole hetkeen tehnyt, mutta lomareissulta palattuani olin sen ottanut ohjelmaan mukaan. Tällä viikolla tulikin 50kg viitisen toistoa. Alla oli tehty jo muutamia sarjoja pienemmällä kuormalla. En usko että suuremmalla olisin edes ikinä tehnytkään aiemmin :D Ensi kerralla vaan on kutsuttava kaveri mukaan, jotta uskaltaa!
Tunisiassa syyskuussa ratsastin kamelilla. 
Jalkatreeni päivänä eli eilen olen saanut 100kg tehtyä kaksi toistoa maastavetoa. Tästä se nyt sit lähtee sekin! Maastavetoa en ole tehnyt pää liikkeenä moneen moneen kuukauteen. Nyt olen sitäkin alkanut heti treenin pariin palattuani hakenut. Hyvä fiilis siis tulee kun huomaa voimien (läskien) palautuvaan!

Painoahan on mulle tullut turhaankin paljon nyt kisasta lisää, mutta oman mielen hyvinvointi onkin ollut tärkeämmässä osassa tässä kisojen jälkeen. Voin kertoa että paluu arkeen ja ns. normaali elämään ei tällä kertaa ollut lähellekkään onnistunut. Minulla oli elämässä tullut paljon erittäinkin negatiivisia muutoksia dieetillä ollessani ja vastoinkäymisiä oli paljon. En tarkoita mitään kunnon edistymiseen liittyviä vastoinkäymisiä vaan muun elämän solmut, joiden avaaminen tietty vaikuttii myös siihen koko kisavalmistautumisen kulkuun. Turhaan sitä tosin enää itkeä. Tilanne on mikä on. Tästä eteenpäin niinkuin aina, vaikka välillä polkeekin paikoillaan. 

Pääpointti oli vaan se että kun oli melkein puoli vuotta siirtänyt ikävien asioiden miettimisen kisan jälkeiselle ajalle, isku jonka Tunisialla ollessa sain oli kova. En olis uskonut että kaikki tulee noinkin voimakkasti päälle. Parasta oli se että sain olla kaukana kotoa ja keskittyä niihin ajatuksiin ja käsitellä ne pois, vaikkakin suklaata meni kitusiin jokunen levy :/ Luulen että kotona ollessani olisi tilanne vielä pehempi, lomalla sentään jouduin oleman bikineissä joka päivä ;)

Huh, no nyt on vuodatettu! Tälläisen jälkeen pientä kevennystä :

Mahtavaa viikonlopun alkua!

2 kommenttia:

  1. Halauksia <3 Kyllä se elämä voittaa aina! <3 Nyt hyvä tatsi treeneisä, anna palaa, hengesä mukana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haslit sinnekin <3 Kiitos kun jaksat potkia! Nyt parannellaan ja kohta taas entistä voimakkaana eteenpäin :)

      Poista