maanantai 13. joulukuuta 2010

kaunis talvi!Nyt on niin mahtava talvi menossa ja olin niin innoissaan kun olin kävelemässä eilen sataman alueella ja siellä oli aivan satumaisia maisemia! Arskakin paistoi...todella kaunista! Kylmä kyllä on myös, mutta kai tuostakin kauneudesta on valmis maksamaan. Ainakin sen verran, että pukee muutaman ylimääräisen leggariparin ja varustautua myös lämpimällä pipolla sun muilla varusteilla. Kyllä siellä pärjää ihan hyvin :)

Tämä viikko menee kevyen treenin parissa ja tänään oli ensimmäinen jumppa tehty. Tein etukyykkyä, mavea, kulmasoutua, punnerrusta sekä vatsoja. Kaikki liikkeet peräjälkeen, nopealla tahdilla sarjojen pituuden olleessan yli 12 kaikissa liikkeissä. Ihan sika hyvä treeni ja paljon hikeä sain irrotettua. Eli kyllä on hyvä fiilis nyt kun suihkussa käyty ja masu täynnä iltapalasesta :D

Huomenna olis alaosastonhieronta aamulla ja sitten iltapäivällä leivotaan sikson tyttären kanssa lisää pipareita! Ja nyt olis myös ne koristelutkin sais tehtyä.

Eipä tässä nyt sitten tätä ihmeempää! Paitsi tänään oli yksi puhelu, mikä on ehkä parin viime viikon aikana paras kuulemani uutinen! Olen NIIN tajuttoman ONNELLINEN kaverini puolesta! Aivan täpinöissä :D Mahtava että näinkin kivasti voi asiat järjestäytyä. Kyllä elämä on yllätyksiä täynnää eikä ikinä tiedä mistä se onni pilkahtaa. Sen voikin löytää aika yllättävistä paikoista. En ikinä ollut pessimisti, mutta välillä olen mennyt neutraalin puolelle jossa ei tunnetaan elämäniloa, muttei myöskään kurjuutta. Tälläiset tapahtumat paluttaa vaan aina mieleen sen että tää on aivan uskomaton yllätyksiä täynnä oleva paikka!

Näillä mennään siis!
Love, peace, harmony, happiness, freedom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti