tiistai 25. lokakuuta 2011

Napanuora katkaistu *2

Moikka moi piiitkästä aikaa :)

Juu tää elämä on vaan nniin tylsää että ei jaksa kirjoitella mitään tänne....no totuus onkin aika toisenlainen! Itseasiassa tapahtuu ja sattuu niin paljon kaikkea että yksinkertaisesti ei ehdi tänne sitä kaikkea ilmoittaa :) Pitäisi joka päivä päivittää jotta oikeasti sasi kerrottua kaiken.
Kuva viime selkätreenista. Takaolat teen tässä kuvassa.


Sen verran nyt voisin kertoa ja samalla toista ittensä että kisojen seuraaminen takahuoneesta käsin teki tehtävänsä ja mieletön kisakipinä on synttynyt ja palaa edelleen. Treenannut olen nyty todella kovasti, ainakin omasta mielestäni! Kovimmat treenit ollaan treenattu kimpassa Tonin kanssa, kiitos paljon siitä! Mä olen kova hujamaan ja esittämään, joten on hyvä kun joku yksinkertaisesti katso mun tekemistä niin mä tiedän oikeastikin tehdä eikä vain heiluttaa niveliä :D No nyt treenan viisjakoisella ja kiertoon kuuluu kuusi treenia, olen tykännyt tuosta treenikierrosta tähän asti ja uskon pitäväni edelleen, sillä on todella kätevä että lepopäiviä voi pitää milloin vain. Työni on sellainen että ikinä ei ole mitään säännöllisiä työaikoja joten tuo käy todella hyvin minulle!
22.10.2011 68-69kg

Nyt olen katkaissut parikin "napanuora" olen nimittäin ollut töissä melkein neljä vuotta samassa paikassa ja nyt viime lauantaina olikin viimeinen työpäivää. Samoin olen tehnyt valmentajan kanssa, pitkään olemme tehneet yhteistyötä ja onnistuttiinkin siinä todella hyvin. Kyse työpaikan sekä valmentajan vaihtamiseen ei ollut epätyytyväisyys vaan vaihtelu, itsensä haastaminen sekä uuden kokeileminen. Haluan haastaa itseni ja nyt olen sen tehnyt niin työn kuin harrastuksenkin puolesta. Olen toki miettinyt että onko nyt aivann liika muutosta kerralla?! No onhan tässä paljon uutta, mutta uskon että jos ne muutokset ovat positiiviset (näin ainakin itse koen nuo) niin ei pitäisi olla mitään hätää. Olen tällä hetkellä onnellinen, siihen että tein nämä päätökset, etenkin kun minulle päätöksen teko ei ole mikään helppo juttu ollenkaan ja juuri sen takia olen nyt todella tyytyväinen että sain noinkin paljon posotiivista muutosta elämääni!
22.10.2011 68-69kg
Kaikki tapahtui hyvin nopeasti ja nyt olen saanut jo toisen työpaikan ja tällä viikolla olen ollut siellä harjoittelemassa. Nyt lähdenkin sinne ja sen jälkeen olisi selkätreeni :) Jee, en maltta odottaa!! Etenkin kun eilen oli ihan sikahyvä etureiska treeni, tapettiin ne reiden ihan loppuun! Kyllä piiskurin avulla siihen treeniin saa ihan ekstra tehoja. Ja pakko sanoa muutaman sanasen eilisen treenin lähtökohdista. Töistä pääsin lähtemään hieman myöhempää kuin luulin ja treenin alku siirtyi noin tunnilla eteenpäin, salille käppäilessä olikin aika kova nälkä jo ja ajattelin että startterin kun otan niin kyllä sen voimin jaksan hyvin treenata vaikka masussa onkin tyhjä tunne. Huomasin että treenibuusteri jäikin työpaikan jääkaappiin eli ei muuta kun raakana treenamaan jalat. Voitte arvatakin että en muistanut mistään nä'lästä eikä muutenkaan siitä että olis joku buusteri jäänyt ottamatta jo pelkän lämmittelyn jälkeen puhumattakaan kun tein pari ekaa sarjaa jalkaojennuksia :D Eli ikinä ei saa luottaa tuollaisiin että nyt väsyttää, nälättää yms ja tuomita treeni epäonnistumiseen! Treeni mennään suorittamaan satasella ja kunnolla läpi tai sitten jäädään kotiin, ei siinä muita vaihtoehtoja ole! Tietenkin itsensä kannattaa ja pitääkin osata tulkita ja lukea, mutta jos keho tai mieli antaa merkkeja että ei jaksa ja jos olet oikeasti sitä mieltä niin silloin jäädään kotiin. Tuostakin on muuten huippuhyvä esimerkki viime viikolta! Olin väsynyt, siis oikeasti väsynyt, ikinä en suostu nukkumaan päikkäreitä, mutta yks päivä viime viikolla oli pakko mennä petiin puoleksi tunniksi kello kahdeksan illalla. Tuon torkkumisen jälkeen oli tarkoitus mennä tekemään vielä treenin...noh, mä heräsin vähän enenn yhtätoista enkä edes kuullut koko herätystä. Tottakai salin ovet olis auki klo 23 asti. Mutta en todellakaan mennyt enää ja olin todella iloinen että ene mennyt niiden päikkäreiden sijaan treenamaan, sehän olis ollut ihan turha treeni koska olinkin oikeasti aivan poikki. Herätettyään söin iltapalan ja menin takaisin nukkumaan ja aamulla yös kohti uutta upeampaa päivää!
22.10.2011 68-69kgEi kommentteja:

Lähetä kommentti