lauantai 19. kesäkuuta 2010

Yhteenveto viimeisestä kovasta viikosta ennen palauttelua :)

Focus on the moment! Many times we forget how important one moment in time can be! Our minds are whipping around this way and that way, and we forget to focus on the fings in life that truly metter. Moments are powerful! Anyone could change our world. Give any moment the attention it deserves. Commit yourself! Don´t feel quilty!


Olen aika tyytyväinen että voimatasot ovat toistaiseksi edelleen hyvin korkealla. Kyykkäsin taas jalkapäivänä 70 kilolla, kulmasoutua 45 ja käsitreenitkin meni suhteellisen hyvin. Vaikka dippia en onnistunut tekemään melkein olleenkaan. Muutaman toiston ja se olikin siinä :( Yksi epäonnistunut liike muiden hyvin menevien rinnalla ei meinaa mitään!

No nyt on just sellaiset fiilikset ollu viime pari päivää että väsyttää ihan kauheasti ja koko ajan sellainen olo että voisin nukkua vaan. Tänään on vapaata töistä ja kiva ohjelma tiedossa, ei mitään kiirettä vaan ihan rennosti vaan otan.

Minäpä hoidin sosiaalisia suhteitakin perjantaina ja käväisin Kouvolassa grilli-livemusiikki-bileissä :) (Jos DJ:n soittamista voi laskea live musiikiksi) Ajastin ruokailut niin että pääsen itsekin osallistumaan grillaukseen ja varasin itselleni kanaa sekä kasviksia pakkasin jo kotona folioon valmiiksi. Paikalle kun saavuin olikin jo niin nälkä että heti vaan syömään ja sitten vasta tutustumaan ihmisiin :) onneksi siellä oli tuttujakin, jotka ymmärtää!

Tässä on kuva viime treenin jälkeen. Minusta joko valot tässä on kohdillaan tai sitten selkä on oikeasti muhkeamman näköinen. Ainakin tykkään kun takaolkapäät erottuu noin selvästi :) (En jaksanut leikata ja muokata tuota kuva, joten meni suoraan kamerasta julkaisuun)

Nyt tän viikkoon viimeisen treenin lähden suorittamaan ja tänään pitäisi saadaa venyteltyä taas paljon enemmän kuin viime kerralla. Olen niin jumissa taas vaihteeksi!

Mukavaa sunnuntaita ja palataan! ¤


P.S Ai niin eilisen illan pelasti Ylpeys ja ennakkoluulo elokuva mikä on yksi ehdottomista suosikkeista, Bram Stokerin Draculan rinnalla! Ja kyllä olin nauttinut siitä! Itkenyt ja iloinnut ja sehän on niin ihanaa kun saa pillittää kunnolla :DD Ja sitä paitsi mulla on hiilaripäivää tänään ja syön leipää sekä riisia :DDD Että kyllä on aika mahti viikonloppu, vaikka olikin taas pientä kärvistelyä perjantaina. Sen kun pääse yli niin kyllä on taas niin mukavaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti