tiistai 13. syyskuuta 2011

Lomalta paluu


Lomaltahan on palattu jo viime viikolla oikeastaan aika tasan viikko sitten, mutta eipä saanut teksia julkaistua vaikka se olikin luonnosten keskellä jo siitä lähtien.
Alkuun kerron pikkasen lomasta ihan yleisesti!
Ekan puolen lomasta tuli vietettyä suomessa ja toinen puoli Norjan Oslossa. Yhteensä viikon loppuineen mulla oli kuukauden päivät lomaa. Voin kertoa etten ikinä aikaisemmin ole pitänyt näin pitkää lomaa putkeen. Hmm, olisikohan joskus lukiossa kun olin koko kesän vaan lomaillut.  Olipa niin tai näin, joka tapauksessa siitä on jokin vuosi jo aikaa :) Todella hyvä loma on ollut. Ja Oslossa olon aikana pidin myös sen erittäin hyödyllisen totaalilevon tai no okok olen tehnyt 11 päivän aikana yhden punttitreenin, jossa koko keho läpi sekä tietty aika paljon aerobista kävelyn muodossa :) Kevyt viikkohan olisi tuohon kohtaan muutenkin osunut, mutta kun Oslossa olon ekoja päiviä iski pientä flunssa päälle niin sekös olikin luonnollista pitää sitten lepoa siinä kohtaa. 

Muutama lisä kuva loma reissusta:Holmenkollen, Oslo
Kuninkaan linna 
Treeniä Oslossa
Kun päätettiin mennä Oslossa treenamaan niin katsottiin jo kämpiltä käsin netistä treenimestan ja sinne sitten treenikasseineen painettiin, noh paikalle kun saavuttiin niin  kävi ilmi että ei niillä ole voimassa minkään näköistä ilmaista tutustumiskertaa vaikka nettisivuilla niin olikin  mainittu oikein erikseen. Virkailija oli muutenkin todella tönkkö ja kertoi että kerta maksu olis noin 20 ege. Noh ihmeteltiin että onpahan kallista ja sitten hän alkoi tuputtaa ja kertoa että kuukausi hinta olis ollut joitain euroja enempää ja blaablaa. Joo, kävi ukko meitä sen verran ärsyttää että käveltiin vaan pois. Kyse ei ollut sinänsä edes enää hinnasta, vaan ihan siitä persoonasta. Tottakai jos olis yks ja ainoa paikka jossa treenata niin olisimme menneet. Noh, parin kortellin päästä bongatiin suuremman kansainvälkisen katjun salin ja sinne sitten tutustumiselle. Ihan perusketju sali, tietty hieman ehkä isompi kuin täällä Lappeenrannassa nuo ketjulliset, mutta aika perussettiä.


Nopeasti oli reissu mennyt niin kuin aina ja sitten vaan kotiin paluu haikeassa tunnelmissa
Suomessa aloitin treenamisen kevyesti ja nyt on toka treeniviikko menossa.  Tällä viikolla olen jo tehnyt kaksi treeniä. Kädet sekä selän ja takareidet. Vielä tälle viikolle on jäänyt rinta, etureidet sekä tokaan kerran kädet. Eli treenejä odotellessa.

Viime launatainahan oli Jyväskylän Body & Fitness kilpailut jossa Emmi kävi debytoimassa classic bodybuilding naisten sarjassa. Kilpailijoita oli vain kaksi joten kilpailu oli vaisu. Mutta Emmin vapariohjelma oli todella parasta! Tsekatkaa vaikka itse: 
Emmi on sen kova mimmi, että hän menee lappeenrannan kisoissa kisamaan bodyfitneksessa ja SM kisassa sitten taas classicissa! Tsemppiä ja hatunnosto Emmille vielä tätäkin kautta!


Sitten tietenkin pitkän sarjan tulokas sarja oli sellainen mikä jännityksellä odotin, vaikkakin olin aika varma että Johanna sijoittuu hyvin. Voittohan siitä tuli ja aivan mielettömän upeassa kunnossa hän olikin! Ilo silmälle oli myös T-kävely! onnittelut Johannalle vielä kerran ja tsemppiä Ouluun!


Pitkässä normaalisarjassa voiton vei aivan ylivoimaisesti Carita Riiheläinen, aivan iahana valoisa persoona niin lavalla kuin lavan takanakin! Oli todella mukava vaihtaa pikkasen kuulumiset siellä lavan takana, mitä nyt oli ehtinyt. Muutaman kivan ihmisen kansa tuli myös jutusteltua ja tutustua mikä on todella kiva. Sillä vuosi sitten en juuri tuntenut ketään lajin ympäriltä, lajin ystäviltä kun aina saa hyviä neuvoja, vinkkejä sun muuta, niin treenin kuin muuhunkin elämään.
Tuolla lisää kuvia kilpailuista Pakkotoisto bodyfitness, pakkotoisto cbb , Body lehti


Koulua olen suunnitellut nyt käydä taas parhaani mukaan. Laadin ihan suunnitelmankin, miinuksena se että osa puuttuvista kursseista onkin vaihdettu aivan toisiin uudessa opiskeluohjelmassa, joten se onkin suurempana haastena saada kasaan kuitenkin suht koht ne mitkä puuttuu.  Aika on kyllä aika kortilla ja pitää toimiä ripeästi ja käyttää kaikki vapaa aikaa siihen, mikäli oikeasti tahdon määräajassa valmistua! Eli nyt harkkahommien pariin ja sitten lenkille illemalla kun noin mukavasti sataa vettäkin :D Punttia ei tänään ole.


P.S pakkohan tietty on myös myöntää että kisakipinä alkaa syttymään aina kun käy kisoja katsomassa, ja nyt on kaikennäköistä pyörinytkin mielessä. Mutta mitään päätöksiä en ole vieläkään tehnyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti