torstai 20. kesäkuuta 2013

Kesä alkoi ja jatkuukin

Heippa hei täätä vaan!
Lappeenrannan satama alue on mahtavan kaunis.
Olen nyt hieman laiminlyönyt tätä kirjoittamista, mutta sehän menee aina näin. Kisakaudella sitä on paljonkin aisaa ettei kerkee kaikea edes julkaista ja offilla taas hieman vaisumpaa. Pitääkö siis ilmoittautua kisoihin äkkiä :D

Tässä hieman kuulumisia mitä nyt mieleen enää tulee tästä hiljaiselon ajanjaksosta.

Koulu on tältä vuodelta ohi. Jäi mulla muutama aina tentittävänä heti syksyn alussa, kun työ ja muiden kiireiden takia en ole ehtiny tentata nyt keväällä. Mutta olosuhteiden nähden lukuvuosi on mennyt hyvin. Kouluun paluu on sitten elokuun loppupuolella.

Nyt on ollut rankka kevät ja loma tuntui enemmänkin kuin ansaitulta. Ja mikä parasta olimme saaneet vietettyä ihan yhteistä lomaa tässä toukokuun ja kesäkun vaihteessa. Käytiin Espanjassa 10 päiväksi. Espanjasta tykkäsin, mutta pienoinen pettymys oli ruoka(WTF?!) sekä meren alhainen lämpötila. Ihan puolipakolla oli upottava itsensä mereen, nilkat palelluuti heti kovasti ja kylmää oli. Brrr.!
Ai niin olimme kyllä syöneet maailmaan parasta pitsaa Italialaisessa raflassa. Eli oli se ruoka puolikin hyvää sittenkin.
Espanjassa oli kyllä niin hyvä seuraa että kaikki epäkohdat jäi huomiomatta sen enempää <3>
Seuraava lomapätkäkin on jo aivan nenän alla :D Nimittäin heinäkuun ja elokuun vaihteessa jopa kolmisen viikkoa! Suunnitelmat ovat auki vielä, mutta jospa tässä vielä jotaki kivaa ohjelmaa keksi.

Treenin rintamalla olen edellen kaksijakoisella ohjelmalla. Tosin hieman on ohjelma muokattu ja pääliikkeet teen hieman voima paionotteisempi ja muut siten body tyylisemmi enemmäm. Aerobista olen tehnyt hyötyliikuntana kävelemällä töihin tai sitten muuten vaan kävelemällä. Hölkkä ja juoksu oli nyt hetkeksi unohtunut kokonaan kun olen suhteellisen paljon liikkunut muuten.

Tällein tää kesä täällä jatkuu. Voisi kyllä kaivaa vihdoin ja viimein reissu kuvat ja tsekata mitä on tullut kuvattua vai tuliko mitään?!

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti