perjantai 5. elokuuta 2011

Huh, mikä jalka treeni!

Eilen kävin tekemässä tän uuden treenikierron ekan etureiska treenin.
Alkuun soutulaiitteessa about 10minsaa ja sitten treenin kimppuun!
Tein seuraavat liikkeet:
  • Etukyykky 8*35kg, 8*40kg, 8*45kg, 8*50kg
  • hack kyykky 8*40, 8*50, 8*60, 8*70
  • reisiojennus 4*8*45kg
  • askelkyykky kävelyä 8*17,5kilon kässäri per käsi, 7*17,5kg, 6*17,5kg, 4*17,5kg
  • pohkeet seisten 4*8*100kg
  • vatsarutistukset nelisen sarjaa
Sitten treenin loppuun pientä pyöräilyä ja tärinäkoneessa seisontaa...sitten kun suihkun jälkeen pääsin autopenkille istumaan niin kotipihalla en meinannut enää haluta nousta siitä sitten ollankaan. Tais ottaa uudeet liikeet aika hyvin reisiin :D Luulin että tää eka treeni mene vaan oikeiden painojen etsimisessä ja tekniikan hiomiseen. Mulla ei ole ikinä ollut etukyykkyä treeniohjelmassa. Ei ainakaan varsinaisesti ole ikinä tehnyt sitä kunnolla. Kerran muistaakseni treenileirillä tehtiin ja joskus kevyellä viikolla kevyesti puukepillä. Nyt sitten tuntuu aika mukavasti myös etureisissa ja veikkaan että illalla tuntuu vieläkin enemmän. Edelleen se kipu on kiva saadaa aikaiseksi pitkästä aikaa!

Niin, jos muuten on halukkaitta/ilmoittautuneita tulla fitnessleirille(http://ifbb.fi/fitness/leirit) harjoittelemaan niin mun kyydissä pääsee! Olen tulossa Lappeenrannasta Kouvolan kautta. Eli kilpailuihin valmistautuvien leiri olis 13.8 paikkana on toistaiseksi GB Gym, mutta paikka saatta vielä vaihtua. Kuitenkin siellä pääkaupungin alueella se on. Itse tahtoisin vähän kokeilla käytännössä sitä T-kävelyä ja näkeehän siellä sitten taas ehkä jonkun tutunkin samalla :)

Mutta nyt on vika työpäivää ja huomenna olen jo varsinainen lomalainen :)
Tänään olisi illalla kaverin 30-vuotis synttärit aivan ihanassa Kasino ravintolassa mikä sijaitsee sataman alueella. Siellä on hienot maisemat ja muutenkin paras paikka kesäisin!
Mikä voikaan olla paras tapa aloittaa lomailut :D

Ja viikonlopuksi pientä mietittävää, vaikka itsestäänselviä asioitahan nuo on niin silti on hyvä asia jaksaa palauttaa mieleen yhä uudelleen ja uudelleen :) "Kansaa, joka on sairas on helpompi hallita kuin terveitä yksilöitä, joilla hyvän kuntonsa vuoksi riittää energiaa ajatella itsenäisesti mitä ja miksi maailmassa tapahtuu." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti