keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Raskaus kilot

Elikkä minulle oli tosiaan kertynyt hyvin reilusti kiloja raskauden aikana. Mitään mielitekoja ruoan suhteen ei ollut. Paitsi omenat, niitä kyllä tuli syötyä välillä parikin kiloa päivässä! Kai ne reilut 25 kiloa niistä tuli! Raskauden alkuun olin turvonnut aikalailla, jonka jälkeen pahoinvoinnin loputtua ja saatuaan syödä normaalisti ja treenaamaan, olin alkanut laihtumaan. Raskauden puoleenvälin jälkeen paino alkoi lähteä todella reippaasti ylös ja olinkin jossain vaiheessa ja masu kasvamaan niin että itse aloin olla sitä mieltä että vähintään kaksi vauva on tuloillaan. 
Ylempi kuva 3kk ennen vauvan syntymää ja alempi 1kk ennen. 

Harmi kun en synnytyksen jälkeen ottanut heti mitään kuva. Miehellä taitaa olla jossain arkistojen kätköissä yksi selkä kuva jossa näkee miten tyhjentynyt masu valahti selkään, muodostaen aika muhkeat selkä makkarat.

Alemmista vasenpuoleinen on otettu vähän alle 3kk synnytyksestä(n76kg) ja oikeanpuoleinen 9,5kk synnytyksestä(66kg)
Kävin 4kk synnytyksestä inbodyssä ja nyt 9kk synnytyksestä toisen kerran. 
Paino on tullut alas 11,7kg
Rasva lähti 8,6kg
Rasva prosentti pieneni 8,2yksikköä
Lihasmassa pieneni toki myös, mutta onneksi vain 0,5kg.

Tuo lihasmassan tippuminen painon pudotuksen aikana onkin toki täysin normaali ilmiö. Vaikka kieltämättä mitä vähemmän sitä katoaa sitä paremmin. Onhan jokaisen 100gr edessä on tehty töitä eikä viitsi turhaan laatulihoja menettää.

Tämä asia on käsitelty ja seuraavaksi voisi siirtyä oikeasti treeneihin. Olen äskettäin vaihtanut salia. Valintani perustui ensisijaisesti sijaintiin. Sali on noin 10 minuutin kävelyn etäisyydellä enkä tarvitse siirtymiseen autoa. Myös pojalle kun saa hoitajan vaikka yhdeksikin tunniksi niin voi käyttää ajan tehokkaammin salilla treenaten, kuin että salimatkoihin!

Tästä olen nyt hyvin innoissani ja toivon että aloitan säännöllisemmät treenin. Nyt alkuun on tavoite 2krt/vko salitreenia ja 2krt/vko kotitreenia. Kotitreeni nykyään ei enää tunnu niin kivalta tehdä, koska ilmeisesti on alkanut vähän tylsäksi kotivälineistö. Mutta en uskalla silti haukata liian isoa pala kerrallaan, joten näin joku aikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti