torstai 23. joulukuuta 2010

Jouluilua tiedossa :P

Pipari-karuselli (koristelut on vielä kesken)
Ja tässähän taas vierahti reilu viikko viime päivtyksestä!
No ehkä asiaan vaikuttaa se että olen ollut netissä suuremman ajan vain puhelimen välityksellä ja siinä tuo bloggailu ei ole ihan yhtä helppoa kuin koneelta suoraan.

Viime viikolla tein pari punttikuntopiiri treeniä salilla, aeroobista lähinnä ulkoilun mielessä ja todella vähän venyttelyä. Enemmänkin ois sitä venyttelyä sais olla, etenkin näin kevyellä viikolla. Dieetti kun loppui niin kyllä nuo melkein jokapäiväiset venyt siihen jäi. Eli pitää ottaa itsestä niskasta kiinni sen osalta ainakin!

Tällä viikolla olen treenannut tiistaina rinta sekä olkapäitä. Ja illalla kävin ulkoilutamassa laudan rinteessä ja siten avasin myös tämän vuoden henkilökohtaisen laskettelukauden :D Oli ihan mieletön fiilis, vaikka aika kylmähän tuolla on.

Keskiviikkona eli eilen kävin treenamassa selän sekä vatsoja. Ihan mieletön treeni oli. Salilta lähtiessä tuntui että paita revähtää yläselän kohdalla :D Hyvin siis meni se treeni. Illalla töissä tajusin että nenä rupesi vuotamaan aika pahaenteisesti, mutta päätin taistella piilevä flunssa vastaan. Kävin kaverin luona saunomassa ja saunaglögiä nauttimassa. Oli todella hauska sauna-ilta ja glögi oli 20% vahvaa joten kyllähän sitä oli kiva höyryhengittääkin. Toivoin että flussan ois säikyttänyt pois mun kehosta juuri näillä keinoilla!

Torstaina aamulla oli vieläkin hieman tukkoinen olo, mutta olo selvästi parani iltaa kohti. Eli kaipa se oli siinä sitten!

Huomenna onkin jo jouluaatto! Ja pääseen nauttimaan joulusta, kunhan pääsen ensiksi töistä. Kolmen tunnin työpäivää menee aivan mielettömän nopeasti :)

Tällä viikolla on vielä kahdet treenit tekemättä eli jalka ja käsi treeni. Kaikella todennäköisyydella teen jalkatreenin joulupäivänä ja käsitreenin sitten tapanina. Katson tilannetta silloin vielä uudelleen, kun pitää varoa ettei sairastu oikeasti kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti