tiistai 1. kesäkuuta 2010

Viikko numero 7

Juu eli seitsemäs viikko on siis eilen aloitettu! Siis tuo aika menee tosi lujaa nyt, tuntuu että vasta tässä oli treenikausi vielä!

Eilen eli maantaina oli aamulenkki sekä illalla selkätreeni. Ja että oli kiva tehdä kovan treenin kevyen viikkon jälkeen! Kyllä tuntui mahtavalta! Oujee olin eilen aivan fiiliksissä! Ja fiiliksia oli buustattu myös ulkopuolisin voimin, eräs ihminen salilla tuli kyselemään että miten dieetti on edennyt ja kun kerroin, tokaisi siihen että "kyllähän susta huomaakin jo ihan selvästi että on kiristymistä tapahtunut, sen takia tulinkin kyselemään sun dieetti kuulumisia" Mie vaan olin että kiitti, kovasti yritän tehdä töitä ja mukava kuulla että huomaa tuloksen!

Mie on oikeasti miettinyt että onneksi minulla on tämä rakas harrastus ja ympäriltäni löytyy vähän, mutta erikoisen kultaisia ja arvoikkaitta ihmisiä minulle! Töissä kun on vastoinkäymisiä ja hieman liika kitkaa tällä hetkellä. Vaikeata on olla! Mutta kun on nuo edellä mainitsemani asiat niin pystyn keskittymään olennaiseen ja unohtaa nuo negatiiviset asiat aivan kokonaan. Tuo on parasta mitä ikinä voi olla, oikeasti. Ihminen ei tarvi paljoa, mutta kyllä juuri pienet asiat tekee onnelliseksi ja hyvinvointiseksi! Tekisi mieli laittaa kiitokset kaikille ihan nimellä mutta en sitä viitsi tehdä. Kiitos rakkaat että olette tukeneet ja auttaneet, en olis jaksanut tätä jaksoa ilman teitä!Kylläpä sitä rupeaa olemaan tunteellinen heti aamusta :) Meen nyt aamupuntille ja siellä olkapäätä sekä intervallia päätteeksi. Sitten illalla rintatreenin kimpuun.
Tälläistä täällä tällä kertaa!

Palataan astialle eli kerron toki lisää kuulumisia kohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti