maanantai 19. elokuuta 2013

Yläkehon vuoro ja sunnuntai

Loman vika viikko oli mennyt kotia ja sen kaappeja penkoessaan. Juup, mä jaksan nyt jauhaa tästä. Yksi syy tähän on se että tahdon painaa mieleen että tätä ei todellakaan kannatta jättä tekemättä useampana vuotena. Tämän pitäisi tehdä useammin. Painan vielä kerran mieleen siis!

Lauantaina oli seuraavanlainen treeni:
Ylätalja, rintaprässi, rinta ristikkäis taljassa, alatalja, pullover pumppi, ojentajat sekä habat taljassa sekä kp. 


Hyvin on perille mennyt ja olo mikä mahtavin tuon jälkeen. Sitten vielä saunomiset ja illalla leffa. Leffa oli surkein aikoihin, mutta naurettiin sen kämpelölle tarinan kululle. Tein myös venyttelyt siinä leffan aikana. 

Sunnuntai aamuna heräsin pienimuotoisen jumiin. Mutta se sitten lähti pois aamutoimien jälkeen. Siskoni kanssa saatiin tehtyä hyöty liikunta sunnuntai kävelyn muodossa n 4 kilsa :D Suunnattiin linnoituksen jossa oli pienimuotoiset venäläistyyliset markkinat. Maistettiin blineja smetanalla, lohenmädillä sekä sipulilla. Kierreltiin markkinoita ja sitten vielä päätteeksi suunnattiin syömään hieman hienompaan ravintolaan. Sielläkin venäjän teema näkyi menyssa. 
Tää päivä on vapaata ja suunnitellussa on treenit illalla ja huomenna startta työnteko! 
Eli arki ja säännöllisempi treeni koittaa, kunhan pääse rytmiin.
Hyvää viikonalkua!

2 kommenttia:

  1. Kiva että olet päässyt treenien kimppuun taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on :) Ja toivotaan ettei nyt enää tän vuoden puoella pidempia taukoja tulekkaan! Tsempit sulle loppuun ja lavalle :)

      Poista