torstai 16. kesäkuuta 2011

Auts!

Noniin siinähän meni taas kuukauden päivät...ja alkoi tulla jo ulkopuoleltakin pientä panostusta. eri tahoilta blogin päivittämiseen sen verran, että kait se on viimeistään nyt pakko!

Jep, eli koitan nyt väkisin vääntää jotakin aikaiseksi :D

Treenattu on edelleen jos joku on sitä ruvennut tässä ajassa epäilemään! Mut suurin muutos ehkäpä on se että olen aloittanut välidieetin 30.5 ja se jatkuu noin elokuun alkuun, tai pidempäänkin. Sen päätän sitten lähempänä! kalorit olen nostanut koko toukokuun ajan tasaisesti siitä 2000-2400 kaloreista ihan yli 3000. Jep painoakin on tullut lisää ja dieetin aloitus paino on 68,3kg. Edellisen viikon ennen dieetin aloitusta olin siistinyt ruokavaliota ja sitten aloitin 2400-2800kalorin kalorivaihtelulla ekan sekä tokan viikon, nyt kolmannella kalorit vaihtele 2000-2600. Paino on ollut eilen 67,2 kiloa, MUTTA esimerkiksi koko edellisviikon paino oli sahannut 67 ja 72 kilon välillä. Jep, tiedän miten tuo onkaan mahdollista?! Minäpä kerron hieman, mulle olikin tehty lääketieteellinen toimenpide (kuullostaapas se hölmöltä!) mutta jokatapauksessa sen takia on tuo paino ollut käynyt jopa noissa ennätyslukemissä. Tuon päälle satuin myöskin sairastaa jonkinnäistä flunssaa, ei kuumetta, mutta ihan tukossa nenän, kurkun sekä myöskin korvien osalta. 

Nyt on molemmista toivuttu! Vaikka viime viikolla olikin sellainen fiilis että turhaa on jatkaa! Harmikseni kun ei ollut kamera niin en ottanut kuvaa omasta profiilista, masu oli nimittäin kuin kuudennella kuulla :D  Nohnoh!

Treenit menee neljäjakoisella, kaksi samanlaista viikkoa pienemmillä palautuksilla ja pidemmillä sarjoilla sen jälkeen "voima"viikko ja sitten palauttava pumppiviikko. että sillä olis tarkoitus mennä nyt kaksi kiertoa ainakin jonka jälkeen tule treenin muutosta. Teen myös hieman volyymipainotteisesti ne kaksi eka viikkoa niin että joka viikko sarjamäärä kasva yhdellä.

Nyt olis ensi lauantaina venlojen viesti juostavana, olen harjoitellut suunnistusta tänä vuonna ainoastaan yhden kerran joten ei mitään tavoitteita, kunhan perille eli maalille löytää ennen kuin se suljetaan. Juoksen vikan osuuden viestistä ja sen pituus taitaa olla 8,6 km eli eiköhän siinä helposti menee yli tunnin reilusti (lähempänä kahta tuntia varmaankin) , mut katsotaan siis miten menee! Kilpailuun lähden siis koska vakkarijoukko on ilmoitettu, mutta kaksi osaanottaja neljästä ei pääsee osallsitumaan, joten minä korvan yhden niistä. 

Tänään kävin yläkehon hieronnassa ja mitenköhän ilmaisisin sen mitä siellä koin...? Tuskallista helpotusta pahasti jumiuttuneelle selälle olen saanut, mutta oli sillä korkea hintakin. Enkä puhu rahoista nyt! Viimeksi kun kävin niin siitä onkin taas vierähtänyt useampi kuukausi. En tiedä miten se on niin vaikea vaan käydä siellä säännöllisesti...välillä tuntuu ihan oikeasti etten pysty tekemään mitään säännöllisesti paitsi treenamaan. Tiedän kyllä itsekin ettei tuo ole aivan totta. No jospa mä nyt taas muistaisin että ei kannattaa jättää sitä noin pitkälle. Selän jumi vetää rinnan puoleltakin niin kireälle lihakset että hengitys ei suju ja se on sellaista pintahengitystä! Aerobisen aikana ei juurikin enää saanut happea ja pää muuttuu aivan punaiseksi. Sitten treenissä ei saa minkäännäköistä tuntuma, sillä vasen puoli selästä on käytännössä ihan tunnoton ja turta. Voevoe, kun ihana tiedostaa että ihan itse on tuon tilanteen aikaansaanut.

Tänään olin myöskin käynyt reilun puolen tunnin lenkillä ja saunonut sekä uinut <3 Teki todella hyvää!
Nyt HYVÄLLÄ mielellä nukkumaan :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti