maanantai 3. lokakuuta 2011

uusi viikko ja uudet kujeet pidemmäksi aikaa

 Nyt puhalta todellakin uudet tuuleet. Paljon on tällä hetkellä muutoksia niin yksityis kuin myös fitness elämässäni. Hyviä ne kaikki ovat joten ei muuta kun pikkuhiljaa totutautumaan niihin :) Suurin muutos on tällä hetkellä ehkä mun ruokavalion muutos. Olen syönyt rahka iltapalaksi varmaan kolmisen vuotta ainakin jos ei enmpää, nyt en enää syö! Samoin aamulla olen syönyt puuro, raejuusto sekä mehukeittoa ainakin saman verran aikaa kuten rahkaakin. Enää en syö sitäkään :D Vaikka tykkäsinkin noista molemmista niin pidemmän aikaa kuitenkin olin tahtonut tehdä tuohon jotakin muutosta ja nyt minulle tulikin sellainen mahdollisuus :) Muuten ruokavalio on suht samansuuntaista, ainoastaan tulee nyt reilusti käytettyä kylmäpuristettua kookosöljyä! Mikä onkin erikoisen hyvä juttu sillä minulla on yksi aika iso purkki jäänyt puolivahingossa minulle, kun ostettiin kimpassa hieman suuremman määrän tuota öljyä! Mietin sitäkin että miten saisin sitä käytettyä niin nyt on hyvä sauma siihenkin. Eli aika hyvin menee sen osalta nyt. Olen hyvin innoissani näiden muutoksien myötä :D
Treenirintamallakin on muutoksia, nyt alan taas treenata viisijakoisella ja hyötyliikuntana koitetaan kävellä aina mahdollisuuden mukaan töihin ja takaisin :) Matka ei ole todellakaan pitkä, mutta jos sataa niin en viitti kävellä kun on kaikki vaatteet kosteana ja etenkin jos sen kerran kun tukankin laittaa niin sekin lässähtää ulkona käppäilessä ja talvella kun taas pipo lässähtää tukan. No joo, ihan sama nyt pyrin siis käppäilemäänm sen vartin per suuntaaina kun pystyy, niin siinä tulee hyvin mukavasti lisäaeroobista päivään :)


Tässä pientä kuva päivitystä. Mitään kuntoahan tuossa ei nyt näy, mutta iloinen mä oon kun saan treenata :D paitsi että tässä olin tehnyt yläkropan kevyesti läpi ja hymyilytti ku nei koskenutakaan olkapäähän ollenkaan silloin kun tein liikeitä, siihe koski enemmän kun ei tehnyt mitään. No laitettiin kinesio teippin palasta tuohon epäkkään kiinityskohtaan ja nyt siihen ei ole enää koskenut ollenkaan jos ei paina suoraan siihen tulehtuneeseen kohtaan.
Eli aika hyvä on tällä hetkellä fiilis fyysisekin kunnon osalta. Kun pikkasen säikähdi että mitäs nyt tehdään jos olkapää on mennyt rikki...hetken olin pienen paniikkin vallassa.

Tänään hierotaan jalat ja viime kerrasta on taa stietenkin jonkin aikaa mennyt. Eli tuskaa on luvassa, mutta siitähän mä tykkään :DViikonloppuna oli hieman poikkeava ohjelmaa ja vieraat oli käyneet lauantaina sekä sunnuntaina. Lauanataina kaukaiset Tamperen kaverit ja ohjelmaan kuului myös viihteelle lähteminen. Siinä sitten menikin koko myöhäis ilta sekä yö. Täytyy kyl sanoa että ei ole mua varten nuo paikat enää, se on vaan hyvä joskus käydä toteamassa :) Sunnutaina olikin sitten äippä, sisko sekä siskon tyttö käymässä. Mukava ilta rakkaiden kanssa ja hyvän ruoan parissa. Jälkkäriksi oli omppupiirasta, mutakakkua sekä vaniljajatskiä. Ihme hyvin jätski olikin sopinut molempiin :P

2 kommenttia:

  1. Kuten luin, niin sulla on ollut ongelmia olkapään/niskan kanssa. Samaa täälläkin. Yhdeksän kuukauden pakkotreenitauon jälkeen sain avun Helsingissä asuvalta Janne Palmuselta, joka runnoi lapojen ja olkapään alueen kuntoon. Käsittelyn jälkeen koko yläkropan alueen asento muuttui ja kivut hävis. Tätä ennen kävin kuukausien ajan eri hierojilla ja fyssareilla, tuloksetta.

    VastaaPoista
  2. Okeis, eli hyvä tietää mihin kääntyä jos tuo ongelma nyt jatkuu oikeasti pidempään! Kiitos hyödyllisestä infosta!

    Nyt on ollut kinesioteipit useamman otteseen ja luulenpa että kyse oli sittenkin siitä että lihas oli vaan siinä kovassa puristuksessa ja siitä aiheutui tulehdustila siihen kohtaan. Nyt on ollut paljon parempi, mutta niinkuin sanoin kiitos että kerroit tuosta henkilöstä niin osaa otta yhteyttä mikäli ongelmat jatkuu :) Nyt tunnustelen ja katson mihin suusntaan tuo lähtee! Jos alkaa toistumaan niin ei muuta kuin nokka helsingin suuntaan!

    VastaaPoista