keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ahkera treenaja

Joops, tällä kertaa en minä van se toinen :D

Jostakin vauva aiheisesta kirjasta lainattua: "Tulokas on kuun alussa noin 36-senttinen ja noin 1 300 gramman painoinen ja todella ahkera treenaaja."  Joo on huomattu kyllä! Kiva nukkua ja yritä sitten käyttäytyä normaalisti esim töissä asiakkaan kanssa tai koulussa esitelmä luokan edessä pitäessä :) Mutta onhan tähän liikkuvaan mahaan jo tottunut, paitsi nyt kyllä selkeästi huomaa että voimia pikkuisella on paljon enempi.

Toinenkin lause jäi mieleen: "Kun keho jumppaa, myös aivot voimistelevat." Ja hei tuo pätee kyllä myös aikuisiin ihmisiin. Vime viikko meni kivasti muutama puntti treeni sekä raskaus jumppa tunti. Teki hyvä kun panostettiin nyt taas venyttelyyn ja liikkuvuuteen.

Tää viikko ei tähän asti kiireiden takia taaskaan mennyt treenien osalta putkeen. Keskiviikkoa mennään eikä yhtäkään treeniä ei edes lenkille päässyyt, vaikka kovasti siitä unelmoin. No jos työpäivä alkaa klo 10 ja loppuu klo 21 niin eipä siinä sitten enää ehtii. Aamulla tietty ehtisi, mutta pitää myös tehdä ruoka jossain kohtaa ja muutakin pientä koti homma ym. Koti on kyllä taas jäänyt ihan viimeiselle sijalle. Ajanpuute. Eikä ole edes tekosyy!

Mutta hei eipä mulla muuta tällä kertaa ole. Tänään salille jos ehtii ja huomenna kanssa! Viikonloppuna on reissu PK seusulle ja sieltä mukaan tuomiseksi kaveri kylään :D Ensi viikko myös intensiivi viikko koulussa joten ei lähitunteja ja on vain työt eli ehti levätä ja treenat ja varmaan muutakin :)

Hyvää viikonjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti