tiistai 14. toukokuuta 2013

Täällä ollaan vuotta viismpana :)

Nyt juttujen laatu paranee varmaankin huimasti kun saavutin nyt vihdoin aikuisuuden virallisen rajan! Häviäisköhän myös mun kuuluista kirjoitusvirheetkin tästä automaattisesti? Jaahas sen jäädään odottamaan! Hiljaiseloa täällä blogissa juuri sen takia olenkin pitänyt. n ollut juhlien suunnittelun ja jännitämisen ohella, koulussa tentteja ja töissä hurjasti töitä. Vapaa aikana valitsin mieluummin viettää tuon komeamman puliskon kanssa :D

Uutta tukka huhtikuun lopussa.

Treenattu kuitenkin on aina kun ehtii ja jaksa. Ja onkin saanut prässissä taas pikkasen rikottua enkan ihan vahingossa. Muistiin vaan en laittanut joten se lukema jäi nyt vähän muistin varaan vain. Mutta kyllä sen kroppa muistaa :)


Samat pöperöt maistuu töissä kun ennenkin. Kanan sijasta on tällä kertaa kalkkunaleikkelettä :)

Ja mikäs nyt sitten muuta kuin loman odotusta. Alkaa nimittäin jo 10 päivän päästä.  Koulukin alkaa täältä vuodelta olemaan aika laila paketissa. Pari harkkaa ja yksi tentti jäljellä. Eli kyllä loma on enemmän kuin paikoillaan. Nyt on ollut aina välillä juuri sellainen olo että voisi nukkua vaan kellot ympäri kun on ollut aivan poikki. Ja tarkoitushan on että en saa ylikuntoa takasin päälle heti kun siitä olen pääsyt eli maltti on taas kerran valttia.
On vielä pienet pussireisdet näkyvissä. Niitähän mun on tarkoitus työstää!

1 kommentti:

  1. Oi nuo on niin upiat nuo Sinun hiukset! Ja juu, kyllä ne reiskat kuule kasvaa, tinkimättömästi duunia vain! :) TSEMIÄ Nainen, ja venyttelyä kans! :)

    VastaaPoista