torstai 1. heinäkuuta 2010

Päivitetyt mitat (veratilussa 27.4 ja 1.7)

Päivitys mittoihin on tähän väliin tarpeen :D
27.4 mitatut mitat ja tän päivän mitat...jännittää..mittaan ja laitan samantien tänne niin ei tule sellaista oloa etten sitten viittikaan laitta kun ei ole tullu mitään tulosta. Mutta kyllä sitä on tullut aivan varamasti ainakin kädet on pienentyneet, mikä ei ole kiva asia, mutta jostakin se alkaa lähteä ekana.

 • ympärys rinnan alla 86 cm--->82cm  -4cm


 • vyötärö 83 ( siis mikä se sellainen vyötärö on?)--->76cm (just olen kyl syönyt ja tänään on hiilaripäivää :D seliseli)  -5cm


 • reisi 62cm--->58cm  -4cm


 • lantio 106 cm--->101cm  -5cm


 • pohje 39,7 cm--->39,5cm  -0,2cm hihi, no pohjen asti eivielä sitten päästy!


 • hauis 31,4 cm--->29cm  -2,4cm (luulin että on enemmän lähtenyt!)

 • Kaikesta lähti yllättävän paljon! oho oli yllätys, mun mielestä vielä viikko sitten oli aika samoissa mitoissa. Tänään vaan huomasin että ne pienet housut mitkä oli hyvät ilman vyötäkin ei meinanut kestää vyön kanssa. Ja vyöstä loppu reiät!!! Tästä tulee hauska, jos käytän nuo samat vaatteet koko loppu dieetin niin niistä kyllä ainakin näke mitä on tapahtunut. Nyt alkaa olla taas se sama vaihe kun silloin kun käytiin siinä painon ylärajalla (eli melkein 71kilossa), silloin alkoi olla ongelma että vain strech hame enää mahtui päälle ja treeni housut. Kaikki muu näytti makkarakuorelta! Eikä ne isot uudet vaatteet ainakaan viittinyt ostaa koska tiesi ettei tulee pysymään tuo paino kuitenkaan siinä lukemassa ja koko tulee pienemmäksi! Nyt on päinvastainen tilanne :) Jännää!

  Tänään oli vapaata ja kävin tekemässä käsiä sekä taas vähäsen oikaisemassa tuota selkärankaa ja pakarat sai myös pientä käsittelyä. Siis ne pakaran sivuosat ovat ihan totaalisen jumissa. Tässä on hyvä opetus kyllä ettei kannattaa unohtaa venyttelyt! Olen treenannut pari vuotta kovaa ja olen vaan aina vähätellyt venyttelyn tehoa. Olen laiska ihminen! Nyt niistä kyykkäilyistä saa sitten kovan maksun kun ne jumiit alkaa tulla esiin sieltä pikkuhiljaa! Onneksi ne on menossa parempaan suuntaan nyt ja se kipu hierojalla, aivan varmasti on muistissa silloinkin kun meinaa taas luistaa ja lähteä salilta venyttelemättä! Yritän ainakin painaa ne mieleen.

  No nyt sitten vielä tältä päivältä intervalli tekemättä. Tässä vielä pinetä iltasiivousta vapaapäivän kunniaksi, kun kerrankin ehtii :) Sitten juoksupolulle, iltapalalle ja nukkumaan! Vihdoinkin!

   2 kommenttia: