lauantai 17. elokuuta 2013

Paluu salille

Kyllä se vaan on mun rakkaus tuo sali treeni! Ihana löysän lepo viikon sekä toisen löysän lomaviikon jälkeen palata salille <3 

Tein jalat testaten uudet jalka laitteet. Ennen treeniä sattumalta saatiin tehtyä kaverin kanssa tunnin venyttelyt. Olinpa jumissa! No nyt vetreämpi olo, ja tänään uusiksi yöäkroppa ja sunnuntaina olis tarkoitus tehtä kiertoharjoittelu treenin!

Salilla olikin tehty uudistusta jos toista! Ennen tätä kevennettyä jaksoa olinkin käynyt tuolla kampuksen salilla, joten nyt olikin remppa valmis ja sai nauttia uudistuksista. Paitsi valitettavasti minun makuun kaikki muutokset eivät ole mieluisat. Tykkään vaan hieman rujemmasta ympäristöstä. 

MUTTA se miksi unohdin heti kaikki epäkohdat on se että nyt se mistä olen unelmoinut pitkään on meidän salilla!!! Nimittäin porraskone! Aah! Kyllä se vaan olis ollut talvidieetille niin oiva että!!! No ensi kerralla sit on. Nyt voi sillä aikaa kävellä ja nauttia. Kävi kyllä kivasti pakaroihin :D Jeah, ehkä mä saan pitää sittenkin mun pakarat, vaikka treeni ei olekkaan niin kova kuin tahtoisin. 


Meille tänne Lappeenrantaan olikin tullut levykauppa Äx ja siellä ekalla kerralla käydessä tarttui heti kaksi Amy Winehouse levyä. Nyt kun meillä on tulossa asunto muutoksia on kiva käydä kaikkien mahdollisen kaappien sisällöt läpi tuon musan tahdissa. Kaapeista onkin löytynyt vaikka ja mitä ja iso kasa vaateita lähti kierrätykseen sekä kirpparille menee myöhemmin toinen kasa. Kyllä sitä voi ihmisellä olla paljon tavaraa!!! 

Nyt seurantaan Oulun karsintoja ja tänään vois osta ne Expon liput! 
Tehokasta viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti