tiistai 16. elokuuta 2011

Viime viikkojen kuulumiset kuvina

Heti alkuun tahdon kertoa että tässä on ulkomaankielistä videomateriaalia. Eli jos jotakuta häiritsee en suosittele lukemista/katsomista!
Ehkä kaunein auringonlasku jonka olen nähnyt <3

Lintsillä käytiin. Oli hyvin jännää ja jossain kohdin ei niinkään jännä!
Menossa Ukkoon, hymy ei irronnut, ei!

Marjastamassa ollaan käyty. Kantarellien keräämisestä vastasi kyllä kaverini, itse olin just ja just uskaltanut muutamaan koskea! Mutta hyviä ne oli kun valmisti, nam!

Video meidän hienosta pelisuorituksesta jonka jälkeen olen päättänyt pitää suuni kiinni :)

Kaverin kolmaskymmennes synttärikakku.
Välillä oli erittäin vaikea tehdä oikean valinnan :D

Pientä herustuskuva ;)
Otettiin vähän kuviakin. Kuvaaja Tommi Joutjärvi
Kuvaaja sanoi: pullista haba ja räps :) Siinä onkin sitten ilme kohdillaan!
Sitten vähän tälläistä, huvitusta. olen itse sitä mieltä että tuo olis varmaankin toiminut, mutta etuvarustus kun uuppuu niin ei näytä tuo profiili siltä kuin olis voinut näyttää ;)
Kovistelua
Borgå kyrka
kiitos erittäin taiteellisesta kuvasta T:D
Ihastuin Porvoon vanhaan kaupunkiin! Erittäin nätti ja kiva paikka.

Viime viikonloppu oli reissausta ja kyläilyä. Lauantaina oli fitness leiri Yummersta Movessa jossa Pasi Lakaniemi opastii meitä naisia kävellä korkkareissa :D Voin vakuutta että oli aika hulvaton meno ajoittain. Leirillä näkyi moni nyt syksyllä kilpailemaan menossa neitonen ja niiden kunto näytti erittäin hyvältä! Leirin aikana peruskävelyn lisäksi harjoiteltiin T-kävelyä sekä tietty anatoomiset asennot. Leirillä olivat mukana myös  bikini fitnekseen menevät tytöt ja oli hauska nähdä miten ne valmistautuu omaan kisasuoritukseen ja mitä siitä vaaditaan. Aika pieni on ero loppupeleissä Bikini fitneksessä sekä Bodyfitneksessä. Mutta hyvin olen saanut opittua T-kävelyn perustoja sekä saanut kasan motivaatiota taas mukaan tänne Lappeenrantaan! Kyllä noissa leireissä kannattaa käydä, aina kuitenkin tulee jotakin uutta!
Bodylehden juttu leiristä löytyy täältä.

Lomalainen kuittaa ja jatkaa tekemättömyyttä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti