lauantai 22. tammikuuta 2011

Elossa ollaan!

Tässä olikin sitten pieni flunssajakso ja treenit jätin ihan suosiolla pois. Nyt reilu viikko on treenanut. Ekat treenit olivat aika tuskaa sillä voimatasot tipahti aika hyvin alas eikä siinä muutenkaan saanut kunnolla tehtyä mitään kun hengästyi jopa 50 kilon kyykkyä tehdessä! Nyt olen nostanut treenipainot pikkuhiljaa entiselle tasolle. Hyvin on mennyt paitsi välillä vartin treenikaverin apua jotta saan tehtyä varmasti sopivan isoilla painoilla :)

Eilen kävin tekemässä yläkehon: vinopenkkiä, ylä-sekä alatalja, pystypunnerrusta, vipareita sivulle sekä taakse. Treeni meni hyvin ja selkä oli aivan tulessa. Mikä on hyvä jospa se vaikka siitä sitten kasvais hieman samalla, heh!

Olen myös käynyt kokeilemassa CrossFit treeniä. WOD eli päivän harjoituksena oli tempaus kahvakuulalla*30, leuanveto*30, burbee*15 ja koko tuo setti kolmeen kertaan läpi. Voin kertoa että oli aika tiukka treeni. Hapenottokyky oli koetuksella. Tein tempausta muistaakseni 8 kilolla ja leuanvetoa kuminauha apuna käyttäen alkuun ja loppuun rinkuloista roikkuen jalat maassa. Aika oli 12 ja jotain. En enää muista tarkkaan. Burbeen suorittaminen oli aika paha. Jalat eivät meinaaneet millään irrota maasta hypyn aikana, joten hauskannäköinen suoritus oli kyseessä :)

Ehkä joitakin saattaa kiinnostaa miten mun elopaino on tässä ajassa muuttunut, ja voinkin kertoa sen olevan nyt 63-64 välissä. Tuo on siis aamupaino ja minulle juuri normaali paino. Kiva kun alkaa taas olla naisen muotoja sekä keho on nyt palautunut täysin kisadieetista sekä itse kisasta :) Nyt on siis just hyvä aloittaa lihakasvatustalkoot. Monet sanoo että heti kisan jälkeen kannattaa aloittaa kovan treenin, sillä lihasta tarttuu hyvin kun alkaa syömään paremmin. Minun tapauksessa homma meni ylikuntoon, joten eiköhän koko keho on ollut kuitenkin hajottavassa tilassa. Päätinkin siis odottaa täydellistä palautusta, vaikka en jättänyt treeniä missään vaiheessa pois. Intesiteetti ei vain ollut kova.

Tänään olis alaosasto treeni, joten mä suunnaan nyt salille!

Adios!

1 kommentti:

  1. Moikka. Kuulin kans että lihasta tarttuisi hyvin heti dieetin jälkeen... ensimmäinen kuukausi meni hyvin kunnon intensiteetillä treenatessa. Pian tuli ylikunnon oireet ja tuntuu että vasta nyt alan saamaan kiinni taas treenistä. Todella masentavaa taistelua kropan kanssa ollut. Jotenkin sitä kyseenalaistaa fyysiset tuntemuksensa ja miettii olevansa heikko henkisesti koska ei jaksa. Onneksi olo on taas palautunut ja jaksaa innostua treeneistä ilman pelkoa ennenaikaisesta väsähtämisestä :) Tsemppiä treeneihin!

    VastaaPoista