maanantai 26. syyskuuta 2011

Työputki ja LBF

Viime viikko oli aikas tappava näin periaatteessa ja muutamalla sanalla kuvattuna. Se ei vielä tuntunut missään keskellä viikkoa eikä niin kauan kun oli tekemässä jotakin eli ihan siihen lauantaihin asti olin täysillä käynnissä. Väsymys iski vasta lauantai illalla ja tuntui kropassa kirjaimellisesti vasta sunnuntaina. Oli nimittäin töissä hieman pitkä putki: 10 työpäivää ja 72 työtuntia. Ihan vain sen takia näin tein jotta pääsen sitten kaikiin kisoihin mukaan :) Eli en valita! Tänäänkin on vapaa töistä, vaikka käväsenkin koululla uusissa tiloissa ekaa kertaa. Toivottavasti en eksy sinne :)

Mutta perjantaina täällä Lappeenrannassa oli erikoistapahtuma ja kaupat oli auki yhteentoista auki. Kaupunki kirjaimellisesti oli elossa siis vielä yölläkin, myös muiden kuin bilettäjien voimin! Itse pääsin töistä jo kasin jälkeen ja painuttiin tyttöjen kanssa drinkille. Väsytti pikkasen jo, mutta seura oli niin mainio että nautin joka hetkestä <3

Noh, sitten kotiin jossa tein vielä hieman holtajan hommia ja laitelin jotakin mitä saatettais tarvita vielä kisa aamuna valmiiksi. Sit ei muuta kun kello soimaan kuudelta ja nukkumaan. Yö menikin nopeasti ja sitten jo kipittelin Emmin luokse jossa värien, kynsien laittoa sekä meikkausta. Sitten kisat olikin jo käynnissä. Siinä aamuna kaikki yleensä tapahtuu loppujen lopuksi hyvin nopeasti. Emmi oli tehnyt ison muodonmuutoksen ja ero oli mielestäni erittäin selkeä aikaisempiin Jyväskylän kisoihin verrattuna, jossa Emmi oli CBB sarjassa. Kiva oli olla huoltajana taas ja minusta alkaa tuntua että siellä oppii itsekin enemmän ja enemmän monista kisaamiseen liittyvistä asioista. Ja tietty näkee tuttuja! Nyt mennään eteenpäin ja parin viikon päästä SM kisat ja CBB on Emmin sarja!

Vielä sen verran kisoista haluan sanoa että itse tykkäsin todella paljon lyhyen sarjan Tarja Vähäkuopuksen kokonaisolemuksesta! Myös Mari Päkkilä sekä Tiina Vaskelainen (etenkin Tiinan hymy!) onki ollut jo aiemminkin mielyttävät kilpailijat. Ensimmäiseksi sijoittunut Kati Alander onkin kuninkaalisen varma lavalla, mikä tekeekin hänetsä voittajan.
Pitkässä sarjassa olikin useampi tuttu tyttö :) Erityisesti kannustin upean Johannan ja hän sijoittuikin toiseksi muistaakseni todella pienellä piste erolla! Onnea Johannalle!!!

Nyt minä lopetan täältä erää ja siiryyn sinne koulupenkille jonka jälkeen olisi käpälätreeniä med Toni!
Mukava viikon alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Iso kiitos vielä tätäkin kautta mahtavalle huoltajalle!!

    VastaaPoista
  2. No heeei!
    Ilo on täysin mun puolella! Mukava olla avuksi!

    Nähdään tässä vaiks tällä viikolla niin tehdään uusi suunnitelmaa :)

    VastaaPoista