maanantai 28. lokakuuta 2013

Kuulumiset

Taasko se meni useampi viikko päivityksen välissä?! Mihin tää aikaa katoaa?! Huhhuh!

Hurja vauhti nyt päällä, syyslomakin meni ja koulun tentit on tehty ja jopa tuloksetkin osittain saatu. Yhtä ainakin joutuu mennä yrittää uudelleen. Vähän jänskättää että ne uusimis mahdollisuudet taitaa olla keskittyneet aika paljon joulukuulle, hmm, nop sieltä sit sairaalaan :D

Muuten olen treenannut keran-kaksi viikossa, kiireen takia. Huomasin taas viime viikonloppuna miten paljon mä rakastan treenata. Lauantaina treenasin yläkropan ja sununtaina jalat. Edelleen hienosti menee pallokyykky, etukyykky sekä sumo maastaveto! Painot en laita eihän niillä ole mitään väliä ollutkaan jo hetkeen! Mutta mahtava olo ja juuri salitreeni teke olon todella hyväksi. Aerobista en valitettavasti kauheasti pysty tekemään etenkään kävelyn muodossa tai crossarissa tulee aika herkästi harjoitus suppareita. Eli ei sellaista vaikka nekin on tavallaan vain hyvää asia, mutta liika on liika!
Nyt vielä painoilla, jossain kohtaa varmaan ei muuta kuin näin :) 
Puntti on mun homma ja mä en tavallaan maltta odottaa että pääsee taas treenata kovaa. Etenkin jalat on heikossa hapessa osaltaan nensteiden kertymisen takia (seisomatyö ei enää ole ollenkaan helppo!) Päivän päätteksi selkeästi tunnen väsymystä jaloissa. Mutta lepäily jalat ylös päin auttaa todella paljon sekä ylläriylläri treeni mikä pistä mukavasti nesteet kiertoon. Juominen vaan on A ja O tässä hommassa.

Tällä viikolla pääse treenin pariin varmaankin vasta loppuviikosta, jos ei nyt tule mitään poikkeamia aikatauluun. Ja hierojalle pitäisi varata aikaa, kun alkaa jumiuttua taas selkä. Olen myös kovasti tappanut aikaa mm. vaunujen etsintään ja kaverit ei kohta jaksa kuunella joten puren pikkasen tännekin :)
Eli tuommoisiakin mm. olen katsellut, mutta niitä ehtii hankkia keväksi tai kesääksi sitten tilanteen mukaan. Näillä pääsisi juoksemaan ihan kivasti sitten ainkin jos siltä vaan tuntuu :D

Nyt lopetan vauvahömpät ja palataan taas kun saan käytyä treena ja on jotakin kerrottava asian tiimoilta :) Kuntokuviakin vois taas ottaa, hihi!

Hyvä viikkoa kaikille!2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kuulumisia! Muksulla on sitten hyvä treenata kun siinä tulee se progressiokin automaattisesti vauvan kasvaessa ;)

  Tuollaiset juoksurattaat on kanssa kova sana, silloin kun kävin juoksemassa harkkacooperin joku isukki juoksi siinä rinnalla vissiin samat 2600m tuollaisten rattaiden kanssa, whee, siinä oli jo vauhtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ettö on kiva :)
   Joo, pitää sitten kehitää perehtyä ja keksiä itsekin liikkeittä vauvajumppaan!
   No sillä muksulla olikin jo kova meno sitten! Mä tuun kato kanssa juoksee coopperin, mutta en ehkä ihan sitä 2600 mutta kunhan jotain olsi kiva pitkästä aikaa kokeilla sitten puolen vuoden päästä :D

   Poista