sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Crack


Helloups! Siinähän se on taas viikko mennyt ja sunnuntaita vietetään :)


Kävin tällä viikolla salilla normisti neljä kertaa, kaksi kerta yläkeho sekä alakeho. Perjantaina olis ollut se viikon viimeinen jalkatreeni, mutta sain yllätys kutsun valmistujais juhliin, joten siirsin sen lauantaille. Aikeissa olikin kokeilla 120 kiloa maastavedossa. Joten ajattelin että otankin hieman poikkeuksellisen startterin ja otin kaapin nurkasta löytyneen Fitness Expolta saadun näytepussin.
Maasta ei noussut kuin 100 ja sekin oli aika raskasta, tein kyllä sarjan 6, 5, 3, 2, 2
Eli ensi kertaan jää suuremman raudan kokeillu. Nyt alaselkä on aika jumissa, sekä myös etu että takareidetkin. Tein myös ojentaja sekä haba, ja nekin ovat aika kipeät. Syynä ei mikään muu, kuin huono palauttuminen, kävin nimittäin eilen bailaamassa pitkästä aikaa ja tulikin hilluttu ihan pilkkuun asti. Ei menny ilta ilman käännekohtiä, ja kesken tanssin meni korko saappaasta rikki ja hups, meinasin läsähtää siihen lattialle*nolo* No aika ohi aiheen menee, mutta aikamoista oli kotimatka kun klenkkasin niillä :) Hauska ilta kyllä oli!

Silti olen tänään todennut että ei alkoholia ja treenia kannattaa laittaa samalle päivälle ohjelmistoon. Treeni menee aika hukkaan jos se ei palaudu kunnolla treenistä, joten pitääkin tuon yrittää muista tulevaisuuden varalle.

Nyt tulevan kuukauden treenan toisella salilla. Siinä jossa sain innostuksen tähän bodailuun ja kaikkeen siihen liittyvään. Hauska nähdä muistetaanko mua vielä :)


Kävelin sauvojen kanssa melkein tunnin pituisen lenkin ja nyt iltapala nassuun ja peiton alle kasvamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti