maanantai 11. huhtikuuta 2011

Nykypäivän menoa


 Jeih, nyt treenin osalta mikään ei ole muuttunut viime postauksesta. Yritin tuossa yks päivä irrottaa maasta 115 kiloa mutta ei ihan tällä kertaa irronnut, tosin uusi enkka tuli silti koska sain tehtyä ykkösen 110 kilolla! Wau siitä se siis lähtee :)


Vähän kuntokuva tuli otettua, kun käytiin kaverin kanssa treenamassa tosin ne on otettu huhtikuun 10 päivä jolloin paino oli about 67,5kg.  Nyt paino on ollut 65-66kg.

Pääsiäisenä olin käynyt Pietarissa ja että mä rakastan kotikaupunkia! Se on jännä kun siihen vaan ihastuu uudelleen ja uudelleen kerta toisensa jälkeen. Sain ladattua ainakin hyvin akkuja <3 Vappupäivänä olin aloittanut talvilomani ja lähdin Kreetalle jossa samalla myös vietin syntymäpäiväni! Ei ollut kauhean lämmintä siellä, mutta silti sai nauttia lämmöstä sillä olihan siellä lämpimämpää kuin täällä Suomessa! Reissun ajaksi ajastin sopivasti kevyen viikon eli tein aerobista sekä kävin muutaman kerran viereisen hotellin salilla. 

Nyt on taas perusarkea tiedossa muutaman viikon ajaksi, tosin saatan muutaman pikkureissun tehdä. Ehkä taas Pietarissa käväsen sekä myös Sauvossa (en osa kyl vieläkään vääntää) Rakas kaverini nimittäin on muuttamassa hetkeksi Lappeenrannasta pois ja ajattelin lähteä muuttoapulaisena mukaan  :D 

Eilen treenasin selkä sekä takaolkia ja tänään rinta sekä etuolkapäitä. Eilinen treeni oli aivan huippuluokka! Enkä vois pahempi sanoa tän päivän treenistäkään. Lauanvetoa olen nyt treennanut mutta en edelleen osaa, harjoittelen silti ja uskon että joskus onnistun :) Hyvältä treeni maistuu joka tapauksessa nyt! 

Ainiin tänään kävin hölkkäämässä aamun auringossa noin puolisentuntia ennen töihin lähtöä :D Se oli kuin olikin aivan mahtavaa pitkästä aikaa, etenkin kun eilen löysin noin puolisen vuotta kadoksissa olevan soittimen! Kyllä napit korvilla nousee jalkaakin paremmin. Perjantaina aamulla taidankin mennä uudelleen. 

Nyt unten maille lähtee hän. Öitä!

5 kommenttia:

 1. Ihana, se on Savo eli Savvoon!:)

  VastaaPoista
 2. Kiits korjauksesta, koitan ensi kerralla muista :)

  VastaaPoista
 3. Pitäisi itsekkin lähteä käymään Pietarissa. Niin iso kaupunki niin lähellä. Kreetalle tosin syyskuun alussa syksyä pakoon. Tsemiä treeneihin!

  VastaaPoista
 4. Taidat puhua Savosta, et Sauvosta :D . Sauvo on siellä Turun vieressä, Savo on se iso alue Itä-Suomessa. Oli pakko korjata, kun heti nous syke, että onko se tulossa mun kotikuntaani?! :D

  -Weak aka Eki

  VastaaPoista
 5. Matti, oletko käynyt Pietarissa aikaisemmin jo? Jos et niin ihastut suurella todennäköisyydellä siihen :D Kreetalla kannattaa vuokrata auton jotta pääsee kiertämään käytännössä koko saaren, se kun ei kovin iso ole!


  Eki: Juu, taidettiinkin jo saada tuohon asian selvyys; eli enhän mä nyt Sauvvoon ole menossa vaan tosiaankin Savoon eli tänne suht lähelle :) Eli tosoittele nyt sykkeet rauhassa ennen kuin sinne ehdin tulla!

  VastaaPoista