sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uusi vuosi 2011


Terveiset Kolilta!

Täällä tuli vietettyä viime vuoden viimeiset päivät sekä otettu avosylin vastaan uusi vuosi! Kieltämättä voin todeta näin jo paluumatkalla että tämä oli paras uuden vuoden vastaanotto tapa! Perheenjäsenet sekä läheiset olivat mukana nauttimassa hienosta ilmasta sekä laskettelusta. Mökki oli hieno ja hyvinvarustettu, mikä vaan paransi fiiliksiä entisestään. Tuli laskettua joka päivä, saunottua, hangessa pyörittyä ja levättyäkin. Jos uusi vuosi mene sillä tavalla miten sen ottaa vastaan niin nyt on siis tulossa mahdottoman hieno vuosi :D

Viime uuden vuoden yön eli vuoden 2010 vastaanotto meni kivasti kuoharia siemailen ilman sen isompaa alkoholihuurua myöskin ja nyt jo mennyt vuosi oli ainakin henkisen kasvun osalta huippu luokka! Vuosi oli välillä rankkaa sillä joidenkin asioiden/ajatusten löytäminen/oivaltaminen sekä hyväksyminen ei aina ole siitä helpommasta päästä. Mutta nyt olen paremmin perillä omasta sisällöstä. Sekä henkisesti että fyysisesti. Kisaan valmistumisella oli aika iso merkitys tässä. Sehän tietty olikin viime vuoden suurin projekti. Dieetille lähtö oli helppoa ja koko ajan alusta lähtien otin sen niin että tahdon sen myötä kurkistaa tuonne mun pisimpään ja nähdä mitä siellä oikeasti on. Ja nyt taas puhun enemmänkin henkisestä puolesta, jos se jäänyt epäselväksi. Dieetillä sai keskittää suuremman osan ajatuksista itsensätutkiskeluun ja pohdintaan. Siinä oli tietenkin suuri osuus sillä että sain olla aika paljon yksin, aamulenkkien sekä salitreenien aikana sain paljon aikaa vain itselle. Myös yöunien väheneminen oli kiva sillä päivästä sai paljon pidemmän, jonka ansiosta aikaa riitti hyvin myös muuhunkin. Tämä blogi keskittyy enemmänkin treenin sekä kisaamisen, jätän muut vuoden kohokohdat sen kummemmin mainitsematta. Pakko mainita kuitenkin että olen tutustunut aivan mielettömän mahtavin ihmisiin ja saanut mahdottoman hyviä kavereita <3 Kiitos ihanat! Eli mainio vuosi oli kaiken kaikkiaan!

Kiitos paljon myös kaikille lukijoille ja vieläkin parempaa uutta vuotta 2011!

Nyt jatketaan täältä Joensuusta kohti Lappeenranta. Jospa tänään kävis vielä salilla :) Mut hei, tästä on hyvä jatkaa tämän vuoden!

1 kommentti:

  1. Tuntuu, että 2010 on ollut tosi monelle kasvun vuosi. Hienoa :)
    Mahtavaa vuoden alkua, tästä todellakin on hyvä jatkaa!

    VastaaPoista