torstai 20. marraskuuta 2014

Loman peruuntuminen

Hyvin oli toiminut uusi treeni ohjelma. Lähdettiin siis liikkeelle pienemmästä treenimäärästä ja treeniohjelma on tehty niin että kaksi salitreenia sekä kaksi kotitreenia viikossa. Salitreenit onnistuu hyvin nyt kun sali on lähempänä ja tapahtuu yleensä niin että poika nukkuu ulkona vaunuissa päiväunet mummin tai kummin kanssa tai iskän kanssa kotona. Kotitreeni onnistuu kun nukutaan päiväunet kotona. Eli hyvin nyt on alkanut luista. Tuntuu että kehitystäkin olen jopa tässä lyhyessä ajassa saanut! 

Emme kuitenkaan elää elokuvissa ja kuten arvata saattoi tosielämässä kuitenkin tulee jossain vaiheessa se MUTTA. 
Eli olo alkoi olla jo viikonloppuna hieman hassu. Sunnuntaina olinkin jo ottanut extra vitskut ja keitin pakuria höystettynä inkiväärillä. Maanantaina olin väsynyt kuin ei pitkään aikaan olis, tunsin jonkin taudin iskevän. Luulin siinä hetkenä sen olevan tavan flunssan. Muita oireita kuin väsymys kun ei ollut. Tässä kohti kieltämättä tuli jotenkin mieleen raskauden alku vaihekin :) 

Tiistaina se sitten selkeni. Aivan järkyttävä  aamupäivä. Nostan hattua niille äideille jotka selviää tälläisestä yksin pienten lasten kanssa. Näin rajua tautia ei itsellä ikinä ollut. Norovirus taisi olla kyseessä eli nyt on vielä tartuntavaara pari päivä päällä. Haluako joku? Anyone? :) Ei kyl naurata, enkä kenellekään toivo. En edes viitsi kertoa minkääntyyppistä tarkempaa oire kuvailua...huhhuh. Onneksi on ohi.
Keho tänä aamunakin oli aika kuiva vielä. En ole nähnyt vatsat parin vuoteen noin hyvin kuin nyt :D

Tässä tarinassa seuraa myös toinen MUTTA. Eli meillä oli jo kesästä asti suunniteltu lomamatka ja kone oli lähtenyt ilman meitä keskiviikko aamuna. Aamulla oli niin heikko olo ettei lähtö tullut mieleenkään. Joten annettiin asian olla. Katsotaan jos sit myöhemmin jotain. Harmittaa mutta pienen lapsen kanssa olisi liian riski lähteä matkaan kun ei ollut edes syönyt kunnolla yli vuorokauteen. Onneksi on matkavakuutus, ikinä en ole ennen ottanut mutta nyt olin ottanut. 
Vai tapahtuiko näin juuri siksi?! Tuohon tuskin kukaan maapallo asukki voi vastata joten jätän itsekin spekuloinnin siihen. 
Asiat on otettava vastaan sellaisina kuin ne tulee ja toimia sen mukaan.

Terveys on yksi tärkeimmistä asioista, ilman sitä mikään ei tunnu miltään. Tuuppa vaan unohtumaan tämä meiltä kaikilta silloin tällöin ja ajetaan pitää terveenä pysymisen itsestään selvyytenä. Ei se kuitenkaan sitä aina ole, vaikka johonkin asti hyvinkin meidän itsemme käsissä valintojemme kautta.

Pysykää terveinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti