sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Loppu spurtti.

Tätä lausetta kannatta pitää mielessä etenkin kun on monta rauta tulessa. Pitää toimia koko ajan ja olla aktiivinen, muuten aika loppu kesken. Tuo pätee hyvin aika moneen elämäntilanteeseen ja alueeseen! Ylläoleva ajatusta ei kuitenkaan kannattaa lähteä väärinkäyttää.

Kiirettä on pitänyt ja täällä aivan hiljaista juurikin sen takia.
AMK koulutuksen puolella olen ottanut ainakin yhden kurssin tähän kevääseen liika, täytyy myöntää. Kotona tehtäviä tehtäviä on paljon ja ajoittain myös pakko läsnä olo ja esitykset tekee arjesta hyvin vaativan. 

Opiskeluun kuuluu tiivisti edelleen toinen kovatahtinen koulutus, jonka olen priorisoinut ensimäiselle sijalle. (Toivottavasti ei kuitenkaan meidän lehtorit tätä lue!) 
Olemme käyneet viime viikonloppuna jo toiseksi viimeistä lähiopetus jaksoa. Ja noin kuukauden päästä olisi mahdollisuus suorittaa Trainer4You Personal trainerin lisenssikokeen.

Koulutuksen ajan ollut harjoitus asiakas on saanut hyviä tuloksia ja yhteistyömme jatkuukin jossakin muodossa myös jatkossa. Mikä tietenkin merkitse minulle paljon. Tämän kaltainen asiakas suhde onnellista minulle ensimmäinen. Toki olen tehnyt mm.kuntosali ohjelmia sen jälkeen kun olen kuntosali ohjaajaksi valmistunut.
Uskomatonta, että kohta tämäkin koulutus etaappi loppu. Hienoa kun oven suljettua avautuu pian uusi ovi.

Treenattu toki on edelleen, vähintään 2 krt viikossa salilla ja lenkkiä vaunuillen. Kotijumppa en ole nyt tehnyt kun se aika menee opiskeluun myös.

Viimeinen rykäisy on siis meneillään ja tarkoitus päntätä ja opiskella hurjasti vielä kuukauden päivät. Sitten helpottaa koulutusten osalta. Tosin se määrä kirjoja joita olen aikomassa lukea odottaa omaa hetkensä. Kesä tuo enempi valoa päivään, jospa sitä joku aamu pötköttäisi kirja kourassa aamuisissa airingon säteissä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti